reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Mina nie dyskutuj z "mądraliną" tylko spacjalne łoże kupuj

lozko.jpg.crop_display.jpg

ja wyprowadziłam się z domu w wieku 19 lat, studiowałam i zarabiałam na siebie jako ninia (przyda się niebawem). Relacje z rodzinką mam super ale jakbyśmy mieszkali razem to chyba by doszło do rękoczynów bo ja już mam swoje przyzwyczajenia i na swoim to jednak na swoim.

narobiłyście mi ochoty na kalafiorka i wsunęłam z bułeczką tartą przed chwilą reszta czeka na męża

znowu te upały atakują

Malinowa siostro szerokiej drogi jutro

Ostatnia edycja:
Ogłaszam otwarcie strefy kibica na BB
laski zapraszam:-D

Na wesele nie poszliśmy ale nie ma tego złego...... :-D za 15 min przyjedzie pizza rozlewamy cole i kibicujemy naszym
POLSKA GOLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

idę po chusteczki pewnie znowu będę ryczeć podczas hymnu, ej zastanawia mnie co ten czeski bramkarz ma na głowie:szok:

Musa, ja mam strefę kibica jakieś niecałe 100 metrów od siebie:-D Nie oglądam meczu w tv, ale słyszałam jak te ludziska śpiewały hymn i też się wzruszyłam:szok: Ale aż się boję co się będzie działo po meczu, hehe:-)

Dzięki w imieniu męża, denerwował się bardzo, ale jak przyjechał to tylko prychnął, że to formalność była - mądrala:-D

Miłego oglądania meczu:-)

Ja też oczywiście przeryczałam hymnn:)

Musa własnie tez zastanawialismy się z M po co bramkarzowi ten kask-czapka?:)

Niestety ja juz się przyzwyczaiłam do strefy kibica a mamy ją ok 500m

Mina nie dyskutuj z "mądraliną" tylko spacjalne łoże kupuj

znowu te upały atakują

Malinowa siostro szerokiej drogi jutro
Dziękuję, że o mnie pamiętasz:-)
łóżko rewelacja, ale moja młodsza siostra drze pychola, że to jej!! Robiłaś zdjęcie u nas w domu?! :-D

idę po chusteczki pewnie znowu będę ryczeć podczas hymnu, ej zastanawia mnie co ten czeski bramkarz ma na głowie:szok:
Ja ryczałam:-D
A bramkarz uderzył głową w słupek i po urazie musi nosić taki ochraniacz.

Zobacz załącznik 475365

Mina ,na obu urodzinkach nie było torta,ani innych ciast.Ale podsyłam domowe babeczki:-)

Pytała któraś o ten kask bramkarza Czech-miał krakse na boisku ,jest po trepanacji ,ma płytkę w głowie i może grać tylko w tym kasku

reklama
Do góry