reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

ulala dzięki, już myślałam, że nas choróbsko opuszcza a tu masz dziś w nocy nawrót i znów jesteśmy mega zasmarkani i kaszlemy, siedzimy w domu i marudzimy:-(
Pozdro dla Igorka :-)

Co do pieluch to jak kiedyś pisałam nam pampersy i huggisy bardzo służą, może dlatego, że zmieniam małemu pieluchę bardzo często (bardzo dużo pije) i nie ma czasu się coś odparzyć. A o ile z odparzeniem można sobie poradzić tak z uczuleniem (drobne, gęsto usiane krostki) na pieluchę walczyliśmy ponad miesiąc (na pieluchy dada) i nikomu nie życzę. Właśnie, każdemu pasuje co innego, najważniejsze, że nie żyjemy w PRL-u i każda z nas ma ogromny wybór produktów dla dzieci:tak:

reklama
tak sobie patrzylam wczoraj na liste mamus rozpakowanych i o ironio moja mala byla najciezsza a teraz jest najlzejsza :D Haha

Nas odparzylo tez, wczoraj chyba 6?7 ? razy kupke robis i strasznie ja odparzyo, az jej chrostki powychodzily :( Dzis naszczescie tylko 2 kupki dopiero. A pupe jako tako dalo sie podleczyc :)

emotion przebiłyście mojego Igorka ?? niewieżę :) ponad 4700 wazyła??

Jakby któras była zainteresowana wózkiem NUNa Pepp mam w w promocyjnej cenie teraz te wózeczki .

Igor 4740 ma w książeczce wpisane ja tu z doskoku zagladałam i na listopadówkach bo termin poczatkoWY NA listopad był

ale teraz nie odbiega od innych wagowo ma ok 81 cm wzostu i ok 11,5 kg

ulala, a Ty cesarkę miałaś, prawda? bo siłami natura to chyba niemożliwe urodzić takie dużo dzieciatko. Ja też miałam termin na listopad i tam pisałam, teraz je tylko podczytyuę.A te wózki Nuna po prostu są cudowne, nie wiem czy funkcjonalne, ale bardzo ładne. a ty masz jakis sklep z wózkami?

Klaczek kolezanki siostra urodzila dziecko 4,900 ... silami natury... /nie powiem ale podobno ja strasznie 'rozjech@lo'U nas na czerwcu 2014 jest tez dziewczyna ktora miala wage urodzeniowa 5600.. mama ja tez silami natury urodzila, dosc szybkoNo moj 'gigancik' /on malego tak do niej mowilam/ teraz 8,900 na roczek, heh

reklama
Klaczek ja jestem na listopadówkach na prywatnym na ogólny zaglądam żadziej , cesarke miałam planowaną
raz że dzieco duże a dwa kobiety leczące się nabezpłodność bo o takiej kategorii należę często mją taka opcje proponowną
to jest wskazanie do cesarki .
jesli chodzi o wózki tak prowadze sklep internetowy i dla koleżanek forumowych moge załatwic jakieś
ceny bardzo promocyjne tu nie chodzi o mój zarobek ale jak mam taka możliwość to mogę pomóc .

Paulina - z Misza mamy własnie taka sytuację leżałysmy razem po cesarkach na sali 2 osobowej :) Ignas był taki malutki a Igorwielki a potem Ignas wyprzedził Igorka :)
a teraz chyba sa juz podobnie przynajmniej tak mi sie wydaje .to nie negocjacje tak sobie piszemy:)

Do góry