dziewczyny nie wolno sie poddawac w okresie ciazy musicie zaczac myslec o sobie i malym czlowieczku kyory w was rosnie to jest teraz najwazniejsze ja tez mialam wzloty i upadki z moim misiaczkiem jestesmy ze soba juz 8 lat niestety w takim czasie dostrzegamy oprocz zalet rowniez wady naszego partnera nie da sie juz niczego ukryc czesto gesto musimy go zaakceptowac z jego przywarami bo nie wszystkie da sie zmienic ale zycie byloby nudne gdybysmy zyly obok ideaow bez wad wiec glowa do gory i trzeba przec naprzod monika nie daj sie teraz mysl o sobie i swoim dzidziusiu bo zdenerwowanie napewno ci nie pomoze i naprawde szkoda zdrowia wiem ze czasami sie nie udaje i nerwy puszczaja ale nie szczep ich gdy facet nie jest tego wart serdeczne pozdrowienie trzymcie sie mamuski a szczegolnie ty monika
reklama
M
monika_k80
Gość
Ewa taki to juz ze mnie charakter... nie umiem sie nie przejmowac... teraz czekam na wizyte u gina i ultradzwiek... macie pojecie ? jestem w 10 tyg i dopiero przeswietlenie.... ale tak tu jest. mam nadzieje zobaczyc najsliczniejsza fasolinke na swiecie... i D. tez tam bedzie wiec jak mu sie po tym nie odmieni to ja juz trace nadzieje. dzieki za wsparcie kochane kobietki!
jestem we wloclawku
Sloneczko..muzyka..czuje sie dziwnioe bardzo..wyjazd udal sie swietnie..niezle sie ubawilam
W ogole..kazdemu zycze takiej dawki smiechu jaka ja dostalam
no..Monis...jak zyjesz? jak Doug?
Zmienia sie?
A w ogole...
wiecie co?Napisze o czyms..bardzo mi glupio..
|Ale sie przytulalam z L
Nie wiem jak to wyszlo..ale wyszlo..I xhyba jest dobrze..i bedzie coraz leoiej..i chyba za tym troszke tesknilam..a przytulanie w takim stanie jest fantastyczne
I chyba czulam ruchyAle o tym pozniej..bo teraz musze wyjsc
Pozdrawiam
Aha..a po drodze..jeszcze bylam u tesciowej..i jak mnie zobaczyla..to wielki szloch
Ale to bylo mile..Ide..papa
Sloneczko..muzyka..czuje sie dziwnioe bardzo..wyjazd udal sie swietnie..niezle sie ubawilam
W ogole..kazdemu zycze takiej dawki smiechu jaka ja dostalam
no..Monis...jak zyjesz? jak Doug?
Zmienia sie?
A w ogole...
wiecie co?Napisze o czyms..bardzo mi glupio..
|Ale sie przytulalam z L
Nie wiem jak to wyszlo..ale wyszlo..I xhyba jest dobrze..i bedzie coraz leoiej..i chyba za tym troszke tesknilam..a przytulanie w takim stanie jest fantastyczne
I chyba czulam ruchyAle o tym pozniej..bo teraz musze wyjsc
Pozdrawiam
Aha..a po drodze..jeszcze bylam u tesciowej..i jak mnie zobaczyla..to wielki szloch
Ale to bylo mile..Ide..papa
M
monika_k80
Gość
No no Martusia hihih prosze prosze... pejnia raju. Strasznie sie ciesze.... i wiesz co? U mnie tez swietnie. W niedziele wieczorem D. zaprosil mnie do siebie.... po uroczym weekendzie bylam cala zrelaksowana wiec on widzac mnie szczesliwa zblizyl sie , przytulil i stwierdzil ze bardzo tesknil. Widzielismy sie tez w poniedzialek i wczoraj.... i jest bardzo milo. wczoraj dokonczylismy papiery i .... jestem zona!!!! Na dodatek kochajaca.... nie mialam pojecia ze moge go jednak tak mocno kochac.
oby nam sie udalo.... mamy szanse Mihirku
snila mi sie dzidzia!!!! Chlopczyk z brazowymi oczetami .... a ja chcialam dziewuszke z niebieskimi...ale co tam- kochany byl.
oby nam sie udalo.... mamy szanse Mihirku
snila mi sie dzidzia!!!! Chlopczyk z brazowymi oczetami .... a ja chcialam dziewuszke z niebieskimi...ale co tam- kochany byl.
przyszla wiosna i nasze nastroje sie zmienily ile moze dac slonko to najlepsze lekarstwo na zle samopoczucie ciesze sie dziewczyny razem z wami i zycze jeszcze bardzo wielu takich pozytywnych chwil w zyciu pozdrawiam
M
monika_k80
Gość
Ewa dzieki! Moze gdyby nam ktos wycial hormony byloby latwiej
Milego wieczorku kobietki
Milego wieczorku kobietki
M
monika_k80
Gość
a tu foto z dawnych czasow.... jak jeszcze bylismy najszczesliwsza para pod sloncem
M
monika_k80
Gość
Mihir wredo zaniedbujesz watek!!!!
reklama
No dobra..juz pisz
Super zdjecie
A twoj D sprawia wrazenie chlopca..wklej prosze wieksze wasze zdjecie
Obejrze sobie was dokladniej
W ogole..albo mi sie wydaje..albo nie wygladasz na tyle lat ile masz..ja sama zreszta jestem teraz zaczepiana przez babki komentarzami typu..takie dziecko...i w ciazy..wygladam na 18..
ale co tam..kiedys to bedzie dobre dla mnie
mam paskudny dzienl..naprawde okropny..
Po 15 tygodniach ciazy..uswiadomilam sobie..cholera..bede miala dziecko..a nawet nie dziecko..dzieci..
patrze na brzuch i jestem przerazona..
dzis juz nie wytrzymalam..i zrobilam sobie kawe..taka zwykla kawe..z wielka iloscia mleka..
uwielbiam to..
mam zgage..ale chyba nie zaluje
w ogole..Zastanawiam sie...czemu ten watek ledwo co przedzie...moze to Monika przez nas co? Zdominowalysmy go strasznie
ide sie wykapac..
ostatnio w jakiejs gazecie robilam test..
i wyszlo..ze w swiecie..najbardziej pomaga mi wech
Ale powaznie..cos nie musi dla mnie byc ladne..mile w dotyku..ale jesli pachnie wspaniale..musze to miec..
Konczy mi sie kurcze pomadka ulubiona..mowie tu o ochronnej...orfilame spa..
i musze poszukac odmiany
i w ogole..tesknie za takim normalnym wizytowym makijazem..
to glupie..ale Kobitce w ciazy niektore rzeczy nie tyle nie wypadaja..co nie wyglada w nich ladnie..patrz..makijaz mocniejszy..no..kupilam sobie fajna tuniczke
Jutro bede w Poznaniu..niestety nie moge zbytnio jezdzic samochodami..ale pociagiem i owszem..wiec spedze znow..3 godziny w nich...
najgorsze jest wsiadanie i wysiadanie
Jezeli ktos pomoze jest git..
A w ogole..
wiecie ze mi miejsca juz ustepuja?jaram sie tym..
Cierpliwie czekam na pierwsze ruchy
Super zdjecie
A twoj D sprawia wrazenie chlopca..wklej prosze wieksze wasze zdjecie
Obejrze sobie was dokladniej
W ogole..albo mi sie wydaje..albo nie wygladasz na tyle lat ile masz..ja sama zreszta jestem teraz zaczepiana przez babki komentarzami typu..takie dziecko...i w ciazy..wygladam na 18..
ale co tam..kiedys to bedzie dobre dla mnie
mam paskudny dzienl..naprawde okropny..
Po 15 tygodniach ciazy..uswiadomilam sobie..cholera..bede miala dziecko..a nawet nie dziecko..dzieci..
patrze na brzuch i jestem przerazona..
dzis juz nie wytrzymalam..i zrobilam sobie kawe..taka zwykla kawe..z wielka iloscia mleka..
uwielbiam to..
mam zgage..ale chyba nie zaluje
w ogole..Zastanawiam sie...czemu ten watek ledwo co przedzie...moze to Monika przez nas co? Zdominowalysmy go strasznie
ide sie wykapac..
ostatnio w jakiejs gazecie robilam test..
i wyszlo..ze w swiecie..najbardziej pomaga mi wech
Ale powaznie..cos nie musi dla mnie byc ladne..mile w dotyku..ale jesli pachnie wspaniale..musze to miec..
Konczy mi sie kurcze pomadka ulubiona..mowie tu o ochronnej...orfilame spa..
i musze poszukac odmiany
i w ogole..tesknie za takim normalnym wizytowym makijazem..
to glupie..ale Kobitce w ciazy niektore rzeczy nie tyle nie wypadaja..co nie wyglada w nich ladnie..patrz..makijaz mocniejszy..no..kupilam sobie fajna tuniczke
Jutro bede w Poznaniu..niestety nie moge zbytnio jezdzic samochodami..ale pociagiem i owszem..wiec spedze znow..3 godziny w nich...
najgorsze jest wsiadanie i wysiadanie
Jezeli ktos pomoze jest git..
A w ogole..
wiecie ze mi miejsca juz ustepuja?jaram sie tym..
Cierpliwie czekam na pierwsze ruchy