reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Polcia ja pracuje w Primarku ale tylko w weekendy od 9 do 19, ostatnio w 32 tygodniu musialam wybrac 4tyg urlopu a od 36tyg juz na maciezynski, teraz tez jak bedzie wszystko wporzadku to ok 36tyg planuje isc na maciezynski.

azorek- i czym się zajmujesz? ;-) męczysz się tam trochę?

scotland- dzielna z ciebie babka ! ;-)

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczyny i bardzo proszę o przyjęcie do swojego grona. Podczytuje was od ponad 2 tygodni, ale nie miałam odwagi wcześniej się odezwać, dopóki nie usłyszę serduszka. No i dziś nadszedł ten upragniony dzień - jest :-) A właściwie są - dwa, bo okazało się, że będą bliźniaki - dwujajowe:szok: To moja pierwsza ciąża, na razie czuje się w miarę ok i oby (tfu, tfu) tak zostało :-)

Nie no ja już wcześniej pisalam że jesteśmy płodne ale żeby aż tak:szok:

vibeke gratulacje

Siostra moja wlaśnie dzwonila że jest po wizycie u gina i termin ma na 21.10 a mi wychodzi z OM 27.10 ale będzie jazda. mama moja na zawal chyba padnie:-D

Polcia ja z tego co slyszalam to lekarze rzadko daja tu zwolnienie w ciazy bez powaznych powodow, i dodatkowo zwolnienia lekarskie w ciazy sa dokladnie na tych samych zasadach, co kazde inne zwolnienie lekarskie czyli trzeba zarabiac £102 tygodniowo (ja mam mniej) zeby dostac £82 tygodniowo maksymalnie przez 28 tygodni czyli na to bym sie nie lapala chyba nawet....

Blizniakowy dzien dzisiaj mamy vibeke gratuluje

vibeke witamy i gratulacje:-Dto juz trzecia mam z bliznietami pod serduchem WOW:-D wysyp jak nic. moze jeszcze jaks mamusia sie pojawi:-D
scotland a w primarku maja moze maternity jakies??? jest u nas w edi ostatnio otwarty ale szczerze to sie nie rozgladalam bo tlumy sa meeeega i nie mam ochoty sie tam szwedac:confused2:
polcia ja pracuje w biurach na sprzataniu....mam mega metraz jakies 120-130 biurek do starcia i odkurzanie. niby nie ma sie czym zmachac bo pomalutku sobie tam jakos daje rade najgorsze te biurka bo pochylona jestem i juz mam bole w krzyzu a co bedzi epozniej??!:eek: tu w uk tak jest ze sie l4 nie dostaje i pracuje sei do konca ciazy. tzn od 15tyg przed data porodu mozna juz na macierzynski isc ale kazda z nas jesli sie czuje ok to pracuje do konca ile sie da zeby pozniej z maluchem posiedziec:tak: w poprzedniej ciazy pracowalam w sklepie z kanapkami i maciezrynski zaczelam 1 lipca a 15 urodzilam amelke:-Dty;e ze ja sobie wykombinowalam wczesniej zwolnienie na ok 1 mc od lekarza bo mialam problemy na koncowce ciazy. a jest u nas taki przepis ze jak lekarz wystawi ciezarnej l4 na 4 tyg z powodu ciazy to po tym odrazu wskakuje sie na macierzynski:tak:ja zwolnienie milama z innego powodu oczywiscie;-):-)

reklama
Lorelain,WOW Gratulacje podwójne,co za wieści.Ciekawe jakiej płci będą maluszki!
Vibeke,gratuluje dwóch maluszków.
Co za blizniakowy wysyp!!!!

Do góry