reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Paplanina

reklama
pomysł faktycznie niezły, ale paplanina jakoś przeniosła się w inne miejsca, postaram sie ją tu spowrotem zagonić :).
Ostatnio w rozmowach zrobiło sie monotematycznie, tu na forum to normalne, że rozmawiamy o brzusiach, ale w realu coraz trudniej mi rozmawiać na inne tematy. Znajomi chyba uznali, że z ciężarówą to już nie można o czym innym.

Racja Góralka. Ale, szczerze mówiąc to ja też jestem tak skoncentrowana na dziecku i ciąży, że nie mam najmniejszych chęci wysłuchiwać, co sie u moich koleżanek w pracy dzieje, szczególnie, że nie dotyczy mnie to w najmniejszym stopniu i nie znam ludzi. A poza tym zrobiłam się mało towarzyska i nie mam chęci na spotkania. To chyba normalne, taka koncentracja na dziecku i czekającym nas porodzie....

JA staram sie nie pokazywac tego "lekcewazenia" wobec innych problemow ostatnio byli znajomi kiedys nie przeszkadzalo mi ze ktos zostawal na noc a teraz bylam wsciekla ze rano nie bede mogal swoich ceremoni odprawic tylko wstac i robic sniadanko tez chyab odludek ze mnie sie robi ale mam nadzieje ze pozniej to odrobie?!!!:baffled: a ze zdjeciami krucho szukalam ale nie mam jakis takich zeby odzwierciedlily lodz...

to norma ja tez nie bardzo jestem skora do spotkan :dry: wszystko mi przeszkadz i tylko czekam kiedy :-) jedyne chetne spotkania ma tu na forum ;-)

GOŚCIE NA NOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja sobie tego nie wyobrażam, raz na tydzień to lubię jak dobry znajomy wpadnie z wizytą, pod warunkiem, że wyjdzie przed godz. 22. Pola też zauważyłam, że wszystkie tematy sprowadzają mi się do jednego, mimowolnie. Może właśnie dlatego chciałabym pogadać z kimś o czymś innym, choćby pośmiać sie z najnowszych dowcipów. Przez to ciągłe czytanie o ciąży, porodzie i dzidziusiu miałam ostatnio przesyt. Postanowiłam odpocząć od netu i książek, uwaliłam sie przed tv, a tam ............... to samo. Przedziwnym zrządzeniem losu w dwóch serialach porody, jeszcze gdzie indziej dyskusja o trudach macierzyństwa. O dziwo rozbawiła mnie ta sytuacja, potem jeszcze długo śmialiśmy się z tego zbiegu okoliczności.

aaaa pewnie ogladals Przyjaciol fajny porod ?!!! siechu waret mnie tylko przeraza program super niania na tvn ja bym te dzieci udusila czy Ci rodzice to postradali wszytkie zmysly nie mowiac juz o zasadach...? ja takiego potworka to za uszy i pod sufit bym podwiesila az by przeszlo ......nie moge tego ogladac katastrofa...!! ja juz nic nie czytam tyle co przez cala ciaze sie nasluchalam naczytalam o ciazy porodzie i dzidzi to koniec wiecej nie zmieszcze glowa mi sie skurczyla....!!! teraz czas na koncowy odpoczynek\!!!! i potem jazda do konca zycia bez trzymanki !!!:eek:

hiihihihi ja tam nie zamierzam trzymac do końca życia, skończy naukę i wynocha na swoje hehheheh, a co do niani to starych bym za uszy powiesiła pod sufitem niech kruszeją, cóż te dzieciory winne, że im takie wzorce dają

reklama
Ja jakos tej super niani czy niuni czy jak jej tam nie ogladam ;-) po jaka cholere, przeciez teraz nie wiem jakie bedzie moje dziecko.
Aaaaa... wlasnie dzis zaczynamy 9 ostatni juz miesiac ;-)
W tym tyg spakuje torbe co by sie zdarzyla zakurzyc ladnie do terminu ;-)

Do góry