madziakowalik
Fanka BB :)
wczoraj sprawdzalam swoj pamietnik ciazy z moja coreczka to nudnosci zaczely mi sie pozno z piersiami mialam roznie . ale fakt dzisiaj mnie nie bola . za to apetyt ,temp.37.5, siusiu i slinotok . to tyle z moich objawow.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wczoraj sprawdzalam swoj pamietnik ciazy z moja coreczka to nudnosci zaczely mi sie pozno z piersiami mialam roznie . ale fakt dzisiaj mnie nie bola . za to apetyt ,temp.37.5, siusiu i slinotok . to tyle z moich objawow.
Hej dziewczyny, dopiero co do Was dołączyłam, i staram się nadrobić to wszystko co napisałyście, a że troche tego jest to jeszcze trochę mi zejdzie. Dodam, że jest to moja pierwsza ciąża i jeszcze nie orientuję się w tym wszystkimAle cieszę się że tu trafiłam, bo Wy to chyba wiecie wszystko;-)
Mam parę pytan może mi pomożecie, pani doktor kazała mi brać luteinę, ale przepisała tylko 30 tabletek, a kazała je brać 2 razy dziennie po 1, to jak mi się skończą to mam ich już nie brać czy lecieć do niej po klolejną receptę?
A poza tym, chciałam Was zapytać o badania na toksoplazmozę, bo już je robilam, ale nie do końca są chyba ok, bo kazała mi jeszcze zrobić badania na awidność przeciwciał przeciw toksoplazmozie, miałyście cos takiego?
Ja czekam na wynik tego badania, bo niestety to trwa ponad tydzieńWiecie może jaki tam powienien być wynik, żeby było ok? bo nie wiem czego się spodziewać?
poza tym, tak jak wy piszecie, to prawie wszystkie macie mdłości itp, ja nie mam prawie żadnych dolegliwości, oprócz bólu w podbrzuszu i bólu jajników, ale to też tylko czasami, więc się troche martwię czy wszystko jest ok. A wizyta u gina dopiero 5 marca...
dodam, że pierwsza wizyta - był pęcherzyk ciążowy i wszytsko było ok:-)
pozdrawiam Was i życzę udanych walentynek
Lecieć po receptę.
Może tak być, że nie masz żadnych objawów.
Ja z córą nie miałam żadnych.
Spokojnie przeszłam ciążę, więc nie ma co się zamartwiać.
Mnie też czasem boli podbrzusze, ale to normalne, wszytko się tam zmienia i musi dostosować do nowego mieszkańca i sytuacji
Ja swojemu wysłałam już kartkę walentynkową, chrupki walentynkowe z biedronkii skarpeteczki z teściorem
Trochę zaszalałam, ale jak jest tak daleko, to nic mi nie zaszkodzi trochę go obrzucić prezentami
To nie wiem co jest :/
Czy któraś z was tak miała, chyba tak, bo coś mi się o uszy obija, że czytałam już gdzieś tu na październikowych mamusiach, że coś takiego było.
Wiecie co dziewczyny mam mętlik w głowie bo jak zrobiłam pierwszy test first response to druga kreseczka była bardzo blada na drugi dzień rano zrobiłam taki zwykły za funta i wyszły dwie piękne grube krechy a dziś tak jak juz pisałam chciałam dać ładny teścik męzowi w prezencie zrobiłam i dupa.....jedna krecha i zastanawiam się czy się nie pospieszyłam z radością i z suwaczkiem jutro mam wizytę więc się okaże ale jestem załamanaDobrze że nic M nie mówiłam bo szok,normalnie ryczeć mi się chce!!!
Dziewczyny mam takie głupie ptani,lekarz nic mi o tym nie mówił,a nie wiem jak to w koncu jest,czy w pierwszym trymestrze można uprawiać sex?w końcu walentynkowy tydzień zawitał![]()