Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
, więc łóżeczko stoi gotowe :-), ale logistyki to trochę wymagało :-)
Zdjęcia nie widzę, a chcę widzieć ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
, więc łóżeczko stoi gotowe :-), ale logistyki to trochę wymagało :-)
Podłączę się do pytań, bo też chętnie wypróbuję. W ogóle wymyśliłam, żeby powekować jakieś obiady, dopóki mam siłę i chęć jeszcze przy garach stać, jesienią i zimą będą jak znalazł. Chcę zrobić w słoiki gulasz i sos do spaghetti. Któraś z Was tak wekuje mięso? Chcecie się podzielić doświadczeniami albo najlepiej przepisami?Marand dzięki za przepis, na pewno zrobię:-) Tylko mam pytanie, co to za przyprawa do spaghetti? Ile ci z tych proporcji wychodzi mniej więcej słoiczków i jakiej wielkości? Czy słoiki jeszcze pasteryzujesz? Przepraszam za tyle pytań, ale w temacie takich domowych wyrobów jestem zielona:-)
fajnie że meble sobie pójdą.. a jakaś zmiana drastyczna fryzury czy tylko końcówki?No i byłam dzisiaj u fryzjera i podcięłam włoski, jestem bardzo zadowolona![]()
grzeczna dziewczynka :-)mina - ja też piszę i wogóle jak śmigam po necie to na leżąco i to wzorowo na lewym boku:-)
normalnie jestem w was dumna.. i świetnie że tak się udało załatwić.. superwięc łóżeczko stoi gotowe :-), ale logistyki to trochę wymagało :-)
Marand dzięki za przepis, na pewno zrobię:-) Tylko mam pytanie, co to za przyprawa do spaghetti? Ile ci z tych proporcji wychodzi mniej więcej słoiczków i jakiej wielkości? Czy słoiki jeszcze pasteryzujesz? Przepraszam za tyle pytań, ale w temacie takich domowych wyrobów jestem zielona:-)
Sala samobójców to chyba taki śreni relaks
PaulaQUOTE]
ach to zalezy jak kto odpoczywa ;-)
2handy są rewelacyjne, ale bardzo czasochłonne .... aczkolwiek dla tych perełek za pare zł warto :-)Ja przyznam się, że dostałam całe pudło ciuszków dla małej, ale tak to robię zakupy dla maluszka, czy swojej starszej córyw lumpku, bo jednak dzieci szybko rosną, a w lumkach co już nie raz się przekonałam nawet na sobie, można znaleźć fajne, firmowe rzeczy za bezcen dosłownie, zwłaszcza jak wyprzedaż mają przed zmianą towaru.
Kupiłam sobie ostatnio świetną sukienkę ciążową h&m praktycznie nową, niezniszczoną za 5 zł
Także ja tez ostatnimi czasy tylko lumpek.
A dzieci bardzo szybko wyrastają i szczerze się przyznam, że szkoda mi kaski trochę na nowe rzeczy formowe.
Jutrzenko ja chętnie wezmę przepis na ten sos. A kto to wczoraj bodajże pisał, że robi sos słodko-pikantny do słoiczków i obiecał wrzucić przepis? Polcia?
Paulawawa dobrze, że poszłaś do lekarza i że wszystko jest w porządku.
The white one ani razu w ciąży nie zdarzyły mi się takie zawroty głowy jak opisujesz? Może powinnaś powiedzieć o tym lekarzowi bo to chyba jednak trochę niepokojące jest. A co do nocy to u mnie niestety to samo - pobudki średnio co godzinę na siusiu, picie, do tego zasnąć potem nie mogę bo duszno i gorąco. Ale jeszcze tylko troszkę:-)
Naughty&happy super, że zakupy się udały. Życzę udanego seansu:-)
Ja właśnie poszukuje czegoś sensownego do pooglądania w TV ale albo źle szukam albo nic ciekawego nie ma![]()
sensowym, mojego wyboru nazwać się nie da ... usprawiedliwienie mam takie, ze dodatkiem do gazety był ten filmkino dla nastolatków - taka ma recezja ;-)
dobraoc dziewczęta![]()