reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

reklama
mi pomaga chodzenie :-) jak rodzilam to zrobilam chyba ze 100 kilosow bo slyszalam ze to pomaga;-) i faktycznie chyba przyspiesza bo szybko mialam rozwarcie ale w szczycie skurczu nie moglam kroku zrobic:dry: no to obserwujemy maja czy cynamonka:-)

Mi pomaga pozycja kolankowo-łokciowa, z tym, że nie miałam dotąd takich ostrych jazd jak Maja, tylko takie "zwykłe pobolewania podbrzusza jak przed okresem, krótkotrwałe tzn max kilkanaście minut.
Przemyślałam sprawę konferencji na skype i doszłam do wniosku, że kiepsko się gada w kilka osób, już to kiedyś przerabiałam z kumpelami. Każda gadała swoje, jedna nie nadążała i pozostałe miały z niej polew, nikt nikogo nie słuchał, w sumie to było wesoło, ale pogadać nie mogłyśmy. Chętnie pogadam z Wami na skype, ale raczej z każdą z osobna.

a, zapomniałam, chciałam zapytać, czy któraś ma namiary na projekt ustawy o zmianach w urlopach macierzyńskich? grudniówki mnie zapewniły, że się załapiemy, ale chciałabym poczytać ten projekt.

ale tu dzisiaj pustki, może zaplanowałyście jakieś zbiorowe rodznie? ja też chcę buuuuuuuuuuu, no dobra, zmykam, bo juz plotę trzy po trzy, miłego dnia

Oj Laski tak tesknicie do gadania glupotek?? Ja dzis padam na ryjek i jeszce wczoraj koledzy oddali auto bo pozyczyli na maly rozjazd i okazalo sie ze zgubili swiatlo nie wiem jak to zrobili ale im lampa pozycyjna odpadal fakt ze w nia wczesniej walnelam ale mi sie trzymala za chwile tam moja biedna hondzinka bedzie wygladac okropnie ....:baffled:

reklama
Do góry