reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
My strefę kibica mamy w domu, Olek już padł, znowu nie dał rady wytrzymać do końca meczu, ale przynajmniej nie musiał patrzeć na gola rywali, ehh. Nie wiem czy nasi to nadrobią teraz :-(

Ja nawet do meczyku kupiłam sobie Lecha free :-) I teraz tylko co chwila latam na siusiu.

netika, gratulacje dla męża, mnie obrona czeka we wtorek, a ciągle nie mam info o której godz. ehh :confused2:

Miałam coś jeszcze napisać i jak zwykle zapomniałam i co chwila zerkam na meczyk.

Pamiętacie mnie jeszcze?
Wróciłam z urlopu i własnie przesiedziałam bite dwie godziny by przeczytać ponad 50 stron! Jesteście niezmordowane.
Kaszuby były wspaniałe. Udało nam się nawet wyskoczyć na jeden dzień do Łeby :-)
Przez tydzień brzuch mi strasznie wybrzuszyło.
Resztę jak sie ogarnę i wyśpię. Dobranoc!

pesca pamiętamy i witamy z powrotem:-)

Dzień dobry :-)
A gdzie wy się podzialyście ? taka piękna pogoda trzeba korzystac a nie spać ;-)
My już na nogach mlody się obudził o 7 i trzebab byl wstać :baffled: a m pojechał na giełde wiec siedzimy sami.

Miłej i cieplutkiej niedzieli życzę

Dzień dobryZobacz załącznik 475411

pesca oczywiście, że pamiętamy, witaj po urlopie i opowiadaj jak fajnie było :-)

Wiecie co.. tak mi się wczoraj przykro zrobiło, że aż miałam łzy w oczach jak nasi odpadli. Tak wierzyłam w to, że przejdziemy dalej. Wkurza mnie ten Smuda, bo wykorzystuje chłopaków jakby robotami byli, latają jak dzikie konie po boisku, ledwo zipią, a ten ich nie zmieni. Całą ławkę wypoczętych rezerwowych miał, to wykorzystywał tych co na boisku do ostatniej kropli potu:no:
No nic, teraz będę kibicować Grecji:-)
Teraz skarga nr.2
Pakowanie w moim staniem to nie lada wyzwanie, dziś już ostatecznie - wszystko w torby, kartony i worki i do samochodu. Od rana składam, wkładam, ustawiam, przestawiam.. wszystko na miarę moich możliwości, ale i tak nasapię się jak babcia:-D Mąż będzie po 14 to popakujemy to wszystko do auta (mam nadzieję, że jest z gumy i się dostosuje do ilości pakunków!!) i w trasę. Dobrze, że będziemy jechać na wieczór, bo gorący dzień się zapowiada.
Mam nadzieję, że w Gru mąż szybko znajdzie pracę i będziemy żyć spokojnie:happy:

No, to rozpisałam się;-)
Miłego dnia!!

witajcie!
oj mi tez sie przykro zrobiło wczoraj, a najbardziej dlatego ze nie umielismy wykorzystać tylu sytuacji w pierwszej polowie!!

Musa
- bramkach Czech z tego co sie orientuje kiedyś kiedyś miał wypadek - wstrząśnienie mózgu czy coś.. teraz dla asekuracji gra w takim ochraniaczu na głowie
Paula - powodzenia na pewno bedzie dobrze Wam sie żyło, kciuki zaciśnięte!

mam od rana płaczliwy dzień (bynajmniej nie przez reprezentacje :-p) wiec nie bede tu przynudzac.. brak planu na niedziele, leniuchować sie nie da w taki upał, nie wiem.. oki zmykam żeby Was nie zarazić.
dobrego dnia!

reklama
Malinowa Paula to już tak ostatecznie się wyprowadzacie dzisiaj z Glogowa ? Zmieścicie wszystko na raz do autka :szok: ?:szok:
Super i kciuki za męża coby szybko pracę znalazł ?

Do góry