reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Hej Dziewczęta:)
Smutne i ciężkie chwile przyszło nam wspólnie przeżywać. Mam nadzieję że już po raz ostatni!!!

My w weekend zaliczyliśmy międzynarodową wystawę psów:) Chciałam zobaczyć sobie rasę beardet coli nie mylcie z border coli:) i tak wszystko zorganizowałam że nie zobaczyłam ani jednego:no:.
Okazało się że na wystawie było tylko 5 sztuk i ocenianie skończyło się po 10 minutach.

Okna- hmmm... straszne ale mieszkam na 11 piętrze więc z dołu nie widać:))) Może kiedyś...:)

Co do puchnięcia- ja schudłam 1 kg odkąd odrzuciło mnie od prawie wszystkiego a od połowy stycznia łącznie 5 kg. Zrezygnowałam całkiem ze słodyczy, słodzonych napojów i fast foodów . No oprócz festiwalu pizzy w Pizza Hut:)
Z pierścionkami też nie będzie problemów przynajmniej na razie- obrączki nie mam a zaręczynowy 2 rozmiary za duży- tak mi się spodobał i byłam zaskoczona że się zaręczamy że nie chciałam czekać kilku dni na mój rozmiar:)

reklama
Bardzo szybko puchną Wam palce mi to dopiero pod koniec zaczęły,ale bardziej od upałów. Obrączkę zdjęłam bo się bałam.
Sierpień już jako taki jest,wieczory chłodniejsze.Najbardziej obawiam się czerwca i lipca z wielkim brzuchem będzie ciężko na pewno
Bellka no u nas też już coraz więcej osób wie o ciąży.Rodzina już prawie cała.
Anć super wieści.

anć- super wieści. Gratuluję:)

Dzwoniłam dzisiaj do ZUSu. Wysyłali mnie do 3 różnych oddziałów. Najbardziej zaskoczył mnie ten w Opocznie. Mam z nim tyle wspólnego ze chyba 2 razy w życiu przejeżdżałam przez Opoczno:szok:.
Wszystko się wyjaśniło. Dokumenty wszystkie dostarczone i mam czekać na pieniądze:) Zobaczymy ile jeszcze będę czekać. Muszę przyznać że przez telefon wszystkie Panie uprzejme i pomocne. Nastawiłam się na trudne rozmowy a tu proszę bardzo pozytywnie zaskoczona jestem:)

mnie naszczescie w jukeju upaly nie dotycza ufffff ale w lipcu mielismy pare dni powyzej 28 stopni jak z amelkowna w ciazy smigalam i opuchnieta lazilam a co dopiero tak od czerwca:szok: ja sie glodna zrobilam ide wsunac jakies kanapki...wczoraj oblecialam po sklepie za rzodkiewka i nieznalazlam:sorry: a tak mi sie zachcialo twarozku ze szczypiorkiem i rzodkiewka:confused2:

mnie jakos objawy juz przeszly.czasem tylko mnie zamuli i szarpnie ale to juz rzadko bardzo:confused2:z jednej strony sie ciesze bo lzej mi sie funkcjonuje a z drugiej czekam z utesknieniem na skan:sorry:mam nadzieje ze dolegliwosci juz nie wroca...kolezanka z pl jak byla w ciazy meczylo ja do 17 tyg:szok: i tonami zjadala cytryne bo taka miala chec na cytryne wlasnie....potrafila nawet 2 kg cytryn ot tak zjadac jak jablko nawet sie nie skrzywila do tego:eek: i zachcianki tez mi narazie zeszly na bok mezasty odpoczywa bo tak to smigal po kebaby albo pizze albo po pracy dostawal smska z lista zakupow zachciankowych;-)

mnie naszczescie w jukeju upaly nie dotycza ufffff ale w lipcu mielismy pare dni powyzej 28 stopni jak z amelkowna w ciazy smigalam i opuchnieta lazilam a co dopiero tak od czerwca:szok: ja sie glodna zrobilam ide wsunac jakies kanapki...wczoraj oblecialam po sklepie za rzodkiewka i nieznalazlam:sorry: a tak mi sie zachcialo twarozku ze szczypiorkiem i rzodkiewka:confused2:

twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem..mmm, ale mi smaka narobiłaś :)

reklama
witajcie

przesyłam rzodkiewki, parę mi jeszcze zostało, bo też od paru dni mam smaka
rzodkiewka.jpg

co do puchnięcia, to na razie mam jeszcze trochę luzu na obrączce i mam nadzieje że jeszcze długo tak zostanie, jak nie to zostanie tylko pierścionek bo jest większy

anć - super że maluszek zdrowy:-D

Do góry