reklama
Mina nie dyskutuj z "mądraliną" tylko spacjalne łoże kupuj
ja wyprowadziłam się z domu w wieku 19 lat, studiowałam i zarabiałam na siebie jako ninia (przyda się niebawem). Relacje z rodzinką mam super ale jakbyśmy mieszkali razem to chyba by doszło do rękoczynów bo ja już mam swoje przyzwyczajenia i na swoim to jednak na swoim.
narobiłyście mi ochoty na kalafiorka i wsunęłam z bułeczką tartą przed chwilą reszta czeka na męża
znowu te upały atakują
Malinowa siostro szerokiej drogi jutro
ja wyprowadziłam się z domu w wieku 19 lat, studiowałam i zarabiałam na siebie jako ninia (przyda się niebawem). Relacje z rodzinką mam super ale jakbyśmy mieszkali razem to chyba by doszło do rękoczynów bo ja już mam swoje przyzwyczajenia i na swoim to jednak na swoim.
narobiłyście mi ochoty na kalafiorka i wsunęłam z bułeczką tartą przed chwilą reszta czeka na męża
znowu te upały atakują
Ostatnia edycja:
erde
Szczęśliwa Mama :]
Ja tak miałam nawet jak w ciąży nie byłam!pewnie znowu będę ryczeć podczas hymnu
Kurczę, chyba nie na moje nerwy ten mecz:-)
Musa, ja mam strefę kibica jakieś niecałe 100 metrów od siebie Nie oglądam meczu w tv, ale słyszałam jak te ludziska śpiewały hymn i też się wzruszyłam Ale aż się boję co się będzie działo po meczu, hehe:-)
Dzięki w imieniu męża, denerwował się bardzo, ale jak przyjechał to tylko prychnął, że to formalność była - mądrala
Miłego oglądania meczu:-)
Dzięki w imieniu męża, denerwował się bardzo, ale jak przyjechał to tylko prychnął, że to formalność była - mądrala
Miłego oglądania meczu:-)
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Dziękuję, że o mnie pamiętasz:-)Mina nie dyskutuj z "mądraliną" tylko spacjalne łoże kupuj
znowu te upały atakują
łóżko rewelacja, ale moja młodsza siostra drze pychola, że to jej!! Robiłaś zdjęcie u nas w domu?!
Ja ryczałamidę po chusteczki pewnie znowu będę ryczeć podczas hymnu, ej zastanawia mnie co ten czeski bramkarz ma na głowie
A bramkarz uderzył głową w słupek i po urazie musi nosić taki ochraniacz.
Zobacz załącznik 475365
Mina ,na obu urodzinkach nie było torta,ani innych ciast.Ale podsyłam domowe babeczki:-)
Pytała któraś o ten kask bramkarza Czech-miał krakse na boisku ,jest po trepanacji ,ma płytkę w głowie i może grać tylko w tym kasku
Pytała któraś o ten kask bramkarza Czech-miał krakse na boisku ,jest po trepanacji ,ma płytkę w głowie i może grać tylko w tym kasku
reklama