reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

Megusek już się nie zlość bo czuję że chodzi o mnie.:zawstydzona/y: Jestem po długiej przerwie i tak naprawdę to po prostu uczę sie funkcjonować na tym nowym forum więc spokojnie...
Muszę nadrobić zaległości nie tylko na forum ale i w domu więc nie zawsze jestem.Czasem po prosu nie chce mi się siadać do kompa...
Teraz z innej beczki czy ktos może mi powiedzieć jak mam wstawić zdjęcie w podpisie żeby się zawsze edytowalo bo juz się pogubiłam było i nie ma...
RATUNKU...

reklama
emomadzia chyba to jednak nie o ciebie Megusek chodzilo wiec nie denerwujmy sie niczym na zapas ;-)

Cynamonka tekst super:-) :-) ;-)

Fziewczyny jutro w rozmowach w toku bedzie temat Tata na macierzynskim chyab sobie nastawie zeby obejrzec... i sie pochichrac....:happy:

Emomadzia nie o Ciebie chodzilo :-) Wiec zrobie jak radzicie...Liga sluzy Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi! heheh....tak mi sie jakos nasunelo :-) ;-)

Tak Lucyann to z seksmisji ;-)
Mozna podziwiac owoce mojej pracy w watku LISTA MAM! LISTOPAD 2006:-D :cool: A zrobilam tak:
-sa dwie tabele, w jednej mamy ktore aktywnie uczestnicza na forum, w drugiej mamy ktore wpisaly sie ale od dluzszego czasu nie biora udzialu w watkach
-z ostatniej listy ktora zrobila jeszcze Mihir przepisalam wszystkie mamy ktore na poczatku sie zapisaly. Gdyby wrocily na forum nie beda sie na mnie wieszac ze sie rzadze ;-)
Prosze zerknijcie i sprawdzcie czy nic niepokielbasilam i wrazie brakow danych napiszcie co dopisac.

Pozdrawiam
Wasza Porzadkowa ;-)

Megusek, dobry pomysł! A jeśli chodzi o brak danych... W moim przypadku nadal nie wiadomo czy dziewczynka, czy chłopiec :-) Ale teraz to już my nie chchemy wiedzieć ;-) Ukrywała się dzidzia tyle miesięcy, więc niech tak już zostanie! ;-) Ale będziemy mieć niespodziankę na porodówce!!! :-)

Niezłe porządki megusek :tak:

Co do listy kontaktowej to łącznie ze mną jest nas 8 listopadówek, ale przecież nikogo nie zmusimy :dry:. Jeśli ktoś ma życzenie podać swój nr tel proszę o kontakt do mnie na priwa lub gg.:tak:

Aha Ewa Ty pisałaś kiedyś że przesyłałaś mi dane, niestety nic do mnie nie dotarło :-(.

reklama
Pomocy!!
dziewczyny, czy ja zwariowałam, czy ktoś usunął nam całą masę wątków?? Gdzie jest Lista listopadowych mam???? Gdzie usg naszych pociech i inne. Obecnie mamy tylko 15 wątków, co jest grane??

Do góry