reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Paplanina

czesc..
Nie bywam tutaj ostatnio bo nie mam internetu w domu...
Ale niedlugo sie naprawi:)
Pozdrawiam wszystkich:)
A tak co do brzuszkow..Zaczynam chodzic jak takie babsko w ciazy..Zaczynam siadac jak taka baba:p
Jest smiesznie..
Nie moge teraz w ogole jezdzic samochodami i komunikacja miejska..
Bo od razu swiat wiruje a ja wymiotuje..
W ogole..Jem ostatnio ciagle chleb i mieso..I mieso..i Mieso:p
Jakies fastfoodowe zachcianki...
Przytylam juz 2 kg..Chyba nawet ponad..wazylam sie kilka dni temu..U lekarza..
Mam humorki..I to porzadne..
Wkurzam koty jedynie..I wyzywam sie na laszlo..
A on chce wrocic..
Bardzo chce...nie bedzie mu to dane nigdy..
Nie ze mna te numery:)
Pozniej nawie mnie niezaradna albo cos i odbierze dzieci..
Ok..lece..Trzymajcie sie kobietki:)
Przesylam troszke sloneczka:)

reklama
Mihir, ale miło Cię czytać, jak masz dobry nastrój. Super. Wszystkim nam przyda się trochę optymizmu (w tych skokach nastrojów) i siły (do facetów byłych, obecnych lub przyszłych;)
Życzę wszystkim Paniom radosnych Świąt.
Trzmajcie się ciepło i jedzmy smakołyki do woli...

Elzbietka ona nieco ucichla z braku dostepu do kompa.... ah i nudnosci tez pewnie maja swoj wplyw.
Ja dalej podczytuje... dalej trzymam kciuki ... ale cale dnie przesypiam :p
Zagladam jak u was juz ciemna noc ...

Witam moje panie już po świetach-jak tam sie czujecie brzuchatki :laugh:
Ja juz mniej sennie ale potwornie zmęczona,nic się nie chce....w święta podzieliliśmy sie radosną nowiną z moimi rodzicami i całą reszta.Wszyscy się bardzo ucieszyli i gratulowali i gratulowali....i oczywiście,że ma być syn ;)
a ja bym wolała corkę,aby moja panna miała siostrę,której ja nigdy nie miałam :( i tak też planowałam,ale co z tych moich planów będzie to sie okarze w listopadzie ;)oczywiscie jak bedzie syn to i tak bedzie kochany :laugh:mąż chce syna,ale jak będzie córa też bedzie dobrze,także zdania podzielone ale najważniejsze żeby zdrowe było.Ja czuje sie tak jak przy pannie,nie mam żadnych dolegliwości,tylko problemy z cerą w tym samym miejscu co 5 lat temu :) moze bedzie córcia????
Pozdrawiam was wszystkie trzymajcie sie cieplutko pa

reklama
oooo ja tez w sumie nic nie czuje...tylko moja szyja pokryla sie krostkami.... to jak tak to ja tez bede sobie marzyc ze to dziewczynka.... bo nie wymiotuje ani nie mam szczegolnych zachcianek... ale mowia ze dziewczynka zabiera mamie urode a ja sie ani tyci nie zmienilam.... podobno nawet rysy mam delikatniejsze ...wiec pewnie chlopaczek :s

Do góry