pyciolek87
Mama Alexa:*
Madziu wiec poprostu Jula nie ma ochoty i tyle....wazne ze w dzien je ladnie...wiec niczego jej nie brakuje....nie boj nic jak bedzie glodna to sama da Ci o tym znac...;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, i wcina spokojnieW dzien je normalnie
Dzieki Kochana, karmisz przez sen??
ja dawałam herbatkę łyżeczką i wiem co to znaczyale trwało to tak długo,że zawziełam sie z butlami Bianka ma 3 różne butelki(tzn.smoczki) i dwa kubki niekapki i co chwilę daję jej którąś do rączki a ona bawi się nimi,podgryza i coś tam zawsze jej do buzki poleci-może w końcu zacznie pićmoj tez z niczego nie chce pic dzis sie uparlam i po obiadku sprubowalam lyzeczka no i pierwsze nie chcial za bardzo ale pozniej otwieral juz bardziej buzke no i tak wypil 60 ml wody :-) trzeba cierpliwosciiiiiii nieziemskiej dac wode dziecku lyczeczka ale udalo sie
Kuba ssie dziubek i zachłystuje się pięknie wielkim chaustem dlatego cierpliwie daję mu picie łyżeczką albo kieliszkiem (ostatnio wymyśliłam, że będzie szybciej) i nawet sprawnie mu idzie. Smoczki od butelek niestety gryzie.czy Wasze dzieci umieja juz pic z kubka niekapka?moj wlasnie go gryzie...
Moja bratanica robi dokładnie tak samo. Wczoraj zauważyłam. Ma 7 miesięcy i tydzień. Chyba to normalne.Hej dziewczęta chciałam się pochwalic że Zuzce dwa ząbki na dole wychodzą
Ale z innej beczki: nie wiem czy to normalne że moja mała jak coś ją tak bardzo zainteresuje np. coś nowego zobaczy to tak się tym podnieca że aż cała sztywnieje. Prostuje nóżki i tak się napina że nie można jej prawie ruszyć.... Czy któreś z waszych pociech też ma bądź miało coś takiego?
Dziewczyny pomocy.
Jak dziecku pulsuje ciemiączko to co to oznacza?
Ja kiedyś o tym czytałam ale teraz nie mogę sobie przypomnieć:-(
Dziewczyny pomocy.
Jak dziecku pulsuje ciemiączko to co to oznacza?
Ja kiedyś o tym czytałam ale teraz nie mogę sobie przypomnieć:-(
Hej dziewczęta chciałam się pochwalic że Zuzce dwa ząbki na dole wychodzą
Ale z innej beczki: nie wiem czy to normalne że moja mała jak coś ją tak bardzo zainteresuje np. coś nowego zobaczy to tak się tym podnieca że aż cała sztywnieje. Prostuje nóżki i tak się napina że nie można jej prawie ruszyć.... Czy któreś z waszych pociech też ma bądź miało coś takiego?
A co do jedzenia... u nas też był wczoraj straszny upał i mała tez nie chciała jeść, więc chyba to przez tą duchotę...