Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
paulawawa112 ja kiedyś dzwoniłam do ryanair z Polski na ich irlandzki numer i taniej mi wychodziło niż te 0700, porównaj sobie ceny, bo bez sensu przepłacać. No i trzymam kciuki &&&& żeby się sprawa wyprostowała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nareszcie usiadłam spokojnie,korzystając z fajnej pogody (bez upału) byłam na zielonym ryneczku kupiłam borówki i jabłuszka ,zrobiłam pierogi i kompocik. Pojechalismy potem po słoiki ,posprzatałam mieszkanko,zrobilam pranko teraz M jeszcze zmywa podłoge a ja siedze z nogami do góry![]()
Chce jutro pojechac po paprykę żeby zrobic na zime marynowaną bo zauważyłam że juz po 3 zł jest to chyba taniej nie bedzie .
Mimii jak dobrze pamietam pisałaś o tych suszonych pomidorkach że robicie ,wrzuć przepis jak możesz.
Hej dziewczyny.
Ja już po wizycie u gina.
Zbadała mnie, ponaciskała brzucho.
Zbadała tętno maluszka i stwierdziła, że nie ma żadych odchyleń od normy.
Uffff...
Ulżyło mi.
Jeśli chodzi o skurcze, to jak się powtórzą, to mam jechac do szpitala i sprawdzić, czy to na pewno są skurcze, czy nmoże co innego.
Jesli chodzi o szyjkę mamcicy, to wszytko jest w porządku.
Robi się miękka, bo przygotowuje się do porodu.
Także mogę spać spokojnie.
nie zmienia to faktu, ze zmęczona jestem jak nie wiem ostatnio i na nic nie mam siły :/
no kiedy własnie ja też śruby elegancko do woreczka włożyłam i nawet tak jak Paula przykleiłam do elementu, tylko, że łóżeczko najpierw ze 3 lata w piwnicy w bloku leżało (małej i mogło być często przesuwane) , a potem rok temu przeżyło przeprowadzkę do domu, małż to wszystko nosił i musiał nie zauważyć, że się coś odkleiło i ..po śrubach
ja własnie dlatego tak się złoszczę, bo takie sytuacje zdarzać się nie powinny, bo przecież im zapobiegam :-), ale tym razem siła wyższa, w każdym razie, zadzwoniłam do kumpla, który chciał nam dać łóżeczko, albo spali je i okazało się, że jeszcze nie spalił, za to śruby były :-), więc łóżeczko stoi gotowe :-), ale logistyki to trochę wymagało :-)
jak już pisałam, ja mam taki sam patent jak Ty, tylko przeprowadzki nie przeżył wyjątkowo, łóżeczko stało w takim osobnym pomieszczeniu przy piwnicy, często przestawiane, a to opony, a to sanki itp. no i pewnie odkleił się mój woreczek strategiczny, a małż złapał pudło przy przeprowadzce i wywiózł zadowolony :-)
Małż z rozpędu złożył też fotel (finka) kupiony do bujania i karmienia, więc jeszcze kołyska została
materace się wietrzą, pokrowce poprane, jutro produkcja ruskich - wykorzystam małża do zagniatania skórki :-), a Majkę do kruszenia mięty :-)
Wstałam dziś o nieludzkiej porze (5.20) i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie..tym bardziej,że córa się wczasuje i miałam się W KOŃCU WYSPAĆKochany mąż biegał wczoraj o 23ej do sklepu, aby spełnić moją zachciankę (lody..a właściwie sorbet malinowy
mniaaaaaaam) więc przynajmniej miałam okazję się odwdzięczyć i zrobiłam mu dobre śniadanie przed pracą :-).
Planuję dziś mały shopping w ramach relaksu, ale najpierw podlecę na rynek po jakieś warzywka i owoce,bo wszystko się pokończyło.
Co do TV- koszmar..same powtórki. Ja najczęściej włączam TLC lub TVN Style i katuje jakąś porodówkę/perfekcyjną panią domu lub inną SuperNianię ;-).
Kochany mąż biegał wczoraj o 23ej do sklepu, aby spełnić moją zachciankę (lody..a właściwie sorbet malinowymniaaaaaaam) więc przynajmniej miałam okazję się odwdzięczyć i zrobiłam mu dobre śniadanie przed pracą :-).
Planuję dziś mały shopping w ramach relaksu, ale najpierw podlecę na rynek po jakieś warzywka i owoce,bo wszystko się pokończyło.
sorryJednym słowem opłacało się przejechać do taty i nabić mu trochę rachunek
Bo teraz mam wszytko tak jak być powinno i zwrot pieniędzy za bilety również dostanę.
Może nie ma szumu, bo to tylko 118 zł, ale przecież piechotą nie chodzi
Także jestem zadowolona![]()
A takie niepasteryzowane nie psują się? Ile mogą postać? A sos taki?
Zobacz załącznik 489818
sorryale jak dla mnie 118 zł to jest szum. Za ta kasę wiele rzeczy dla dziecka np. można kupić.