reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Witam i ja :)
Uchylone na noc okno i kot w ogrodzie = jedna myśl - jeszcze raz przyjdzie i uduszę go osobistą dłonią!
Jak zasnęłam to drapał pazurami w szybę (rozkoszny dźwięk :| ), bo uznał, że w 10-cio cm szparze się nie zmieści. 12 mu było potrzebne o_O
No tak, to nie poród żeby przez 10 się przeciskać! :D
O 1 w nocy spacer tak o, nie wiadomo po co, ważne ze tam i z powrotem! Po jakimś czasie znów się przeszedł w myśl zasady "nie ważne po co, ważne ze tupie". A po 5 jak sobie hopsnął z parapetu na podłogę to wybudzona spodziewałam się zobaczyć słonia :]
Kot z gatunku szczupłych (bo to nie o moim grubasku mowa, mamy w domu 3). Nie wiem kto go nauczył tak tupać ;)
Podsumowując, kocham kiciusia - nie da się inaczej :)

Miłego dnia!
Ze słonkiem i całodniowym rześkim powietrzem :)

Emotion, dobrze że po strachu.
Sandy życzę promieni i lata.

p.s. Dziś 100dniówka Zobacz załącznik 480173

Ostatnia edycja:
reklama
Paula szcześliwej studniówki!

Ja co prawda kota nie mam ale mój pies zmienia łóżka w nocy (chyba zeb nikt nie był zazdrosny), niestety juz nie bardzo ma siłe wskakiwać wiec stoi nad głową i piszczy....

Helloo :-)

Ale fajnie na polu wczoraj przeszła nawałnica i jest rześko dziś od samego rana :-)

Misza ale ci się mąż trafił fiu fiu zawsze chciałam mieć w domu kucharza :-D

Karola powodzenia na genetycznym i szybko zdaj relacje :tak:

Paula to miałaś noc ja mam podobnie jak mój pies postanowi w środku nocy przyjść z kuchni (tam ma chłodno na kafelkach) do pokoju i jęczy pod drzwiami żeby go wpuścić.Jak już się go wpuści to nie koniec frajdy.Wtedy zaczyna się lizanie krocza .Ale jakie to lizanie o luuudzie! mlaska,sapie i fuczy jakby nie wiem co robiła :angry: Wtedy ja krzyczę daj ludziom spać i ona biedna wzdycha i idzie spać :-D A i wszystkiego naj z okazji 100-dniówki ;-)

My wczoraj mieliśmy 2 rocznicę ślubu i mąż przyniósł mi różę i wielką księgę o koniach( które kocham jak diabli) i aż się wzruszyłam :tak:

Moja mała odkad upały trochę zeszły daje czadu tak to siedziała cicho pewnie dlatego ze i mnie słabo było ale jutro wizytka i mam nadzieję ze wszystko ok :sorry2:

A jeszcze zapomniała Paula jutro ty też masz wizytę :-) &&&&& ;-) Czekasz na wydanie M jak mama? ogłoszenie wyników ma być :-)

Helloo :-)

Ale fajnie na polu wczoraj przeszła nawałnica i jest rześko dziś od samego rana :-)

Misza ale ci się mąż trafił fiu fiu zawsze chciałam mieć w domu kucharza :-D

Karola powodzenia na genetycznym i szybko zdaj relacje :tak:

Paula to miałaś noc ja mam podobnie jak mój pies postanowi w środku nocy przyjść z kuchni (tam ma chłodno na kafelkach) do pokoju i jęczy pod drzwiami żeby go wpuścić.Jak już się go wpuści to nie koniec frajdy.Wtedy zaczyna się lizanie krocza .Ale jakie to lizanie o luuudzie! mlaska,sapie i fuczy jakby nie wiem co robiła :angry: Wtedy ja krzyczę daj ludziom spać i ona biedna wzdycha i idzie spać :-D A i wszystkiego naj z okazji 100-dniówki ;-)

My wczoraj mieliśmy 2 rocznicę ślubu i mąż przyniósł mi różę i wielką księgę o koniach( które kocham jak diabli) i aż się wzruszyłam :tak:

Moja mała odkad upały trochę zeszły daje czadu tak to siedziała cicho pewnie dlatego ze i mnie słabo było ale jutro wizytka i mam nadzieję ze wszystko ok :sorry2:

A jeszcze zapomniała Paula jutro ty też masz wizytę :-) &&&&& ;-) Czekasz na wydanie M jak mama? ogłoszenie wyników ma być :-)

Lizanie psie to najgorsze dźwięki, ogólnie każdy pochodny (mlaskanie, siorbanie itp.) doprowadza mnie do szału Zobacz załącznik 480198
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)
Mój synuś też się rozszalał, wczoraj to napatrzeć się nie mogłam. Ale co wzięłam telefon żeby nagrać jak mi brzuch skacze to się uspokajał :-( Chyba nie lubi być filmowany.
Czekam na wydanie M jak mama jak co miesiąc, ale dopiero mnie uświadomiłaś, że wyniki są. Teraz czekam jeszcze bardziej :-D Czy Ty tez prawie codziennie dostajesz smsa z jakimś nowym "konkursem" - naciągaczem kasy?

reklama
Paula niestety tak napastują sms-ami na szczęscie mojego męża bo to z jego komóry wysyłałam :-D
Kurczę chciałabym coś wygrać chociaż drobiazg jakiś nigdy nic nie wygrałam :-( trzymam kciuki za nasze wygrane :-)

Do góry