reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

do tego świadomość, że "małe dziecko - mały kłopot, duże dziecko - duży kłopot" hiihihih Nie warto faszerować sie na zapas takimi informacjami, trzeba wierzyć, ze los nam i dzieciom oszczędzi przykrych doświadczeń, póki co lepiej zebrać energię przed czekającym nas wysiłkiem

reklama
cynamonka nie bedzie tak zle zobaczysz ;-) teraz wydaje sie to takie straszne pozniej wszystkiego sie nauczysz i poradzisz sobie bez problemu:tak:
moja paula miala 6 mc jak pierwszy raz zachorowala wiec juz byla odchowana i dalam jakos rade:-)
goralka ma racje bedziemy sie martwic pozniej teraz szykowac sie na wielki dzien;-) :happy:

Ja wczoraj poszalalam !! a dzis jecze padnieta nie mam na nic sily ani ochoty !! ble
a dzieci niestey choruja!! nasz maluszke wlasnie ma zdiagnozowana krew w kupie i nie wiadomo co dalej bo biegunka sie utrzymuje nie ma rady !! trzeba zacisnac zabki i dbac o dzieci jak sie tylko potrafiii ja ostatnio studiuje podrecznik pediatrii i pierwszy rok z zycia dziecka.. polecam :tak:

Lucyann mam podobnie, wczoraj też trochę za intensywnie pracowałam i wieczorem bardzo szybko padłam z nóg, a rano ciężko było wstać :wściekła/y:.

A mi dziś wskoczyło na ostatni 9 miesiąc :-) , jeszcze równy miesiąc bo termin 25.11 :happy: teoretycznie :baffled:

Dawaj Lucy, ja uwielbiam się zakładać. Choć z intuicją mi nie wyszło (choć dopiero po porodzie będzie można mieć 100% pewność).
Szybko, jednak trzeba założyć, bo przecież u nas już się zaczęło!!!WOW

No wlasnie ja obstawiam ostani pazdziernika u siebie a wy dwajcie daty !!!:-) potem sprawdzimy
moj intucja jesli chodzilo o plec tez nie dala rady wiec teraz tez moge miec poslizg ale sprobowac zawsze wartu co?? :-D

reklama
he he ja obstawialam dzis ale bylam na KTG, i mam skurcze co 10 ,15 min ale przepowiadajace:-p docodza do 160 na miarce w skali do 200 wiec moze za 2 dni tzn 27pazdziernika

Do góry