Dzieki troszke się uspokoiłam, ale jak tu nie mieć schiz jak z pierwszą ciążą nie wyszło... Teraz obawa jest non stop, mam nadzieje że po 1 wizycie troche minie... chyba że bedzie to co zeszłym razem...czyli puste jajo płodowe Ale trzeba być dobrej myśli.
reklama
paulawawa112
Fanka BB :)
Mi też pierwsza ciąża nie wyszła jak to ty napisałaś, ale takich akurat na forum tutaj z tego co się zorientowałam jest wiele, więc nie zamartwiaj się na siłę!
Dzisiaj zabierzemy się za sprzątanie szafy w kuchni, bo na szafie pełno szpargałów leży i zupełnie nie mam pomysłu co z nimi zrobić, bo większość z nich jest męża, a tylko teraz jak go nie ma to leżą i się tylko kurzą, chyba wezmę większość i zamiotę i wyrzucę, bo już mnie to wkurza.
Dzisiaj zabierzemy się za sprzątanie szafy w kuchni, bo na szafie pełno szpargałów leży i zupełnie nie mam pomysłu co z nimi zrobić, bo większość z nich jest męża, a tylko teraz jak go nie ma to leżą i się tylko kurzą, chyba wezmę większość i zamiotę i wyrzucę, bo już mnie to wkurza.
Ostatnia edycja:
a powiedzcie mi czy też czujecie obniżona sprawność intelektualną?
bo ja się tak zawieszam że masakra.
boję się prowadzić auto.
mam tak samo, czuję się jak przygłup. Wczoraj wieczorem wyskoczyliśmy z małżem na chwilkę do Biedronki po drugiej stronie ulicy, a ja w sklepie uświadomiłam sobie, że przed wyjściem nastawiłam fasolkę po bretońsku do odgrzania,.. i pędem do domu.. pięknie się przypaliło..
a ja witam piątkowo, małż mnie obudził telefonem żeby go pokierować po mapie bo mu nawigacja padła a w jednym mieście ulicy nie mógł znaleźć.. echh...
Ostatnia edycja:
paulawawa112
Fakt, mi też zdarzają się zawieszenia, stoję np. przed półką w sklepie, patrzę na nią, wiem, co mam wybrać, ale latam wzrokiem po całej półce z 10 razy, zanim się na coś zdecyduję
Kupiłam małej wczoraj skarbonkę i teraz ciągle chodzi po domu i szuka skarbu jak sama mówi, czyli jakiegoś pieniążka :-)
A jak już nic nie znajdzie, to przychodzi do mnie i ładnie prosi o jakiś skarb do kolekcji, bo jak sama twierdzi, na coś zbiera, ale sama jeszcze nie wie na co ;-)
Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek Mamusie
Witaj wikaata! Bądź dobrej myśli nie nie martw się na zapas. Ból piersi w ciąży czasem ustaje i wraca, jest silniejszy, innym razem mocny. Mnie od jakiś trzech dni też mniej bolą. Wiem, że łatwo mi mówić żeby się nie martwić, ale trzeba się chociaż postarać Ja też schizowałam przed wczorajszą wizytą, na szczęście wszystko jest ok, tyle że narazie niewiele wiemy, dopiero za 4 tyg będzie więcej widać, ale też jestem dobrej myśli. Nie może być inaczej!
Miłego dzionka!
P.S. Piję kawkę rozpuszczalną z mlekiem, kubek z 1 łyżeczki. To mój poranny rytuał. Chyba to nie jest zbyt szkodliwe... ciśnienie zawsze miałam niskie.
Witaj wikaata! Bądź dobrej myśli nie nie martw się na zapas. Ból piersi w ciąży czasem ustaje i wraca, jest silniejszy, innym razem mocny. Mnie od jakiś trzech dni też mniej bolą. Wiem, że łatwo mi mówić żeby się nie martwić, ale trzeba się chociaż postarać Ja też schizowałam przed wczorajszą wizytą, na szczęście wszystko jest ok, tyle że narazie niewiele wiemy, dopiero za 4 tyg będzie więcej widać, ale też jestem dobrej myśli. Nie może być inaczej!
Miłego dzionka!
P.S. Piję kawkę rozpuszczalną z mlekiem, kubek z 1 łyżeczki. To mój poranny rytuał. Chyba to nie jest zbyt szkodliwe... ciśnienie zawsze miałam niskie.
paulawawa112
Ok, zabieram się za sprzątanie mieszkanka
reklama
Cześć dziewczyny,
przez caly tydzień byłam bardzo zapracowana więc nie miałam zbytnio czasu na forum, i dziś patrzę a tu ponad 300 stron matko, kiedy ja to nadrobię;-)
Dziś mam prawie wolne, więc też się biorę za sprzątnie.
Chciałam tylko powiedzieć że w poniedziałek mam drugą wizytę u ginekologa i już się nie mogę doczekać, ale też się strasznie boję, czy wszystko będzie ok?
Dziewczyny, czy wy nie pijecie kawy wogóle?? Bo ja to rano muszę małą kawkę wypić - rozpuszczalną z jednej malej łyżeczki kawy, bo inaczej to bym chyba się z łóżka nie zwlokła a do roboty trzeba iść:-(
Pozdrawiam wszystkie mamy i życzę miłego piątku (to mój ulubiony dzień tygodnia):-)
przez caly tydzień byłam bardzo zapracowana więc nie miałam zbytnio czasu na forum, i dziś patrzę a tu ponad 300 stron matko, kiedy ja to nadrobię;-)
Dziś mam prawie wolne, więc też się biorę za sprzątnie.
Chciałam tylko powiedzieć że w poniedziałek mam drugą wizytę u ginekologa i już się nie mogę doczekać, ale też się strasznie boję, czy wszystko będzie ok?
Dziewczyny, czy wy nie pijecie kawy wogóle?? Bo ja to rano muszę małą kawkę wypić - rozpuszczalną z jednej malej łyżeczki kawy, bo inaczej to bym chyba się z łóżka nie zwlokła a do roboty trzeba iść:-(
Pozdrawiam wszystkie mamy i życzę miłego piątku (to mój ulubiony dzień tygodnia):-)