reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

tak na wstępie, prosiłabym o Wasze głosy w konkursie
https://www.bebiklub.pl/home/konkursy/uloz-maluszka-do-snu/galeria/?filter=vinga89

widzę, że macie problemy ze spaniem. u nas po kaszce mały śpi ok 7 godzin i dopiero po 3 budzi się na cyca.
dziś chodziliśmy sobie po galerii, mały to uwielbia. wszystko go tak ciekawi, każde światełko :tak: jak kiedyś na zakupach cały czas spał, tak teraz ma non stop szeroko otwarte oczy :)

reklama
Kasikd, widzę, że w tym samym konkursie bierzemy udział :) ale szans już chyba nie mamy... inni mają już baaardzo dużo głosów.

Wczoraj młody padł jak betka zaraz po kapieli, nie miał siły nawet zjeść. Nakarmiłam go na śpika jak się kładłam przed 23 i obudził się dopiero o 6.20. Jedyny minus, ze prawei wyspany. Poszalał do 8 i dospaliśmy jeszcze 2 godzinki.

ehh moja Niusia znowu ma cale dnie zebuy na rkach ja nosic, i to obowiazkowo w pozycjii pionowej, albo co gorsza by siedziala ciagle na kolanach [:/] - ale boje sie bo jest za mala :(
Noce niby bez bolu i placzu ale z drugiej strtony wiecznie glodne :D
No nic takie uroki posiadania dzidziolkow :)

Dzieki Ulala, no jak mu drugiej i trzeciej brody nie widać to całkiem fajny chłopak z mojego synka ;-) A Ty powiedz lepiej jakiej farby na Igorze użyłaś, fajny odcień blondu;-) A pamiętam go ze szpitala, taką miał czarną czuprynkę:szok:
U nas dziś oczywiście nocka do d...jakiś niespokojny sen miał mały, a i oczywiście butla o 3 musiała być, jak was czytam to jakbyście w ogóle dziecka w nocy nie miały, przesypiacie od 22 do 6 rano. Co Wy tym dzieciom dajecie przed snem?? Pytam mamy, których dzieci są na mm. Ja jak karmiłam piersią to pobudki były nawet częściej...ehh...znów cały dzień na kawie będę jechać a mój luby teraz 3 dni pracuje więc mam maratonik. Dobrze, że od 3 marca idzie na urlop. 10ego mamy chrzciny, na szczęście większość rzeczy już ogarnięta.

reklama
Misza moja Niki jest na MM i karmie ja w nocy. Je na noc najczesciej o 20 170ml i idzie spac a budzi sie kolo 4 na jedzonko. Mialysmy tylko trzy nocki co Nikola spala do 6/7. Zazdroszcze tym mamom ktorych dzieci tak pieknie spia :))

Do góry