reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Paplanina

dziewczyny nie wolno sie poddawac w okresie ciazy musicie zaczac myslec o sobie i malym czlowieczku kyory w was rosnie to jest teraz najwazniejsze :D ja tez mialam wzloty i upadki z moim misiaczkiem jestesmy ze soba juz 8 lat niestety w takim czasie dostrzegamy oprocz zalet rowniez wady naszego partnera nie da sie juz niczego ukryc czesto gesto musimy go zaakceptowac z jego przywarami bo nie wszystkie da sie zmienic ale zycie byloby nudne gdybysmy zyly obok ideaow bez wad wiec glowa do gory i trzeba przec naprzod monika nie daj sie teraz mysl o sobie i swoim dzidziusiu bo zdenerwowanie napewno ci nie pomoze i naprawde szkoda zdrowia wiem ze czasami sie nie udaje i nerwy puszczaja ale nie szczep ich gdy facet nie jest tego wart serdeczne pozdrowienie trzymcie sie mamuski a szczegolnie ty monika

reklama
Ewa taki to juz ze mnie charakter... nie umiem sie nie przejmowac... teraz czekam na wizyte u gina i ultradzwiek... macie pojecie ? jestem w 10 tyg i dopiero przeswietlenie.... ale tak tu jest. mam nadzieje zobaczyc najsliczniejsza fasolinke na swiecie... i D. tez tam bedzie wiec jak mu sie po tym nie odmieni to ja juz trace nadzieje. dzieki za wsparcie kochane kobietki!

jestem we wloclawku :)
Sloneczko..muzyka..czuje sie dziwnioe bardzo..wyjazd udal sie swietnie..niezle sie ubawilam:)
W ogole..kazdemu zycze takiej dawki smiechu jaka ja dostalam:)
no..Monis...jak zyjesz? jak Doug?
Zmienia sie?
A w ogole...
wiecie co?Napisze o czyms..bardzo mi glupio..
|Ale sie przytulalam z L :p
Nie wiem jak to wyszlo..ale wyszlo..I xhyba jest dobrze..i bedzie coraz leoiej..i chyba za tym troszke tesknilam..a przytulanie w takim stanie jest fantastyczne:)
I chyba czulam ruchy:)Ale o tym pozniej..bo teraz musze wyjsc:)
Pozdrawiam:)
Aha..a po drodze..jeszcze bylam u tesciowej..i jak mnie zobaczyla..to wielki szloch:)
Ale to bylo mile..Ide..papa

No no Martusia hihih prosze prosze... pejnia raju. Strasznie sie ciesze.... i wiesz co? U mnie tez swietnie. W niedziele wieczorem D. zaprosil mnie do siebie.... po uroczym weekendzie bylam cala zrelaksowana wiec on widzac mnie szczesliwa zblizyl sie , przytulil i stwierdzil ze bardzo tesknil. Widzielismy sie tez w poniedzialek i wczoraj.... i jest bardzo milo. wczoraj dokonczylismy papiery i .... jestem zona!!!! Na dodatek kochajaca.... nie mialam pojecia ze moge go jednak tak mocno kochac.
oby nam sie udalo.... mamy szanse Mihirku :)
snila mi sie dzidzia!!!! Chlopczyk z brazowymi oczetami .... a ja chcialam dziewuszke z niebieskimi...ale co tam- kochany byl.

przyszla wiosna i nasze nastroje sie zmienily :D ile moze dac slonko to najlepsze lekarstwo na zle samopoczucie ciesze sie dziewczyny razem z wami i zycze jeszcze bardzo wielu takich pozytywnych chwil w zyciu pozdrawiam ;)

reklama
No dobra..juz pisz:)
Super zdjecie:)
A twoj D sprawia wrazenie chlopca..wklej prosze wieksze wasze zdjecie:)
Obejrze sobie was dokladniej:)
W ogole..albo mi sie wydaje..albo nie wygladasz na tyle lat ile masz..ja sama zreszta jestem teraz zaczepiana przez babki komentarzami typu..takie dziecko...i w ciazy..wygladam na 18..:p
ale co tam..kiedys to bedzie dobre dla mnie;)
mam paskudny dzienl..naprawde okropny..
Po 15 tygodniach ciazy..uswiadomilam sobie..cholera..bede miala dziecko..a nawet nie dziecko..dzieci..
patrze na brzuch i jestem przerazona..
dzis juz nie wytrzymalam..i zrobilam sobie kawe..taka zwykla kawe..z wielka iloscia mleka..
uwielbiam to..
mam zgage..ale chyba nie zaluje:p
w ogole..Zastanawiam sie...czemu ten watek ledwo co przedzie...moze to Monika przez nas co? Zdominowalysmy go strasznie:)
ide sie wykapac..
ostatnio w jakiejs gazecie robilam test..
i wyszlo..ze w swiecie..najbardziej pomaga mi wech :D
Ale powaznie..cos nie musi dla mnie byc ladne..mile w dotyku..ale jesli pachnie wspaniale..musze to miec..
Konczy mi sie kurcze pomadka ulubiona..mowie tu o ochronnej...orfilame spa..
i musze poszukac odmiany:)
i w ogole..tesknie za takim normalnym wizytowym makijazem..
to glupie..ale Kobitce w ciazy niektore rzeczy nie tyle nie wypadaja..co nie wyglada w nich ladnie..patrz..makijaz mocniejszy..no..kupilam sobie fajna tuniczke:)
Jutro bede w Poznaniu..niestety nie moge zbytnio jezdzic samochodami..ale pociagiem i owszem..wiec spedze znow..3 godziny w nich...
najgorsze jest wsiadanie i wysiadanie:)
Jezeli ktos pomoze jest git..
A w ogole..
wiecie ze mi miejsca juz ustepuja?:pjaram sie tym..
Cierpliwie czekam na pierwsze ruchy:)

Do góry