Mój na szczęście nie znosi lulania, jak był malutki owszem, ale go oduczyłam. Teraz tylko bym spróbowała go polulać to cały blok by usłyszał co Bartek o tym myśli co nie oznacza że zasypianie to u nas bajka. Wieczorem jest nawet dobrze, kąpiel, cycuś i odłożony do łóżeczka zasypia ale co by było gdyby tego cyca nie dostał - nie wiem. Za to w ciągu dnia zasypia, ale ja muszę leżeć koło niego. Nie wiem co sobie tak wymyślił bo wcześniej też zasypiał sam w łóżeczku. Teraz gdy widzę że bierze go spanie, kładę się z nim na łóżku, on zasypia i dopiero go odkładam do łózeczka.
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
czy Wasze dzieci umieja juz pic z kubka niekapka?moj wlasnie go gryzie...
mamusia2008
mamusia Karolinki
moja rowniez gryzie, kiedys jej sie udalo, ale to byl tylko jeden jedyny razczy Wasze dzieci umieja juz pic z kubka niekapka?moj wlasnie go gryzie...
KANKIYA
Fanka BB :)
moja też niestety gryzie:-( myślałam,że skoro butli nie chce to może z kubka wypije herbatkę a tu dupaczy Wasze dzieci umieja juz pic z kubka niekapka?moj wlasnie go gryzie...
L
landryneczka_1982
Gość
moja też niestety gryzie:-( myślałam,że skoro butli nie chce to może z kubka wypije herbatkę a tu dupa
moj tez z niczego nie chce pic dzis sie uparlam i po obiadku sprubowalam lyzeczka no i pierwsze nie chcial za bardzo ale pozniej otwieral juz bardziej buzke no i tak wypil 60 ml wody :-) trzeba cierpliwosciiiiiii nieziemskiej dac wode dziecku lyczeczka ale udalo sie
pyciolek87
Mama Alexa:*
Pomocy...masakra Jula w ogole nie chce nic jeść na noc...myślicie że to przez upał????Drze się w nieboglosy pomocy!!!!
albo upaly albo podraznione dziaselka...ale w dzien je ladnie/?
mamusia2008
mamusia Karolinki
i moja nie chce, ja mysle ze prze upaly, wiec ja jej daje spokoj, a o 24 daje jej kaszke jak ona juz slodko spiPomocy...masakra Jula w ogole nie chce nic jeść na noc...myślicie że to przez upał????Drze się w nieboglosy pomocy!!!!
reklama
albo upaly albo podraznione dziaselka...ale w dzien je ladnie/?
W dzien je normalnie
i moja nie chce, ja mysle ze prze upaly, wiec ja jej daje spokoj, a o 24 daje jej kaszke jak ona juz slodko spi
Dzieki Kochana, karmisz przez sen??