reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Paplanina

do tego świadomość, że "małe dziecko - mały kłopot, duże dziecko - duży kłopot" hiihihih Nie warto faszerować sie na zapas takimi informacjami, trzeba wierzyć, ze los nam i dzieciom oszczędzi przykrych doświadczeń, póki co lepiej zebrać energię przed czekającym nas wysiłkiem

reklama
cynamonka nie bedzie tak zle zobaczysz ;-) teraz wydaje sie to takie straszne pozniej wszystkiego sie nauczysz i poradzisz sobie bez problemu:tak:
moja paula miala 6 mc jak pierwszy raz zachorowala wiec juz byla odchowana i dalam jakos rade:-)
goralka ma racje bedziemy sie martwic pozniej teraz szykowac sie na wielki dzien;-) :happy:

Ja wczoraj poszalalam !! a dzis jecze padnieta nie mam na nic sily ani ochoty !! ble
a dzieci niestey choruja!! nasz maluszke wlasnie ma zdiagnozowana krew w kupie i nie wiadomo co dalej bo biegunka sie utrzymuje nie ma rady !! trzeba zacisnac zabki i dbac o dzieci jak sie tylko potrafiii ja ostatnio studiuje podrecznik pediatrii i pierwszy rok z zycia dziecka.. polecam :tak:

Lucyann mam podobnie, wczoraj też trochę za intensywnie pracowałam i wieczorem bardzo szybko padłam z nóg, a rano ciężko było wstać :wściekła/y:.

A mi dziś wskoczyło na ostatni 9 miesiąc :-) , jeszcze równy miesiąc bo termin 25.11 :happy: teoretycznie :baffled:

Dawaj Lucy, ja uwielbiam się zakładać. Choć z intuicją mi nie wyszło (choć dopiero po porodzie będzie można mieć 100% pewność).
Szybko, jednak trzeba założyć, bo przecież u nas już się zaczęło!!!WOW

No wlasnie ja obstawiam ostani pazdziernika u siebie a wy dwajcie daty !!!:-) potem sprawdzimy
moj intucja jesli chodzilo o plec tez nie dala rady wiec teraz tez moge miec poslizg ale sprobowac zawsze wartu co?? :-D

reklama
he he ja obstawialam dzis ale bylam na KTG, i mam skurcze co 10 ,15 min ale przepowiadajace:-p docodza do 160 na miarce w skali do 200 wiec moze za 2 dni tzn 27pazdziernika

Do góry