marys16
Fanka BB :)
Ja do pica daje Żywiec Zdrój nie przegotowaną, no do kaszek gotuje by była ciepła. A zupki na kranówie gotuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi pasuje zapach tego kremu Hipp do twarzy z drożdzami, tylko mam dziwne wrażenie ze on bardzo wysusza policzki. Co nim smaruje to policzki suche. Nie to żeby czerwone czy podrażnione ale sucheKosmetyków uzywamy Hippa, sa rewelacyjne a zapach przepiekny.
No dokładnie! wasza wode prosto z kranu można pic W Pl miala być dostosowana do wymogów UE i też zdatna do picia bez przgotowania prosto z kranu, ale jak widac prawo unijne jedno a my trzymamy sie swojego tak długo jak tylko możnaJa sie nie popisze, wszystko robie na zwyklej kranówie, ale my podobno w Uk mamy bardzo dobra wode
Zapytam z innej bajki - na jakiej wodzie gotujecie dla dzieci warzywa, albo zupki?
Ja daje herbatkę na mineralnej, ale dla reszty rodziny gotuję na oligoceńskiej. Jula niekiedy próbuje dorosłych potraw (np rosołu ale to jeśli nie dodam Vegety).