reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Dzień dobry!

Cudny dzień w Poznaniu, padało w nocy, a w tej chwili jest niewiele ponad 20 stopni i nie ma słońca, więc dla odmiany dziś nie zdycham:-) Pierwszy raz w życiu wolę taką pogodę niż prażące słoneczko. W dodatku rano odstawiłam samochód do naprawienia klimy i caaały dzień mam wolny. AAAAAAACH!!!

- bylam u farmaceutki - dzis mam smarowac 'aloesem',
a od jutra najlepiej bepantenem i powinno zejsc.
......
Ale juz nie piecze przynajmniej :D
To super, że już lepiej:-)

Mallinowa_Paula, gratuluję studniówki. Jakaś piosenka okazjonalna by nam się przydała, co? ;-)

Karola proszę, dla Ciebie kot
Zobacz załącznik 480193

A oto sprawca nocnego zamieszania
Zobacz załącznik 480194

To ja zdecydowanie pierwszego bym wybrała:tak: Na wielkie koty mogę patrzeć godzinami (w tutejszym zoo właściwie tylko tygrysy zawsze odwiedzam, mają rewelacyjny wybieg i przez pleksi można właściwie obejrzeć kotka z kilkunastu niemal centymetrów). Za to tych "normalno-gabarytowych" nie lubię (nie bijcie!). Tzn. nie przeszkadzają mi u kogoś, ale sama nie mogłabym z kocurem mieszkać. Psiara jestem i tyle;-)

Miłej środy!

Majeczka specyfiki na komary można stosować, ale tak jak ze wszystkim- w ciąży można dostać uczulenia, więc lepiej stosować je na ubranie,no i zaopatrzyć się najlepiej w te dla dzieci, bo one są delikatniejsze.
Sandy to trzymam kciuki żeby pogoda się szybko poprawiła i słoneczko wyszło!
Malinowa_paula gratuluję 100-dniówki!

Karola ja też uwielbiam wszystkie stworzonka, nawet karmienie kur u babci jest dla mnie nie lada frajdą :-) Jak tylko zamieszkaliśmy z moim w krk musiałam mieć zwierzaka, kot jednak łatwiejszy w utrzymaniu więc padło na Mariana z Ochmanowa, a za rok doszedł Bronisław z Wesołej:-D
DSCF2008.jpgDSCF2019.jpg

Heeej :-) Przeczytałam wszystko ale odpisanie na każdy post jest ponad moje siły ehh :-( więc mam nadzieję, ze się nie obrazicie.

Mi wczoraj mama niechcący przytrzasnęła palec drzwiami od samochodu i myślałam, że umrę z bólu. Dzisiaj jest już trochę lepiej, ale palec ciągle siny.

ptyśka, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i dalszych szczęśliwych lat :-):-):-)

malinowa P, gratuluje studniówki, to co dzisiaj Piccolo pijemy :-)

u nas w nocy również padało, nawet burza była, ale dzisiaj znowu gorąco ale przynajmniej wiaterek wieje. Zaraz zmykam z Olusiem na dwór bo już się rwie, żeby wreszcie wyjść. Jestem teraz u rodziców to przynajmniej mam towarzystwo siostry :-)

co do wędlin, zup itp to ja tak samo jestem w tym strasznie wybredna, wszystko wykroję, wycedzę bo nie lubię jak mi w zupie pływają jakieś "paprochy" jak ja to nazywam. Niektórzy w domu mi mówią, że wydziwiam, ale widzę, że w tym wydziwianiu nie jestem sama :-)

A co do szalejącego brzuszka to moja córa tak szaleje, że jak siedzę sobie to już nawet jak ktoś siedzi obok mnie to widzi jak mi brzuch podskakuje w cały świat :-)i widzę, że nasze Maluchy lubią jak jemy słodkości :-)

erde, to korzystaj dzisiaj ile się da, masz cały dzień dla siebie :-):-):-)

karola, jeszcze raz kciuki za wizytę i czekamy na relacje :-) Nie wiem czemu cały czas wydawało mi się, że Ty już wiesz, że to będzie synek, no ale jak wrócisz to się okaże :-)

Miłego i niezbyt upalnego dnia moje drogie :-):-):-)

reklama
Witam i ja:-)

Karola proszę, dla Ciebie kot
Zobacz załącznik 480193

A oto sprawca nocnego zamieszania
Zobacz załącznik 480194

Normalnie wygląda jak Garfield:-D

To ja mam takiego mini dla Ciebie :-)
Zobacz załącznik 480196

Ale chcę tego:tak:
Karola ja też uwielbiam wszystkie stworzonka, nawet karmienie kur u babci jest dla mnie nie lada frajdą :-) Jak tylko zamieszkaliśmy z moim w krk musiałam mieć zwierzaka, kot jednak łatwiejszy w utrzymaniu więc padło na Mariana z Ochmanowa, a za rok doszedł Bronisław z Wesołej:-D
Zobacz załącznik 480241Zobacz załącznik 480242
Śliczne puchate leniuszki:-D

Mimii współczuje z powodu palca, mam nadzieję, że boli już mniej. Pamiętam, że kiedyś na takie stłuczenia moja mama przykładała nam gaziki nasączone takim żółtym płynem, ale co to było nie pamiętam:confused:
Malinowa gratuluję studniówki:biggrin2:
Ptyśka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&& i najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu:biggrin2:
Co do pogody to u mnie znów niestety upał, na termometrze 27 syopni a termometr w cieniu więc na słońcu pewnie ponad 30. Piję na razie wodę z miętką i cytryną może pomoże.

Do góry