reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

witam sie z rana:tak: dzisiaj mezasty zaspal do pracy pamietam jak przez mgle ze wylaczyl budzik....ja sie zacelam wybudzac i tak mnie tknelo patrze na zegarek 6.42....maz powinien byc w pracy od 6.30:baffled: ehhh
ja dzisiaj senna jeste,m jak nie wiem co mogla bym zasnac na stojaco

reklama
Witam się :)

ja juz po śniadanku, młody w przedszkolu ... warunki drogowe masakryczne....a ja odpalam drugiego kompa i musze troche popracowac, ale bede do was zaglądać :tak:

Mina to bierzemy podobnie:))
snilo mi sie dzisiaj, ze rodzilam. I poczulam tylko jeden wielki skurcz i dalej juz nic tylko zobaczylam moje dwie coreczki:)) wyjatkowo duze sie urodzily i jedna ma czarne wloski, a druga niby blond ale przechodza w rude:))

chociaz na poczatku obstawialam parke:))
Piękn sen

a ja niestety muszę wyjść z domu.. zerówkę synka mam dosłownie za płotem, ale idę do ZUSu bo przysłali mi pismo żebym wyjaśniła jakąś umowę zlecenie z 2004 roku... bo teraz jestem na L4 i coś im się nie zgadza..

tak.. biorę..3x1duphaston
3x1 no-spa forte
2x2 luteina dowcipnie
1x wieczorem acard
na razie jest ok..i tak ma pozostać!!
Wierzę że tak bedzie.:-) Tym razem sie uda!!!!!!!!!!!!!
Ja mam jeszcze clexan - zastrzyki w brzuch. Dla mnie traumatyczne, ale czego się nie zrobi dla kruszynki:-D

Dzień dobry :-)

Witam nowe mamusie.

Ja wczoraj powiedziałam mężowemu. Niespodzianka mi sie udała i niesamowicie się ucieszył.

Za to w nocy Iggy zaczął nam wymiotować, a dziś słabiutki:-(
Mi tez coś niedobrze jest i nie wiem dlaczego.
A do lekarza dopiero po południu idziemy.

Ja wczoraj powiedziałam mężowemu. Niespodzianka mi sie udała i niesamowicie się ucieszył.
.
super :) oryginalny prezent, nie ma co:)

Dzis wizyta i serce w gardle:no:
Młody lepiej się czuje ale dalej czekamy na wyniki moczu,za to mała dalej chyrla jaby płuca miała wypluć masakra już nie wiem jak jej pomóc.
Ja wczoraj dostałam czekoladki,kartkę i piękny bukiet róż,a mój M jak otworzył pudełeczko to usiadł i tak siedział przez jakieś 15 minut,a potem wstał przytulił mnie i powiedział Dziękuję za najpiękniejszy prezent.....to było słodkie :tak:
daj znac po wizycie u gina
wyobrazam sobie mina meza:D

- ja bym poszła po kolejną receptę bo lutka pomoże utrzymać kropeczke
- co 3 ososba przeszla kiedys toksoplazmowe, pewnie dobie tez wynik wyszedł dodatni dla tego musza sprawdzic czy masz przeciwciala, ale na 100 % pewnie je masz więc sie nie martw, no ale lekarz zawsze musi miec wszystko na papierku. Nawet dobrze jak juz mialas kiedys tokso bo drugi raz juz tego nie złapiesz a to jest groźne tylko wtedy jak sie złapie w czasie ciąży
ja przy obu ciazach mialam oba wyniki ujemne. Badanie mam co miesiac, aby w razie czego leczyc i zapobviec nieszczesciu. W Pl jednek robia tylko na poczatku, jakby juz pozniej nie mozna bylo sie zarazic:-/

wstyd się przyznać - od rana siedzę w piżamie, nawet na krok nie wyszłam. Moja mama jak to usłyszała to brakło jej słów, poczułam się jak mała niegrzeczna dziewczynka.
powaznie?? ja to nawet w szpitalu po porodzie nie bylam calego dnia w pizamie, hehe

A mam do Was pytanie trochę z innej beczki, powiedzcie czy trzymacie info o ciąży dla siebie, czy komuś juz powiedziałyście? I jaki jest najlepszy termin na informowanie rodzinki i przyjaciół i znajomych. My z mężem jak na razie powiedzieliśmy tylko naszym rodzicom i rodzeństwu i trzymamy język za zębami, bo nasza pani doktor tak nam doradziła;-)
nie ma jednego dobrego terminu
u nas wiedza rodzice i nasze rodzenstwo, moje psiapsioly i 5 kolezanek z pracy, z czego 2 tez sa w ciazy:) jedna koniec sierpnia, druga polowa wrzesnia - personalny na pewno sie ucieszy, jak mu szpital opustoszeje z personelu, hehe

Witam przyszłe mamuski! Mam nadzieje ze do was dolacze:-):-) Dziś okres spóźnia mi się już 4 dzień, więc test ciazowy jest w torebce i wkrótce sprawdze;) trzymajcie kciuki!
i jak tescik?

Witam się!!!
Wczoraj jeden teścik,dzisiaj drugi,są mega krechy!!!
Także dołączam do Was pełna obaw.bo równo rok temu też byłam w ciąży,ale dziecko obumarło w 11 tyg od om.
Staraliśmy się już od września,ale jak ja się już poddałam,to wtedy zaskoczyło,oby...
Jutro idę na betkę,w czwartek wynik.
witaj;) trzymam kciuki, aby bylo wszystko dobrze!!

Hej dziewczyny!

Zrobilam test wczoraj wieczorem, niestety negatywny :( Ale okresu nadal brak , juz 37dc! Nienormalne to jakies mam cykle 30 dniowe! I bialy sluz ze mnie leci i ciagle mi niedobrze. Nie wiem, moze za wczesnie zrobilam test ( w cyklu), albo trzeba bylo poczekac do rana... Bo caly dzien pilam jak smok i teraz mi znajoma polozna mowi ze jak sie duzo pije to mocz jest strasznie rozcienczony i nic nie wykaze..
Juz sama nie wiem, poczekam kilka dni i zrobie jakos rano.
Zazdroszcze wam ze juz wiecie, ja tak w limbo zawieszona. Niepewnosc najgorsza.

reklama
Do góry