a jeśli plemniki przeżyły w ciele? i do zaplodnienia doszło kilka dni później i wtedy implantacja była 23 gdy miałam śluz z nitką czerwonej krwi i ból brzucha jak na okresBeta zawsze jest wiarygodna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jeśli plemniki przeżyły w ciele? i do zaplodnienia doszło kilka dni później i wtedy implantacja była 23 gdy miałam śluz z nitką czerwonej krwi i ból brzucha jak na okresBeta zawsze jest wiarygodna
Powtórz jutro rano test albo idź na betę będziesz wiedziała. Nikt ci tu nie określi czy jesteś czy niea jeśli plemniki przeżyły w ciele? i do zaplodnienia doszło kilka dni później i wtedy implantacja była 23 gdy miałam śluz z nitką czerwonej krwi i ból brzucha jak na okres
Dziewczyno, nie jesteś w ciąży.nawet jeśli owulacja jeśli była to 9-17, a gumka miała kontakt z prejekulatem i doszło do stosunku? do tego 23 grudnia ten śluz z krwią? na pewno beta w takiej sytuacji jest wiarygodna?
To zrob test jezeli to byla implantacja to już wyjdzie.a jeśli plemniki przeżyły w ciele? i do zaplodnienia doszło kilka dni później i wtedy implantacja była 23 gdy miałam śluz z nitką czerwonej krwi i ból brzucha jak na okres
Ale czy jest możliwość po tym co opisałam na ciążę?Powtórz jutro rano test albo idź na betę będziesz wiedziała. Nikt ci tu nie określi czy jesteś czy nie
Przy każdym stosunku jest taka możliwość. Żadna antykoncepja nie daje 100% pewnościAle czy jest możliwość po tym co opisałam na ciążę?
robiłam betę 23 grudniaPrzy każdym stosunku jest taka możliwość. Żadna antykoncepja nie daje 100% pewności
Zrób rano test albo i nawet dzisiaj i będziesz wszystko wiedziałarobiłam betę 23 grudnia
DokładnieDobrze że we wtorek dzieci wracaja do szkół