reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

zawsze tak jest że już by się chciało żeby było po....
ja na 15.10 z młodym do lekarza ciekawe co mu przepisze pewnie znów paracetamol hmmm

reklama
ona-to-mamoze jednak nie wsztsko stracone? powtorz bete jak paulawawa pisze mzoe jednak za wczesnie sie poddajesz. trzymam kciukaski i zycze jednak dobrych wiesci:tak: <tuli>

wizyte mam dopiero 29 lutego ale rozmawialam z lekarzem i mam koniecznie przyjsc w tym tygodniu i on rowniez nie wrozy nic dobrego, jeszcze sama dla siebie zrobie bete w srode lub jutro

aguga DZIĘKI
jeśli chodzi o strach to powiem Wam że mnie nie opuszcza ja niestety straciłam 2 i powiem Wam,że nie mam minuty żebym podświadomie nie czuła strachu.Boję się o ciążę o przyszłość wiadomo chyba każda ma takie chwile ale cieszę się życiem patrzę na moje dzieci i myślę sobie musi być dobrze!
Dla mnie to pierwsza ciążą i powiem wam tez sie zamartwiam bo piszecie tutaj o swoich aniołkach i człowiekowi chodza po głwoie różne mysli, a każde ukłucie to strach.

witam mamuski,jestem nowa,pierwszy raz w ciąży i o niczym nie mam pojęcia:Ddopiero co sie oswajam z mysla o ciąży a wy już zdążyłyście ponad tysiąc postów napisać-widać że zaprawione w bojach :)dlatego będę korzystać z Waszej wiedzy o wszystkim:)pozdrawiam cieplutko

Nie jestes jedyna więc głowa do góry. Dla mnie ciąża to też nowość:-)
Byłam u gina jednak dzisiaj bo martwił mnie ten przypadek z podbarwionym śluzek i mam fasoleczkę ,wg USG to 6t5d serduszko ślicznie pulsujące i pisało CTR 8,8 mm co to oznacza to nie wiem .Szczęśliwa jestem bardzooooooo

Gratuluje normalnie nie moge się doczekać wizyty będę już w 8 tygodniu i chcialabym usłyszeć serduszko

Ona-to-ma tulę mocno, moze sa jeszcze jakies szanse???

Zapominajka trzymam &&&&&&& za wizytkę.
Aguga super ze u Ciebie dobre wieści.
Gumijagoda gratulacje i witamy!

Ja dzis dość dobrze z samopoczuciem, od rana było gorzej ale jakos przeszło po spacerku na swieżym powietrzu.Obiadek juz gotowy do wstawienia do piekarnika wiec odpoczywam przy kompie póki synek ma drzemke.

Umówiłam sie na wizytkę na sobote i tez juz sie nie moge doczekać.

reklama
ona-to-ma to trzymam kciuki zeby w bardzo krótkim czasie wam sie udało i urodzisz piękna, zdrową dzidzię.Nie zapomnij o nas i czekam na szybkie dobre wieści od Ciebie.

Do góry