kkarolcia super wiesci, moja zdjecie w 8tc tez nie bylo rewelacyjne, strasznie niewyraźne.
Polcia co do porodu ze zoo to przy godzinnym porodzie mozna powiedziec ze go nie poczulaś zeby nie wiem jak Cie mocno bolalo ale jak ktoś rodzi 12 godzin czy nawet więcej w męczarniach to czasem takie znieczulenie to błogosławieństwo i szansa na zregenerowanie sił i zwiększenie szans ze sie urodzi naturalnie.Znam takie przypadki ze z bólu dziewczyny juz odpływał i nie mialy sił przec.
Lorelain dlaczego od 26tc masz juz lezec w szpitalu ze wzgledu na szybszy pierwszy poród?A opowieści na serio umiesz pisac i budować napiecie
Yasumi witamy!
sandy40 poród na wesolo, oby wszystkim sie taki przytrafił
Nikamo ja tez bym takiego smaluszku zjadla ale bez skwarek.
Wogóle w temacie jedzenia wszyscy mi mówili ze jak bede w ciaży to mi sie smaki pozmieniaja i tego co zawsze nielubilam napewno skosztuje ale u mnie to sie nie sprawdziło i teraz mam podobnie.Jeszcze więcej mnie po prostu od tych rzeczy odpycha
Co do badan genetycznych ja mam te podstawowe które robi sie w 13 i okolo 20tc.
..... z objawów ciązowych moge dodac jeszcze "małpi móżdzek", pisze cos i nie moge przypomniec sobie jakiegos słowa, zanim je wymysle juz nie wiem co chciałam napisać:-)