reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Tygrysku ja na priva tez sie do Ciebie uśmiecham :-D

mamusie cycusiowe a kiedy Wy macie zamiar wprowadzić coś dzidziolkom ??? czekacie do 6 m-ca ????

Justyna ja chcę jak najdłużej karmić, ale oczywiście w granicach rozsądku:-D. Na pewno nie podam wcześniej niż w 5 miesiącu.

no to ja tak jak Wy nie spiesze sie tez ! myśle tak przełom 5 na 6 miesiąc ! zresztą zobacze co mi lekarka powie !

Wczoraj poszlismy z małym prywatnie do pediatry w zwiazku z brzuszkiem. Kazała zrobic usg brzuszka, mocz, posiew moczu, moftologie. Dzis ide do rodzinnej po skierowanie, mam nadzieję, ze wypisze bo jestesmy przed wyplata:(
Nasza rodzinna nas olewa, mowie, ze boli go brzuszek, ze ma nawracająca wysypke, a ona nic na to:(

Wczoraj poszlismy z małym prywatnie do pediatry w zwiazku z brzuszkiem. Kazała zrobic usg brzuszka, mocz, posiew moczu, moftologie. Dzis ide do rodzinnej po skierowanie, mam nadzieję, ze wypisze bo jestesmy przed wyplata:(
Nasza rodzinna nas olewa, mowie, ze boli go brzuszek, ze ma nawracająca wysypke, a ona nic na to:(

Co to może być??:confused: Kurcze dasz znać jak wyjdą wyniki?

Agawar a może Bartek ma alergię?
Moja miała taką dziwną wysypkę tylko na buzi ale żadnych problemów brzuszkowych i lekarka kazała mi odstawic nabiał i czekoladę i okazało się że trafiła. Od tygodnia nie miałam niz z zakazanych rzeczy w ustach i małej wkońcu się buziolek wygładza. Trochę mnie to zdziwiło bo akurat czekoladę i jogurty to żarłam odkąd się urodziła a uczulenie wyszło jej dopiero jakis miesiąc temu.
Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego.
Tygrysku ja też poproszę o te przepisy
kokusia3@buziaczek.pl
Ja polecam taką stronkę
Przepisy dla dzieci - serwis eDziecko.pl
wystarczy wpisac wiek dziecka i wyskakuja przepisy.
Justyna ja nie zamierzam tak długo czekac z wprowadzaniem nowości. Natalka w niedzielę dostała już pierwsze tarte jabłuszko i do dzis nic się niepokojącego nie wydażyło więc zacznę podawac więcej. Już męża po jabłka pogoniłam.

reklama
biedny tygrysek tyle meili wyslac teraz chyba zaluje ze zaporoponowala ksiazeczke :-D:-D nie domyslala sie ze taki popyt bedzie :tak::tak:...

:-D:-D:-D:-D siedziałabym cichutko:-D:-D a tak powaznie to chyba juz wszystkim wysłałam jesli ktos został pominiety to się przypomniec a naprawie swoj bład:-D:-D
witajcie
byłam dziś z Lenka u okulisty na badaniu oczek i darło się to moje dziecko niemiłosiernie :tak: a ja się biedna upociłam i nalatałam żeby ją uspokoić
co do jedzonka to ja Niuńce podaje jabłuszko już od dwóch tygodni i jest ok :tak: i unormowały się nam w końcu kupki:tak:

ja również bardzo proszę :tak: s.szumska@vp.pl

kurcze My tez musimy sie do okulisty wybrac ech:sorry2:

a tak wogule to ja na skleroze juz bardzo zaawansowana cierpie ubzduralam sobie ze mamy w tym tygodniu odwiedzic ortopede wiec zadzwonilam umowilam sie na spotkanie ale cos mnie tchnelo zagladam do ksiazeczki a tam lekarz wpisal ze nastepna kontrola dopiero koniec marca poczatek kwietnia a ja nie wiem dlaczego myslalam ze teraz:baffled::baffled::sorry2::sorry2::sorry2:

mam ez problem jutro mamy szczepienie a Filip jeszcze pokasluje i nie wiem co robic czy odkladac szczepienie czy isc na nie . ma tylko kaszelek:-:)-(

Do góry