reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
a co do walentynek to my nie obchodzimy ich jakoś szczególnie, nie robimy sobie prezentów, ani jakiś wykwintnych kolacji przy świecach, po prostu staramy się w tym dniu być dla siebie jeszcze bardziej kochanymi i bardziej okazywać uczucia, można powiedzieć, że zaczynamy grę wstępną tuż po przebudzeniu, z tym, że w tym roku nie będzie wielkiego finału na wieczór, ze względu na Maleństwo - ale w przyszłym roku odrobimy podwójnie:-D

Wiecie co dziewczyny mam mętlik w głowie bo jak zrobiłam pierwszy test first response to druga kreseczka była bardzo blada na drugi dzień rano zrobiłam taki zwykły za funta i wyszły dwie piękne grube krechy a dziś tak jak juz pisałam chciałam dać ładny teścik męzowi w prezencie zrobiłam i dupa.....jedna krecha i zastanawiam się czy się nie pospieszyłam z radością i z suwaczkiem jutro mam wizytę więc się okaże ale jestem załamana:no:Dobrze że nic M nie mówiłam bo szok,normalnie ryczeć mi się chce!!!

Ile dni po zrobieniu testu byłyście u gina??

mi test pozytywny wyszedł 23 stycznia, a wizytę zaplanowałam na 8 lutego, jednak 3 lutego trafiłam na SOR bo miałam plamienia, ale jak poszłam do swojej lekarki to mi powiedziała, że jeśli nic złego się nie dzieje to najlepiej iść do lekarza tak 2 miesiące po OM

silene moze tescior jakis lewy byl???:eek: ja w pierwszej ciazy jak robbilam to zrobilam 3 z czego jeden wyszedl negatywny a dwa pozytywne. pierwszyII pokazal a drugi zadnej wiec machnelam trzeci i pokazal II

reklama
masz jeszcze jakies testy w domu? jak nie to mykaj do sklepu i kup jakis inny i sprawdz. ja kupowalam kiedys te testy z tesco i wiem ze niektore sa niebardzo dzialajace. raz nawet ten z clearblue elektroniczny sie zawiesil i wyswietlacz zgasl i doopka nic nie pokazalo. rob kolejny tescior zanim zaczniesz panikowac:tak:

Do góry