reklama
mi pomaga chodzenie :-) jak rodzilam to zrobilam chyba ze 100 kilosow bo slyszalam ze to pomaga;-) i faktycznie chyba przyspiesza bo szybko mialam rozwarcie ale w szczycie skurczu nie moglam kroku zrobic no to obserwujemy maja czy cynamonka:-)
góralka
Fanka BB :)
Mi pomaga pozycja kolankowo-łokciowa, z tym, że nie miałam dotąd takich ostrych jazd jak Maja, tylko takie "zwykłe pobolewania podbrzusza jak przed okresem, krótkotrwałe tzn max kilkanaście minut.
Przemyślałam sprawę konferencji na skype i doszłam do wniosku, że kiepsko się gada w kilka osób, już to kiedyś przerabiałam z kumpelami. Każda gadała swoje, jedna nie nadążała i pozostałe miały z niej polew, nikt nikogo nie słuchał, w sumie to było wesoło, ale pogadać nie mogłyśmy. Chętnie pogadam z Wami na skype, ale raczej z każdą z osobna.
Przemyślałam sprawę konferencji na skype i doszłam do wniosku, że kiepsko się gada w kilka osób, już to kiedyś przerabiałam z kumpelami. Każda gadała swoje, jedna nie nadążała i pozostałe miały z niej polew, nikt nikogo nie słuchał, w sumie to było wesoło, ale pogadać nie mogłyśmy. Chętnie pogadam z Wami na skype, ale raczej z każdą z osobna.
Oj Laski tak tesknicie do gadania glupotek?? Ja dzis padam na ryjek i jeszce wczoraj koledzy oddali auto bo pozyczyli na maly rozjazd i okazalo sie ze zgubili swiatlo nie wiem jak to zrobili ale im lampa pozycyjna odpadal fakt ze w nia wczesniej walnelam ale mi sie trzymala za chwile tam moja biedna hondzinka bedzie wygladac okropnie ....
reklama
M
maja33
Gość
goralka- jestem jeszcze , i nic sie teraz nie dzieje znowu w druda strone