reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Kankiya to normalne...Dziś popłaczesz,a jutro wstaniesz,otrzesz łzy i pełna sił będziesz trzymać kciuki by wszystko było dobrze:tak: Tak???

reklama
dziekuję kochana, wieści znowu nikłe musimy jechać do kolejnej poradni w sprawie wyników "wątrobowych" a nadwyzka fosforanu we krwi wcale nie świadczy o przedawkowaniu wit D3:eek: żadne wyniki nie pasuja lekarce i mnie wie o co chodzi -kieruje nas dalej -zaczynam bać się chodzić do lekarzy , bo za każdym razem coś nowego jak patrzę na Bianusie teraz jak śpi to łzy mi lecą po policzkach :-:)-(i pytam dlaczego to wszystko.....?
Kakiyna ja wierzę, że jest dobrze !!! Musi być. Bianeczka sie super rozwija, a chwilowe kiepskie wyniki świadczom o przebytej ostatnio chorobie i tzreba dac czas malutkiemu organizmowi, żeby doszedł do siebie.
Ściskam Cie mocno i bardzo żałuje że tak daleko mieszkasz ode mnie, bo bym Cię osobiście przytuliła.

Kankiya nie ma za co dziękować.W takich chwilach zawsze najlepiej pomaga wygadanie się i dużo,dużo łez...Mimo tego,ze głowa boli i oczy czerwone to jednak to zawsze pomaga;-) Także dziś masz pozwolenie na smutki,a jutro...Czas zacząć się uśmiechać by nabrać sił do walki:tak:

dziekuję kochana, wieści znowu nikłe musimy jechać do kolejnej poradni w sprawie wyników "wątrobowych" a nadwyzka fosforanu we krwi wcale nie świadczy o przedawkowaniu wit D3:eek: żadne wyniki nie pasuja lekarce i mnie wie o co chodzi -kieruje nas dalej -zaczynam bać się chodzić do lekarzy , bo za każdym razem coś nowego jak patrzę na Bianusie teraz jak śpi to łzy mi lecą po policzkach :-:)-(i pytam dlaczego to wszystko.....?
Kanikya Ania bardzo mądrze napisała:tak: Wiem, że teraz jest Ci bardzo ciężko, ale musisz być silna dla malutkiej. Nie ma sensu martwić się na zapas, pewnie te kiepskie wyniki to nic poważnego. Będzie dobrze. Zobaczysz:tak: Pamiętaj, że jesteśym z Tobą i zawsze możesz na nas liczyć;-)

My już po wizycie, mały zdrowy, płucka czyste, mamy tylko dawać ten nasivin 2 razy dziennie, i nic więcej, a kluseczka waży 8.900 :tak::tak:
A pamiętam jak jeszcze niedawno martwiłaś się, że Alanek słabo przybiera na wadze:tak: A teraz jaki klocuszek się z niego zrobił;-)

A i zapomniałam napisać,. że lekarka kazała nam się zastanowić nad szczepionką na pneumo mówiła, że po roku były by 2 dawki w odstępie 2 mcy, ale ten koszt 260 za dawkę trochę mnie przeraża, i nie wiem czy szczepić :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, bardzo bym chciała ale to dla nas spory wydatek :zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-(, a jeszcze zakup fotelika mamy przed sobą :zawstydzona/y::-( i to kolejne kilka stówek będzie :-:)-(, szkoda gadać :-(
My szczepiliśmy i na rota i na pneumo i 6w1. Wszystko płatne, ale pneumo i rota mamy już za sobą, a kolejna 6w1 dopiero za około pół roku. Rozumiem edde Twój dylemat. Ciężko mi doradzić cokolwiek, bo my akurat mamy dobrą sytuację finansową i te kilka stówek nie były dla nas aż takim problemem.

oj kochana Kinkijko nie ma sie co smutać na zapas prawda....jeszcze nic nie wiadomo wiec nie masz sie co martwic...a pozatym wierze ze bedzie dobrze....trzymam kciuczki i przesyłamy miliony buziaczków dla małej ksieżniczki:tak:

My tez teraz zaszczepimy! Moja ciocia pracuje w Centrum Zdrowia Matki Polki w Lodzi z malutkimi dzieciaczkami i powiedziłą zebym się wogóle nie zastanawiała i szczepiła....ale po 7 m-cu włąśnie..nie wcześniej.
Aaaa dziewczynki nie wiem czywiecie ze jest nowa szczepionka na pneumo i ona jest lepsza..nazywa sie Synflorix.

Agatkas, ja slyszalam o niej ale nasza pediatra mowi ze nad nią jeszcze są badania i nie wiadomo co z powiklaniami po szczepieniu, wiec lepiej nie ryzykowac:shocked2::shocked2:...a ta szczepionka jest duzo tańsza od obecnej:tak::tak:

Kankiya trzymamy kciuki, wszystko bedzie dobrze, zdróweczka dla Bianeczki

Aj kochana ukochaj od nas Bianeczke...tak mi smutko jak czytamtwojego posta...Głowka do góry kochana musi byc tylko lepiej.....najwazniejsze,zeby Ci lekarze konkretnie okreslili co i jak i zapodali leki i bedzie dobrze :) Bądz dZIELna;* trzymamy kciukasy z Mariczką;*

reklama
Do góry