reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
witajcie
byłam dziś z Lenka u okulisty na badaniu oczek i darło się to moje dziecko niemiłosiernie :tak: a ja się biedna upociłam i nalatałam żeby ją uspokoić
co do jedzonka to ja Niuńce podaje jabłuszko już od dwóch tygodni i jest ok :tak: i unormowały się nam w końcu kupki:tak:
Dziewczyny wlasnie dostalam na meila fajna kiazeczke z przepisami na potrawy przecierkowe dla maluszkow podzielona na miesiace jesli ktos zainteresowany to w wolnej chwili przesle:tak::tak:
ja również bardzo proszę :tak: s.szumska@vp.pl

biedny tygrysek tyle meili wyslac teraz chyba zaluje ze zaporoponowala ksiazeczke :-D:-D nie domyslala sie ze taki popyt bedzie :tak::tak:...

witajcie
byłam dziś z Lenka u okulisty na badaniu oczek i darło się to moje dziecko niemiłosiernie :tak: a ja się biedna upociłam i nalatałam żeby ją uspokoić
co do jedzonka to ja Niuńce podaje jabłuszko już od dwóch tygodni i jest ok :tak: i unormowały się nam w końcu kupki:tak:

ja również bardzo proszę :tak: s.szumska@vp.pl
O kurczę tez muszę z Małą okulisty, dobrze ze mi przypomniałaś :zawstydzona/y:
Też już niedługo zacznę podawać, tylko boję sie zeby jej sie nie rozregulowały i żeby nie robiła jeszcze częściej, bo i tak wali kupiszony przy każdym jedzonku.

biedny tygrysek tyle meili wyslac teraz chyba zaluje ze zaporoponowala ksiazeczke :-D:-D nie domyslala sie ze taki popyt bedzie :tak::tak:...
:-D:-D:-D

O kurczę tez muszę z Małą okulisty, dobrze ze mi przypomniałaś :zawstydzona/y:
Też już niedługo zacznę podawać, tylko boję sie zeby jej sie nie rozregulowały i żeby nie robiła jeszcze częściej, bo i tak wali kupiszony przy każdym jedzonku.

:-D:-D:-D
moja Lenka robiła kupkę raz na 7-8 dni i to z wielkimi bólami i płaczem, dlatego pediatra kazał podawać jej już jabłuszka, jak widać pomogło teraz robi kupki co drugi dzień
też się bałam że może Niuńka jest za mała jeszcze na jabłuszka i że coś może jej rozregulować, tym bardziej że ja karmię ja tylko cycem, ale na szczęście jest ok zaczęłam od pół łyżeczki pierwszego dnia, następnego dostała już łyżeczkę itd i teraz już zjada nawet1/3 słoiczka :tak:

moja Lenka robiła kupkę raz na 7-8 dni i to z wielkimi bólami i płaczem, dlatego pediatra kazał podawać jej już jabłuszka, jak widać pomogło teraz robi kupki co drugi dzień
też się bałam że może Niuńka jest za mała jeszcze na jabłuszka i że coś może jej rozregulować, tym bardziej że ja karmię ja tylko cycem, ale na szczęście jest ok zaczęłam od pół łyżeczki pierwszego dnia, następnego dostała już łyżeczkę itd i teraz już zjada nawet1/3 słoiczka :tak:
Moja jak była na cycu to też robiła tak żadko, raz na tydzień i aż dziwne, bo na modyfikowanym dzieci zcęsto mają problemy z zaparciami, a moja wali przy każdym karmieniu:-D

A moze dziewczyny ktore juz dostały mogą wysłac innym. Bedzie szybciej i odciązycie tygryska?:tak:

Dziekujemy za głosiki:tak:

landryneczka tu tez lekarze tacy bezduszni. Hania jak sie darla po szczepieniu to udawal ze nie słyszy:crazy:

Blizniaki z tymi kupkami to chyba nie ma reguły kazda dzidzia po swojemu:-p

Sawuś - a od razu dałaś ze słoiczka jabłuszko?? A można zetrzeć samemu i takie dać??

Moja jak była na cycu to też robiła tak żadko, raz na tydzień i aż dziwne, bo na modyfikowanym dzieci zcęsto mają problemy z zaparciami, a moja wali przy każdym karmieniu:-D
Bliźniaki - u mnie sytuacja rozwija się tak samo jak u Ciebie. Odstawiłam od cycunia wtedy co Ty i jest tak jak u Ciebie - najpierw rzadko robiła (przy cycu) a teraz b. często, to super!!

reklama
Do góry