reklama
edee24
Mama Alanka :-)
A my jednak idziemy dziś do lekarza, katarek jest nadal, i jeszcze mój szkrab zaczął jakoś pokasływać, więc muszę to sprawdzić :---(
I ze spaniem też ostatnio mamy przeboje, alan budzi się po 2-3 razy w nocy z ogromnym płaczem, czasem nawet siedzi w łóżeczku, ale jak go pogłaszczę i dam smoka to zasypia, ciekawa jestem z czego to może być ??:--(
I ze spaniem też ostatnio mamy przeboje, alan budzi się po 2-3 razy w nocy z ogromnym płaczem, czasem nawet siedzi w łóżeczku, ale jak go pogłaszczę i dam smoka to zasypia, ciekawa jestem z czego to może być ??:--(
Miejmy nadzieje, ze to przez te zeby i ze sie to wszystko unormuje. Ja dzis nie wytrzymALAM i wzielam malego do siebie. Oby tylko sie nie przyzwyczail za bardzo:-)A my jednak idziemy dziś do lekarza, katarek jest nadal, i jeszcze mój szkrab zaczął jakoś pokasływać, więc muszę to sprawdzić :---(
mamusia2008
mamusia Karolinki
u nas tak samo, dzisiaj obudzila sie z placzem, ja wstaje patrze , a ona stoi na nogach z zamknietymi oczkami, dalam smoka i zasnelaEdee może po prostu coś mu się śni.Fabian też czasami budzi się po kilka razy z płaczem i od razu siada.Ale tak,jak piszesz,pogłaszczę go i śpi.Także raczej go nic nie boli...
asiulkaa
Fanka BB :)
Kurczę tyle się musisz nadenerwować z tym zdrowiem malutkiej:-( Miałam nadzieję na lepsze wieści. Mam nadzieje, że lekarka coś poradzi Trzymamy kciuki;-)u nas tak sobie, jeszcze nie mam wszystkich wyników, a te co są to tylko jedna dobra wiadomość,że hemoglobina podskoczyła z 8 na 10 a tak pozatym fosforanu mamy za dużo co świadczy o przedawkowaniu wit D nie wiem jak i skąd skoro podaję tylko 1 kroplę vigantolu a Bianka ma spore ciemiączko i wydawałoby się,że powinna mieć jeszcze większą dawkę no i w wynikach wyszło,że dalej mamy powiększoną wątrobę co też jest następstwem zbyt dużej ilości wit d aczkolwiek mieliśmy podejrzenie mononukleozy z szpitalu, bo to też jest jednym z objawów tej wirusowej choroby podobnej do grypy:--( ja już nic nie wiem, jutro idę do lekarki mam nadzieję,że szybko coś z tym zrobimy a i crp ujemne- tego to już nie rozkminiłam ehhhhhhhhhhh.....ciągle coś..
Reniu a może spróbuj mała powoli odstawiać od cyca. W końcu Victoria ma już 9 miesięcy i tak bardzo długo ja karmiłaś. Niestety z dziecmi cycusiowymi tak już jest. Co do oduczania córci wcale Ci się nie dziwię, ja gdybym pracowała też pewnie robiłabym wszystko, żeby mieć święty spokój i móc się wyspaćz tym zasypianiem to u nas jest różnie, bo moja córcia przez dzień sama pięknie zasypia w łóżeczku i nawet teraz prześpi dwa razy w dzień po godzinie ale za to w nocy to jest wielka pretensja jak się obudzi i zobaczy że nie ma cyca koło niej, i jak popije sobie trochę cyca i ją przełóże do łóżeczka to za pół godziny znowu ryk:-(, spokój jest dopiero jak ją wezme do siebie, wtedy budzi się tylko dwa razy, ja nie dam rady z nią walczyć bo pracuje i cycka dostaje praktycznie tylko w nocy, pewnie jak przestane karmić to powalcze z córą
edee24
Mama Alanka :-)
A i zapomniałam napisać,. że lekarka kazała nam się zastanowić nad szczepionką na pneumo mówiła, że po roku były by 2 dawki w odstępie 2 mcy, ale ten koszt 260 za dawkę trochę mnie przeraża, i nie wiem czy szczepić , bardzo bym chciała ale to dla nas spory wydatek :-----(, a jeszcze zakup fotelika mamy przed sobą :-( i to kolejne kilka stówek będzie :--(, szkoda gadać :-(
Myszqa
Fanka BB :)
Edee ja to bym chciała, żeby moja mi coś zaproponowała jak ją pytam czy szczepić na pneumo, czy wcześniej na rota to mi stale odpowiadała, że to moja decyzja
reklama
My na pneumo szczepimy sie w czwartek pierwsza dawkanasza pediatra bardzo nam ją zaleca, natomiast rota odradzala i posluchalismy sie jej;-)
Szczepimy teraz bo po 7 miesiacu zycia jest o jedna dawke mniej wiec prawie 3 stowki zostaja w kieszeni...
Szczepimy teraz bo po 7 miesiacu zycia jest o jedna dawke mniej wiec prawie 3 stowki zostaja w kieszeni...