reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Mamba witaj im nas wiecej tym lepiej :tak:
Syneczki ja również widze za po toalecie papier jest żółty ale ja myślę żę to od witamin które biorę (raczej jestem pewna) póki nie ma krwi wszystko jest dobrze :tak:i nie tylko to nas łączy bo ja również poroniłam (w 11 tyg) :-( ale teraz musi byc dobrze chociaż strach gdzies zostaje :-(BĘDZIE DOBRZE !!!!!!!!!!!

Syneczki przepraszam teraz dopiero doczytałam na innym wątku co ci sie przytrafiło bardzo współczuję :-(u mnie było inaczej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny ja mysle ze kazda z nas ma pewne obawy ale jestesmy tu by razem sie cieszyc i sobie zalic. ja tez mam jedna starte za soba ale musi byc dobrze:tak:mysle ze bedziemy tu sobie gdybac i gdybac a brzuszki beda rosly zobaczycie:tak: ja tez mam zoltawy sluz od wczoraj wieczora tylko ze ja w pracy w biurach mam bardzo cieplo wiec ciagle sie poce niby zawsze jak wracam do domu biore prysznic ale 100% pewnosci nie mam ze cosik sie nie przypaletalo. lekarz w pl mi mowil ze w ciazy czesto sie przytarfiaja niegrozne zmiany bo jestesmy teraz bardziej narazone na infekcje i inne takie:tak:ja sie wybieram do lekarza w przyszlym tyg jednak bo nadal mi bardzo slabo i te uplawy nie sa takie jak by sie chcialo by byly wiec licze ze cosik tam posprawdza i cos poradzi:-)

Dokładnie Azorek masz rację. Mój gin mówił żeby zwracać uwage na wydzielinę ale może być ona różna ( ja już mam stan zapalny i przez całą wczęśniejszą ciąze tak miałam) ale martwić się mozna dopiero jak się krew pojawi(oby tak się nie stało żadnej z Nas)
Dlatego mam nadzieję że wszystkim Nam się uda przejśc zdrowo ciąze i za 8 miesięcy będziemy się cieszyć naszymi maluszkami a wiadomo w towarzystwie raźniej się wszystko przechodzi:)

Kurcze u mnie już jakieś małe mdłości się zaczynają i totalny brak apetytu!!

Mamba,witaj.
Portia,dobrze,że plamienia ustały.
Belka,a do jakiego ginekologa chodzisz,jesteś zadowolona?

dziewczyny ja mysle ze kazda z nas ma pewne obawy ale jestesmy tu by razem sie cieszyc i sobie zalic. ja tez mam jedna starte za soba ale musi byc dobrze:tak:mysle ze bedziemy tu sobie gdybac i gdybac a brzuszki beda rosly zobaczycie:tak: ja tez mam zoltawy sluz od wczoraj wieczora tylko ze ja w pracy w biurach mam bardzo cieplo wiec ciagle sie poce niby zawsze jak wracam do domu biore prysznic ale 100% pewnosci nie mam ze cosik sie nie przypaletalo. lekarz w pl mi mowil ze w ciazy czesto sie przytarfiaja niegrozne zmiany bo jestesmy teraz bardziej narazone na infekcje i inne takie:tak:ja sie wybieram do lekarza w przyszlym tyg jednak bo nadal mi bardzo slabo i te uplawy nie sa takie jak by sie chcialo by byly wiec licze ze cosik tam posprawdza i cos poradzi:-)

No jasne że tak. Ja też mam obawy zwłaszcza gdy czyta się o takich rzeczach jak samoiste poronienie

goka chodzę do ginekologa na krynicką. Narazie jestem zadowolna. Nie wiem jeszcze jak prowadzi ciąże, bo w poprzedniej trafiłam do niego dopiero z krwawieniem. Ale jestem zadowolna z tego jak zajął się mną po poronieniu. Przyszłam do niego z myślą że tylko sprawdzi czy wszystko w porządku i po wizycie, a spędziłam u niego dobrą godzinę, gdzie wszystko mi sam tłumaczył. Miałam małe problemy zdrowotne, więc też wszystko ładnie wyleczył. Więc jak narazie jestem zadowolna. Zobaczymy jak poprowadzi tą ciąże:tak:
mamba witaj i gratuluję fasolki:-D

Cześć. Już dwa tygodnie wiem o mojej ciąży, ale wahałam się czy napisać tutaj czy do wrześniówek.
Podobnie jak niektórym z was bardzo mi słabo. Najchętniej cały dzień spędziłabym w łóżku pogryzając migdały. Wszystko mi "śmierdzi". Mdłości jeśli nie zjem są okropne. I delikatnie pobolewają mnie piersi i brzuch. Tak więc pełen zestaw, a to dopiero początek.

Magduś nie ma znaczenia przez co przeszłyśmy czy to poronienie czy ciąża obumarła czy znało się płeć czy też nie czy czuło się ruchy czy też nie czy słyszałyśmy serduszko czy też nie, każda strata dziecka jest najgorszą z możliwych tragedii.

Uspokoiłyście mnie z tymi żółtawym kolorem, już sobie zaczynałam wkręcać. Nie miejcie mnie za panikarę, po prostu boję się kolejnej straty.

reklama
syneczki3 nie jestes panikara:-) czesc z nas miala niemile doswiadczenia i podzielamy Twoj lek podobnie. przynajmniej ja:tak: po to tu sie spisalysmy zeby sie dzielic wszystkim:tak:i podtrzymywac sie na duchu troche bo tak kazda z nas juz by pewnie swirowala sama w domu;-):-) trzymam kciukaski za nas wszystkie i za te co dopiero do naszego watku dolacza:-)
pesca a ty za duzo na necie nie czytaj:tak: ja tak kiedys sie nakrecilam pobolewal mnie brzuch i tak w okolicy nerek jak sie naczytalam to zasnac nie moglam:baffled: okazalo sie ze to nic az tak powaznego mialam tylko poczatki zapalenia drog moczowych a z neta to juz doszlam do tego ze watroba mi wysiadla hehe teraz juz wiem ze im wiecej czytam tym mniej wiem;-)

Do góry