reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
zapominajka trzymam kciuki za udaną wizytę 

ja żadnych objawów ciąży nie mam oprócz braku @ ogromnego apetytu i senności czasem 

co do porodów ja miałam cc ale ogolnie mialo być sn niestety zagrożenie życia dziecka i dlatego cc ale naprawde nie narzekam na ten rodzaj porodu :)

córeczkę straciłam w 7 tc 

antylopa 3 porody sn i żadnego nacięcia? to jak pierwszy raz cie nie tną to potem to już pewniak że przy nastepnych porodach też nie będą ciąć? tak sie pytam.....

ja juz po zakupach:-)polecialam po truskawki bo mnie naszlo:szok:
ja porod mialam kleszczowy:zawstydzona/y:mam lekkie tylozgiecie i zaden lekarz mnie nie sluchal jak mowialm ze sie nie da tak latwo u mnie;-)porod ok 35h zaczelo sie we wtorek rano a urodzilam jak juz pisalam przy pomocy kleszczy nastepnego dnia o 18.51:-)bralam zzo bo gaz na mnie nie dzial zbytnio hehe licze ze tym razem latwiej bedzie zeby sn rodzic bo nie chce juz wiecej siedziec na dmuchanym kole przez pare tygodni haha tak mnie tylek bolal ze ledwo moglam usiedziec:zawstydzona/y:

gumijagoda witaj:) U mnie też pierwsze dzieciątko i też zielona jestem:-)

aguga cudowne wieści!

niezapominajka trzymam mocnooo kciuki &&&&&&&:tak:

Najpierw mi było niedobrze, potem zaczęło mi strasznie burczeć w brzuchu a na koniec wsunęłam ogrooomny talerz spaghetti:szok:

reklama
Do góry