reklama
Agacia82
Mami :)
Kakiyna ja wierzę, że jest dobrze !!! Musi być. Bianeczka sie super rozwija, a chwilowe kiepskie wyniki świadczom o przebytej ostatnio chorobie i tzreba dac czas malutkiemu organizmowi, żeby doszedł do siebie.dziekuję kochana, wieści znowu nikłe musimy jechać do kolejnej poradni w sprawie wyników "wątrobowych" a nadwyzka fosforanu we krwi wcale nie świadczy o przedawkowaniu wit D3 żadne wyniki nie pasuja lekarce i mnie wie o co chodzi -kieruje nas dalej -zaczynam bać się chodzić do lekarzy , bo za każdym razem coś nowego jak patrzę na Bianusie teraz jak śpi to łzy mi lecą po policzkach :--(i pytam dlaczego to wszystko.....?
Ściskam Cie mocno i bardzo żałuje że tak daleko mieszkasz ode mnie, bo bym Cię osobiście przytuliła.
KANKIYA
Fanka BB :)
pewnie Aniusiu jeszcze raz dziękuję;-)Kankiya to normalne...Dziś popłaczesz,a jutro wstaniesz,otrzesz łzy i pełna sił będziesz trzymać kciuki by wszystko było dobrze Tak???
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Kankiya nie ma za co dziękować.W takich chwilach zawsze najlepiej pomaga wygadanie się i dużo,dużo łez...Mimo tego,ze głowa boli i oczy czerwone to jednak to zawsze pomaga;-) Także dziś masz pozwolenie na smutki,a jutro...Czas zacząć się uśmiechać by nabrać sił do walki
asiulkaa
Fanka BB :)
Kanikya Ania bardzo mądrze napisała Wiem, że teraz jest Ci bardzo ciężko, ale musisz być silna dla malutkiej. Nie ma sensu martwić się na zapas, pewnie te kiepskie wyniki to nic poważnego. Będzie dobrze. Zobaczysz Pamiętaj, że jesteśym z Tobą i zawsze możesz na nas liczyć;-)dziekuję kochana, wieści znowu nikłe musimy jechać do kolejnej poradni w sprawie wyników "wątrobowych" a nadwyzka fosforanu we krwi wcale nie świadczy o przedawkowaniu wit D3 żadne wyniki nie pasuja lekarce i mnie wie o co chodzi -kieruje nas dalej -zaczynam bać się chodzić do lekarzy , bo za każdym razem coś nowego jak patrzę na Bianusie teraz jak śpi to łzy mi lecą po policzkach :--(i pytam dlaczego to wszystko.....?
A pamiętam jak jeszcze niedawno martwiłaś się, że Alanek słabo przybiera na wadze A teraz jaki klocuszek się z niego zrobił;-)My już po wizycie, mały zdrowy, płucka czyste, mamy tylko dawać ten nasivin 2 razy dziennie, i nic więcej, a kluseczka waży 8.900
My szczepiliśmy i na rota i na pneumo i 6w1. Wszystko płatne, ale pneumo i rota mamy już za sobą, a kolejna 6w1 dopiero za około pół roku. Rozumiem edde Twój dylemat. Ciężko mi doradzić cokolwiek, bo my akurat mamy dobrą sytuację finansową i te kilka stówek nie były dla nas aż takim problemem.A i zapomniałam napisać,. że lekarka kazała nam się zastanowić nad szczepionką na pneumo mówiła, że po roku były by 2 dawki w odstępie 2 mcy, ale ten koszt 260 za dawkę trochę mnie przeraża, i nie wiem czy szczepić , bardzo bym chciała ale to dla nas spory wydatek :-----(, a jeszcze zakup fotelika mamy przed sobą :-( i to kolejne kilka stówek będzie :--(, szkoda gadać :-(
pyciolek87
Mama Alexa:*
oj kochana Kinkijko nie ma sie co smutać na zapas prawda....jeszcze nic nie wiadomo wiec nie masz sie co martwic...a pozatym wierze ze bedzie dobrze....trzymam kciuczki i przesyłamy miliony buziaczków dla małej ksieżniczkidziekuję kochana, wieści znowu nikłe musimy jechać do kolejnej poradni w sprawie wyników "wątrobowych" a nadwyzka fosforanu we krwi wcale nie świadczy o przedawkowaniu wit D3 żadne wyniki nie pasuja lekarce i mnie wie o co chodzi -kieruje nas dalej -zaczynam bać się chodzić do lekarzy , bo za każdym razem coś nowego jak patrzę na Bianusie teraz jak śpi to łzy mi lecą po policzkach :--(i pytam dlaczego to wszystko.....?
My tez teraz zaszczepimy! Moja ciocia pracuje w Centrum Zdrowia Matki Polki w Lodzi z malutkimi dzieciaczkami i powiedziłą zebym się wogóle nie zastanawiała i szczepiła....ale po 7 m-cu włąśnie..nie wcześniej.
Aaaa dziewczynki nie wiem czywiecie ze jest nowa szczepionka na pneumo i ona jest lepsza..nazywa sie Synflorix.
Agatkas, ja slyszalam o niej ale nasza pediatra mowi ze nad nią jeszcze są badania i nie wiadomo co z powiklaniami po szczepieniu, wiec lepiej nie ryzykowac...a ta szczepionka jest duzo tańsza od obecnej
Kankiya trzymamy kciuki, wszystko bedzie dobrze, zdróweczka dla Bianeczki
kana161
Mama "terrorystek" :P
dziekuję kochana, wieści znowu nikłe musimy jechać do kolejnej poradni w sprawie wyników "wątrobowych" a nadwyzka fosforanu we krwi wcale nie świadczy o przedawkowaniu wit D3 żadne wyniki nie pasuja lekarce i mnie wie o co chodzi -kieruje nas dalej -zaczynam bać się chodzić do lekarzy , bo za każdym razem coś nowego jak patrzę na Bianusie teraz jak śpi to łzy mi lecą po policzkach :--(i pytam dlaczego to wszystko.....?
Aj kochana ukochaj od nas Bianeczke...tak mi smutko jak czytamtwojego posta...Głowka do góry kochana musi byc tylko lepiej.....najwazniejsze,zeby Ci lekarze konkretnie okreslili co i jak i zapodali leki i bedzie dobrze Bądz dZIELna;* trzymamy kciukasy z Mariczką;*
reklama