reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Witam mamuśki:-)

Parę dni mnie nie było, od rana nadrabiałam zaległości forumowe, tyleście naskrobały ze hohho:-):-)

Ja wczoraj byłam na pierwszej wizycie u gina. Niestety usg nie miałam, podobno nie ma potrzeby. Wszystko jest ok. Termin porodu wyliczony na 6 października. Dostałam leki na mdłości i wymioty. Jeśli się nie poprawi do piątku to do szpitala na kroplówki....ehhh wolałabym tego uniknąć....
Ale nie zapeszam.....jakby lepiej dziś.....odpukać....

Migneło mi w oczach, że jest tu mamuśka z Piły:-) Ja tez z Piły, pozdrawiam:-)

To ja;-) Do jakiego gina chodzisz??

Byłam na rozmowie i poszło gładko. Na odpowiedz mam czekać do piątku. Mam mieszane uczucia ale musze podyskutować z moim M.

reklama
Witam nową mamusię :-)

Wpadłam powiedzieć tylko że moi chłopcy mnie zaskoczyli. Oliwierek z przedszkola przytargał przeogromną walentynkę serduszko z motylkami i innymi dekoracjami, Amadeuszek z kolei w swojej przedszkolnej grupie zrobił dużego czerwonego lizaka w kształcie serduszka i samodzielnie ozdobił. Mąż z kolei zarezerwował stolik w restauracji dla naszej czwórki a właściwie piątki ;-) a na miejscu chłopcy dali pokaz tańca :-D 6 latek i 4 latek tańczący ze szczerym uśmiechem rozbawiający ludzi - bezcenne :-D

Kaka witam:)

Ja chodzę do J. Politows. i jestem zadowolona:)

Syneczki, gratuluję takiego męża i takich fajnych chłopaków:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie mam nic do niego. Badał mnie jak byłam w szpitalu. Bardzo delikatny ale bardzo mało mówi...I troche mnie martwiło ze ciągle mozna go w szpitalu spotkać. Zastanawiam się kiedy odpoczywa?

Ja chodziłam do dr. Gajew...;-)

nadrobiłam zaległości w czytaniu

jestem pod wrażeniem ile nas tu jest, nie sposób ogarnąć. Widzę, że jest też kilka dziewczyn po "przejściach" tak jak ja, wierzę, że damy radę, choć pewnie będą nas prześladować strachy. Ja miałam tzw. "puste jajo" więc jeśli teraz zobaczę małą fasolkę to już będę trochę spokojniejsza.

Dziewczyny a jak jest u was z objawami, codziennie macie tak samo silne czy tak falami was nachodzą?
Bo ja już wariuję raz mnie piersi bolą a raz nie, brzuch tak samo tzn jednego dnia atak a potem spokój.
Powiem wam że wolałabym już mieć te objawy tak silne, że ledwo bym wytrzymywała niż ich nie mieć

Ktoś pytał o L4 - ja jestem od 4 tygodnia, ale to trochę przez przypadek bo byłam chora i miałam zwykłe zwolnienie, a od wczoraj ciążowe.

witam! Pozwólcie, że dołączę się do Październikowych Mam :).
niedawno byłam i lekarza i widziałam swoją malutką dzidzię. niesamowite uczucie, szczególnie że przeżywam to po raz pierwszy :) cała jestem w skowronkach, bo strasznie pragnęłam mieć dziecko i udało się za pierwszym razem :)
pozdrawiam

malinova ja tez mam podobnie z objawami wczoraj mnie sutki bolaly dzisiaj juz nie.ale co organizm to inaczej ciaze przechodzi .z peiwsza ciaza inaczej teraz inaczej .

uffff dzięki za pocieszenie, chyba przez to siedzenie w domu i szukanie objawów wpadłam w paranoję. Tyle znam przypadków gdzie kobiety dowiadywały się o ciąży w 2-4 miesiącu, więc pewnie jakiś mega objawów nie miały bo coś by się domyśliły

Ostatnia edycja:
mnie również bolą piersi a szczególnie w nocy. momentami nie mogę się przekręcić na bok, taki jest ból. ale racja, że kazda kobieta inaczej przechodzi ciążę

reklama
mi tez piersi odpadaja...strasznie mnie bola
Natalea daj znac jak tam tescik:))
fasolek2007 `dziecko obumarło w 11 tyg od om.` co to znaczy?

Do góry