reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

zapominajka- a myślałam,że to tylko ja mam zaćmy i chodzę jak ostatni zmuł :-D

Usłyszę,uslyszę:) Nie ma innego wyjścia- musi bić zdrowo i miarowo:). W poniedziałek dzwonię umowić się na wizytę;-):tak::tak:

Zapewniam cię, że nie tylko ty :-D:-D:-D
ech;

Palu zastanawiaj się teraz bo potem będą histerie w sklepie i żel brany w biegu taki, jaki ci się chwyci...

reklama
No a mi się zaczynają kiepskie dni chyba.Wczoraj cały dzień mnie muliło i to pierwszy raz tak intensywnie. Za to dzisiaj męczy mnie podbrzusze. Już przy przygotowaniu obiadu czułąm że musze sobie usiąść:baffled:

te zaćmy to chyba norma, poszłam dzisiaj do sklep po ogórki kiszone.. oczywiście ich nie kupiłam..
parę dni wcześniej zagapiłam się i prawie spóźniłam po dziecko do szkoły... zamulona chodzę strasznie..

Zamulona to i ja jestem jak w transie jakimś :wściekła/y:.Dziś zrobiłam sobie popołudniową drzemkę,ale dzień miałam bardzo aktywny. Muli mnie już kilka godzin,popiłam rumiankiem i poprawa delikatna jest ,aaa i tik taki jeszcze trochę pomagają.
Lorelain widziałaś jaki fajny wózek mamusi na wątku o bliźniakach w dziele sprzedam zamieściła? Szerokość 78cm więc powinien wejść wszędzie

Hej. Ja padam na pyszczek:-:)-:)-( Mój małż spadł z drabiny tynkując nasz nowy domek, na szczęście tylko się poobijał, ale ja musiałam go zastąpić przy wieczornych obowiązkach. Strasznie się nadźwigałam i teraz brzuchol mnie boli:-:)-:)-:)-( żeby tylko dzidziek trzymał się mocno..:baffled:biorę no-spe i spadam leżeć.

dzieki mina za stronke i termin wg niej 27.10.2012:-):-) czyli jednak chyba dobrze trafilam;p a wiecie co dziewczyny.... ja zachcianek jedzenia jako takich nie mam ale sie chyba zołza zrobilam troche dla meza bo mnie duzo rzeczy drazni, jak jedziemy autem, jak chce mnie pozaczepiac zeby rozweselic itd itp...az mi sie normlanie goraco ze zlosci robi;/ nie wiem czemu i nie chce wcale tego.... nie bardzo wiem jak tu zapanowac nad tym:confused2::confused2::confused2: Wy tez tak macie czy jestem wyjatkiem?

dziewczyny ja juz jestem

uzupełniłam listę październikówek to proszę sprawdzić czy każdy się na niej znajduję bo nie wiem czy kogoś nie przeoczyłam :-p

mama zadzwoniła i sprzedałam jej nowinę ... reakcja okropna i tylko mnie bardziej załamała :-(

Santinka nie jesteś wyjątkiem i ja też tak mam.Potrafię o błahostkę wybuchnąć płaczem ,a normalne pytanie doprowadza mnie do szału.Współczuję moim bliskim tylko bo muszą to wytrzymywać ach hormony....................

dziewczyny ja juz jestem

uzupełniłam listę październikówek to proszę sprawdzić czy każdy się na niej znajduję bo nie wiem czy kogoś nie przeoczyłam :-p

mama zadzwoniła i sprzedałam jej nowinę ... reakcja okropna i tylko mnie bardziej załamała :-(

A co mama powiedziała?Pewnie też w szoku ,przemyśli i przeprosi.Dzieci już są w brzuszku i teraz oby były zdrowe ,a wszystko inne się ułoży :tak:

reklama
Lorelain czasem człowiek się nie zastanawia co mówi a potem żaluje. Napewno mama przemyśli i spróbuje naprawić to co powiedziała.

edit
Zerknęłam na listę;-) Jestem ale wieku brak. A sie prywatnie przyznałam, ze stara d... jestem i mam już 30;-)

Ostatnia edycja:
Do góry