reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

Ja w ogole myslalam zeby zrobic inny watek..tak zeby nikt sie nie wpisywal..i tam..byloby kilka rubryk przy kazdej osobie;) Np..wlasnie data porodu, imie dziecka..To czy chlopiec czy dziewczynka ;) i pozniej termin porodu :)
Tylko musze nad tym posiedziec:)

I mam prosbe..przyslijcie mi dokladnie kto kiedy ma termin..moze byc na prywatna wiadomosc?:)

reklama
isia_ my powiedzieliśmy tylko rodzicom, a ja mojej najlepszej przyjaciolce...no i Wam. Jakos tak w kupie razniej :) Dzis zaczynamy 3 miesiac, jak sie skonczy to powiemy reszcie, a i tak nie wszystkim.Tu trzeba pokory...

witajcie!!!

mihir- ja ci szczerze współczuję ale jeśli jeśli już go nie kochasz to nie ma co godzić sie na opiekę i tak będzie musiał płacić alimenty na dzieci/dziecko nie ma co sobie życia marnować, a wszystko się ułoży nie martw się

współczuję wam z tymi wymiotami to okropne,padło pytanie jak powiadomiliśmy o dzidzi, mnie chyba nikt nie przebije ;D, przez gg i mojeo męża rodziców i moją mamę, bardzo bardzo się cieszyli i nikt się nie obraził że w taki sposób, a reszta rodziny to powiem szczerze że nawet nie wiem bo raczej nikt mi nie przysłał sms z gratulacjami ;D więc nie wiem

isia- super że maluch zdrowy i serduszko bije niesamowite uczucie ja czułam że jestem blisk łez a wzdychania było ;D mmm

małżeństwem jesteśmy od prawie 2lat(11.04.06), dzidzia według okresu 5 listopada powinna przyjść na świat według lekarza 8 listopada chciałabym żeby urodziło się właśnie 8 listopada, byłaby taka sama data jak urodziny mojego taty( który jest dla mnie bardzo ważny)

pozdrawiam wszystkie dziewczyny pa

hello ponownie :p
wy tu o wymiotach a ja...jem :)
ogromniasta bolke z ogorem i pomidorkiem i jakims roast beefem i z majonezik zamiast maselka.... i uszy mi sie trzesa.
w ogole to glod mnie dopada w dziwnych momentach.... wstaje rano...az mnie ssie.... zjem- godzina nie minie - znowu. potem mdli.... ale bez wymiotow. jak sie przeglodze co cukier mi leci na lep na szyje....
zycie ciezarowki...... oby tylko raz :)

witajcie moje panienki :)długo tu nie zaglądałam,ale jakoś weny do pisania nie ma i wogóle jestem potwornie zmęczona a spanie mnie chyba zamęczy,walcze z nim jak lwica ;)a pozatym to czuję sie dobrze nawet mdłości nie mam,ale zz pierwszą ciążą też tak było,tylko 2 razy zwymiotowałam i to dopiero w 3,4 miesiącu.Teraz czasami ma dziwne smaki dziś zjadłam tuńczyka-zrobiłam sobie pyszną sałatkę,a ogólnie to jem głównie pomidory ze śmietaną-to moje główne danie jak narazie :laugh:pewnie póżniej nie będę mogła na nie patrzeć :) jeśli chodzi o przekazanie wiadomosci- to jeszcze czekamy,myślę,że do świąt,wtedy mam urodziny i będzie dobra okazja,aby podzielić sie dobrą wiadomościa-niestety nie osobiście,ale przez skypke.Narazie wie tylko męża brat-jest ginekologiem i wyliczył mi termin na 20.11,a we wtorek idę na pierwszą wizytę do lekarza rodzinnego,bo tu od tego sie zaczyna.I to tyle :)

Mihir,wcale nas nie denerwujesz- pisz dużo i często jak tylko chcesz to przynosi ulgę takie wypisanie sie komuś,a my tu zawsze jesteśmy i coś chociaż dobre słowo ci napiszemy,ja żadko piszę bo ostatnio nie bardzo znajduję czas,ale często zaglądam i czytam,moja mała jest bardzo absorbująca,a teraz popołudnia spedzam sama,bo mąż w pracy i wszystko na mojej głowie,a rano jak panna w szkole to ja w pracy :)i tak leci pozdrawiam cię gorąco i zdrowiej :)przesyłam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Pozdrawiam wszystkie piękne ciężąrówki i życzę dobrego samopoczucia , zdrówka i uśmiechu na każdy dzień :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

jeszcze jedno jak zrobić taki suwaczek i czy to zabiera duzó czasu,bo ostatnio nie mam ochoty siedzieć przy kompie
TRZYMAJCIE SIE PA :D :D :D

Weronisia..ja polecam Ci suwaczki na snugglepie.com
ale tam jest wymagana rejestracja..
w linkowni ( watku gdzies na listopadzie) znajdziesz duzo adresow suwaczkowych..
wejdz na deen z nich..
jezeli w glownym menu nie bedzie...to szukaj tickers :)
Pozniej..woisz due date czyli date spodziewanego porodu lub jezeli bedzie last period bodajze
to ostatnia date miesiaczki:)
Pozniej..
zaznacz jaki listek chcesz miec..jaki suwaczek..
i kliknij ok.. Pojawia Ci sie dziwne zdania.. tzw kody..
musisz prawym przyciskiem myszki skopiowac BBcode.
I wkleic nastepnie..do siebie..w twoim profilu masz chyba zakladke..dane publiczne..
ten kod trzeba wkleic dokladnie w podpisie.
Mam nadzieje ze w miare klarownie wytlumaczylam:)Trzymajcie sie:)
Ide walczyc z laszlo...;/

Mihir badz twarda!!!!
A ja wracam spac ...... a Wy pewnie juz tez nieglugo do lozeczek- w kraju juz wieczor, Cmoki i do juterka!

hej laski!!!!

ja też ostatnio bym tylko spała i to między 9.30 a 13.00 to straszne bo w tym czasie przeważnie muszę być w pracy, a marzy mi się łóżeczko ;D,

do popołudnia

reklama
czesc:)
Ale pustki dzis:)
Walcze od rana z okanmi..ale nie przemeczam sie..nie podnosze rak..wszystko wiec ok:)
mam nadzieje ze wszystkie czujecie sie dobrze:)
Witaj Maja33:)

Do góry