reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

azorek to podziwiam:tak: i zycze zeby ten porod tez byl w miare przyjemny i moze troche krotszy:-p ja znieczulenie oczywiscie wzielam ale nie pomoglo na dlugo a gas&air pomogl ale chyba bardziej mezowi, bo mi co chwile podbieral ta rurke:sorry::-D

Witam nowe mamusie ciekawe ile nas juz jest ze 100?....

reklama
To niezle, naprawde gratuluje ze mialas jeszcze sily i checi sama pchac na swiat malude:) ja nie mialam nic do powodzenia;)

Dziewczyny dwie kreski( nawet bardzo slabe)...gratuluje- jest ciaza;) i nie wkrecajcie sobie ze poronienie albo ze ciaza zewnatrzmaciczna bo to glupie teorie ktore robia nam metlik w glowach, trzeba isc do lekarza i wszystko jasne:)

scotland dokladna w miare na bierzaco liste mam znajdziesz na watku z isat bez komentarzy i na dole podsumowanie ile mamus jest :tak:aaa no i teraz tak z gory zakladam zejsc z 35h godzin porodu do 5:-D:-D:-D hahahaha dam rade a co!;-):-D
polcia fakt ze czesc dziewczyn sie wykruszy szczegolnie po porodzie;-):tak:

polcia zloty pocisk?? hahahaha padlam hahahahahah

ja rodziłam 13 h ... ale nie wspominam najgorzej ... mi tez najpierw odeszły wody :-p

witam nowe październikówki...wyślijcie mi dane na pw a ja jutro masowo juz wszystkie dodam na liste :tak:

reklama
Do góry