reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Paplanina

reklama
Sebastian hmmm hmmm mile wspomnienia... moj maz nie pozwoli mi nazwac chlopca Sebastian... to imie mojego ex :p

melduje ze zyje..zapalenie nerek..antybiotyk forcid, ketonal forte, nospa forte i apap.Wymiotuje od tej mieszanki ale lepiej jest..Tylko sie martwie bo to niezbyt wskazane dla ciazy..Pozdrawiam..i lece do lozka..

Dziekuje Dorotak:)
Troszke mnie uspokoilas..ale i tak ketonalu wzielam tylko 2 tabletki..
z nerkami ok,..tylko teraz mam inny problem..a mianowicie..watroba..chyba od antybiotyku mi sie porzadnie podraznila..i walcze dalej:)
Ja nie chce byc wulgarna ale jak nie urok to...
Pozdrawiam was bardzo serdecznie...
aha..A laszlo stanal na wysokosci zadania i jest na kazde moje zawolanie..nawet laptopa mam:p
mam ndzieje ze u was spoko..moze dzis wyjde troszke posiedziec przed kamieniczka...bo jest tak ladnie...
w ogole..ile przytylyscie?ja nie moglam teraz nic jesc..i schudlam cale dwa kilo..co ponoc nie jest ok dla dzieci..ale co zrobic..w kazdym razie mam 172 cm wzrostu..i juz waze 72 kilo..to duzo jak na mnie..ale moge;)

reklama
Hej!

Mihir z dwojgiem w brzusiu to zawsze sie wiecej przytyje wiec sie nie martw na zapas. Ja mam wage z przed ciazy( 168 cm 52 kg w 13 tyg ciazy). Ale najwazniejsze zeby dzidzi bylo zdrowe i zeby mama tryskala szczesciem, po ciazy mozna szybko schudnac przy odrobinie samozaparcia :)

Do góry