reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Hej Dziewczęta:)
Smutne i ciężkie chwile przyszło nam wspólnie przeżywać. Mam nadzieję że już po raz ostatni!!!

My w weekend zaliczyliśmy międzynarodową wystawę psów:) Chciałam zobaczyć sobie rasę beardet coli nie mylcie z border coli:) i tak wszystko zorganizowałam że nie zobaczyłam ani jednego:no:.
Okazało się że na wystawie było tylko 5 sztuk i ocenianie skończyło się po 10 minutach.

Okna- hmmm... straszne ale mieszkam na 11 piętrze więc z dołu nie widać:))) Może kiedyś...:)

Co do puchnięcia- ja schudłam 1 kg odkąd odrzuciło mnie od prawie wszystkiego a od połowy stycznia łącznie 5 kg. Zrezygnowałam całkiem ze słodyczy, słodzonych napojów i fast foodów . No oprócz festiwalu pizzy w Pizza Hut:)
Z pierścionkami też nie będzie problemów przynajmniej na razie- obrączki nie mam a zaręczynowy 2 rozmiary za duży- tak mi się spodobał i byłam zaskoczona że się zaręczamy że nie chciałam czekać kilku dni na mój rozmiar:)

reklama
Bardzo szybko puchną Wam palce mi to dopiero pod koniec zaczęły,ale bardziej od upałów. Obrączkę zdjęłam bo się bałam.
Sierpień już jako taki jest,wieczory chłodniejsze.Najbardziej obawiam się czerwca i lipca z wielkim brzuchem będzie ciężko na pewno
Bellka no u nas też już coraz więcej osób wie o ciąży.Rodzina już prawie cała.
Anć super wieści.

anć- super wieści. Gratuluję:)

Dzwoniłam dzisiaj do ZUSu. Wysyłali mnie do 3 różnych oddziałów. Najbardziej zaskoczył mnie ten w Opocznie. Mam z nim tyle wspólnego ze chyba 2 razy w życiu przejeżdżałam przez Opoczno:szok:.
Wszystko się wyjaśniło. Dokumenty wszystkie dostarczone i mam czekać na pieniądze:) Zobaczymy ile jeszcze będę czekać. Muszę przyznać że przez telefon wszystkie Panie uprzejme i pomocne. Nastawiłam się na trudne rozmowy a tu proszę bardzo pozytywnie zaskoczona jestem:)

mnie naszczescie w jukeju upaly nie dotycza ufffff ale w lipcu mielismy pare dni powyzej 28 stopni jak z amelkowna w ciazy smigalam i opuchnieta lazilam a co dopiero tak od czerwca:szok: ja sie glodna zrobilam ide wsunac jakies kanapki...wczoraj oblecialam po sklepie za rzodkiewka i nieznalazlam:sorry: a tak mi sie zachcialo twarozku ze szczypiorkiem i rzodkiewka:confused2:

mnie jakos objawy juz przeszly.czasem tylko mnie zamuli i szarpnie ale to juz rzadko bardzo:confused2:z jednej strony sie ciesze bo lzej mi sie funkcjonuje a z drugiej czekam z utesknieniem na skan:sorry:mam nadzieje ze dolegliwosci juz nie wroca...kolezanka z pl jak byla w ciazy meczylo ja do 17 tyg:szok: i tonami zjadala cytryne bo taka miala chec na cytryne wlasnie....potrafila nawet 2 kg cytryn ot tak zjadac jak jablko nawet sie nie skrzywila do tego:eek: i zachcianki tez mi narazie zeszly na bok mezasty odpoczywa bo tak to smigal po kebaby albo pizze albo po pracy dostawal smska z lista zakupow zachciankowych;-)

mnie naszczescie w jukeju upaly nie dotycza ufffff ale w lipcu mielismy pare dni powyzej 28 stopni jak z amelkowna w ciazy smigalam i opuchnieta lazilam a co dopiero tak od czerwca:szok: ja sie glodna zrobilam ide wsunac jakies kanapki...wczoraj oblecialam po sklepie za rzodkiewka i nieznalazlam:sorry: a tak mi sie zachcialo twarozku ze szczypiorkiem i rzodkiewka:confused2:

twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem..mmm, ale mi smaka narobiłaś :)

reklama
witajcie

przesyłam rzodkiewki, parę mi jeszcze zostało, bo też od paru dni mam smaka
rzodkiewka.jpg

co do puchnięcia, to na razie mam jeszcze trochę luzu na obrączce i mam nadzieje że jeszcze długo tak zostanie, jak nie to zostanie tylko pierścionek bo jest większy

anć - super że maluszek zdrowy:-D

Do góry