reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Paplanina

Mihirku mysle ze zdominowalysmy watek...ale mamy tez kilka wspolistniejacych ...
MAm 27 latek i chyba na tyle wygladam...wyslalam ci foty na wp.pl
moj D. troche mlokosowato wyglada.... hihih ale to tez sama ocen.
I przestan sie dreczyc.... bedziesz miala dzieciatka i bedziesz dla nich a on edla ciebie calym swiatem!!!!
A co do makeup???? nie wiem o co chodzi.... ja cosziennie rano pieknie maluje oczeta... i balsam samoopalajacy... ze w ciazy jestem nie oznacza ze musze straszyc o!
i wlosy robie ale juz jak najzadziej sie da...bo mam stracha ze moze farbowanie to juz za wiele!
A wiesz mamy wiecej wspolnego niz mi sie wydawalo.... D. mowi ze ja to jestem pies policyjny...wszystkiego sie "dowacham" powaga.... i to nie zawsze przyjemne uczucie...bo nie wszystko pieknie pachnie. hihih czasem mam dosyc mojego wyczulonego noska.... ale za to perfumy uwielbiam. meskie i damskie.... i ladnie pachnacych ludzi tez!

reklama
Zaraz sprawdze zdjecia..ale mas zracje..nie zawsze to jest dobre..
ale kiedys..dawno temu..np wiedzialam kiedy laszlo byl na korytarzu przede mna na uczelni..czulam bardzo dobrze jego zapach..
I w sumie..facet nie musi byc ladny..byle tylko dopbrze pachnial..
w ogole..
uwielbiam zapachy...swiat moglby tylko z nich sie skladac:)
kawy ktora nie ma swojego naturalnego aromatu nie wypije np..chociaz teraz to i tak prawie bez znaczenia:)
W kazdym razie..ja tez wyniucham zawsze o co chodzi..:)

I jeszcze poza tym..posiadam niezla intuicje..naprawde..
Ide sprawdzic zdjecia:)
I dobranoc..do jutra wieczorkiem:)

a najgorsze na swiecie to miec nosa i 6 zmysl.... ja w wiekszosci przypadkow przyplacilam to nerwami. czasem lepiej wiedziec mniej niz za wiele.
foty doszly?

jakie cudo:)
Strasznie sie ciesze...

mam problem..i to dosc powazny..
Jestem chora...mam ponad 38 goraczki i nie mam pojecia co robic..bola mnie nerki.Mialam juz z nimi problemy kiedys..ale teraz to wiem ze nie obejdzie sie bez antybiotykow..a tak strasznie boje sie o nie..pomozcie prosze..

Ide do lozka..trzymajcie kciuki:)

Marta zamiataj do lekarza. nikt cie nigdzie nie polozy....dostaniesz proszki i do domu. Plizzzz jedz na jakas izbe przyjec!!!!

czesc :laugh: monika piekne zdjecie i cudna dzidzia bedzie super pamiatka ;) mihr mam nadzieje ze z toba juz lepiej i bylas u lekarza pozdrawiam ;D

Ewa dziekuje! a wiesz ze moja dzidzia jesli to dziewczynka bedzie nosila Twoje imie?
Mihir plizzzz pisz jak sie czujesz ....

super :) myslalam ze jest juz niemodne pozdrawiam cie serdecznie :laugh: mihr daj znac co u ciebie i jak sie czujesz !

reklama
Mode mam w nosie... w sumie bedzie Eva ale tylko dlatego ze Amerykanie sa dziwni i wymawialiby to bardzo smiesznie.
Maz dla chlopca wybral Daniel... i tak wszyscy beda go nazywali Danny :S bleh

Do góry