reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
koniecznie daj znac co i jak bo ja tak sie zaczytalam w twojego posta ze nie zauwazylam co moja amelkowna zrobila:baffled: a skubana wylala mi caly kubek herbaty na stol ....pod lapkiem mialam niezla kaluze i nakapalo na wykladziny nawet:szok:alez ze mnie matka hehehe medal powinnam dostac:confused2:

Witam!

Silene trzymam kciuki, napewno ten tescior był jakis wadliwy.

Ja jakos bardzo płaczliwa moze nie jestem ale jak ogladam jakies programy gdzie sie dzieci rodza to mi sie łezka w oku kręci.

Paulawawa popieram ze nie ma co przesadzać, wiadomo ze trzeba troszke lepiej dbac o siebie, nie dzwigać, nie przemeczac za bardzo ale przelezeć całej ciąży nie mam zamiaru.Ja czuje ze ta ciąża jest inna od pierwszej, gorzej sie w niej czuje ale bede robic to co dotychczas, zreszta przy rocznym synku nie dam rady inaczej, przespac cały dzień nie wchodzi w grę.Modle sie tylko zeby dosypial chocby do 7 bo ostatnio zaczał budzic sie o 6:-( a snu mi badzo potrzeba.

mi test pozytywny wyszedł 23 stycznia, a wizytę zaplanowałam na 8 lutego, jednak 3 lutego trafiłam na SOR bo miałam plamienia, ale jak poszłam do swojej lekarki to mi powiedziała, że jeśli nic złego się nie dzieje to najlepiej iść do lekarza tak 2 miesiące po OM
tutaj po zrobieniu bety ktora odpowiada wiekowi z OM idziesz do lakarza (czytaj poloznej) jakos po 2 miesiacach - ja mam wizyte 19 marca

A czemu ósmy tydzień to jak jak mam to się liczy już jako siódmy?Ja myślałam,że to tak jak na suwaczku.Bellka a ile Twój maluszek mił mm?
bo skoro maluszek ma 7 tygodni i 4 dni to jestes w trakcie 8 tygodnia ciazy

Ile dni po zrobieniu testu byłyście u gina??
nie bylam jeszcze, bede 19 marca

witajcie

kochana,ja na L4 jestem od dnia testowania, mam zalecenie lekarskie tylko leżeć i pachnieć :p
i żadnych skrupułów mieć nie można w tym względzie,pierwszy trymestr jest najważniejszy i przeważnie najgorzej się teraz czujemy
tutaj raczej sie nie jest na zwolnieniu, chyba ze cos sie stanie i Cie zatrzymaja w szpitalu... pod koniec tez nie czesto, bo macierzynski sie zaczyna 6 tygodni przed planowanym porodem
Mi to nie przeszkadza, zwolnienei mi pewnie da jakos latem, ze wzgledu na prace moja ukochana...

reklama
Do góry