reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
W czym Wasze dzieciaczki śpią w takie upały i czym je przykrywacie w nocy o ile przykrywacie?;-)
Moja śpi w bluzce z krótkim rękawem lub w koszulce na ramiączka i pampersie. Czasem w bodziaku. I nie nakrywam jej niczym przez całą noc bo jak tylko poczuje kocyk chocby na palcu u nogi to się zaraz budzi bo za gorąco. A no i okna w każdym pokoju mam cały czas pootwierane a czasem to nawet wiatrak działa bo gorąco

reklama
Ja sie chyba wykończę:confused::confused::confused:Jula od kiedy zaczęło się ząbkowanie usypia lulana na rekach...odkładam ją do łóżeczka jak bombę zegarową i za chwilę znowu ryk i tak lulam i lulam ja czasami nawet 40minut:sorry2::sorry2::sorry2:a ona pospi 30minut no casami godzinę...

Myslicie ze to przez ząbkowanie??czy rosnie mi mały terrorysta....

Moze nie powinnam narzekac bo w ciągu dnia nie wymaga noszenia:sorry2::sorry2:ale jak czytam ze dzieciaczki same zasypiaja w lezaczkach czy lozeczkach to zazdroszczę Wam.....niedługo będe miała bicepsy jak pudzian:-D:-D:-D:-D
iesz co u nas już 2 zeby wyszły i reszty narazie ani widu ani słychu. Zwykle Kubuń usypia przy piersi ale w najkrytyczniejsze dni też było lulanko. Teraz znowu przy piersi i też martwię się, że nie umie zasnąć sam także w dzień.

W czym Wasze dzieciaczki śpią w takie upały i czym je przykrywacie w nocy o ile przykrywacie?;-)
My śpimy w bodziaku pod pieluszką flanelową i przy otwartym oknie. Jak chłodniejsza noc to pod kocykiem.

Do góry