reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
witajcie
byłam dziś z Lenka u okulisty na badaniu oczek i darło się to moje dziecko niemiłosiernie :tak: a ja się biedna upociłam i nalatałam żeby ją uspokoić
co do jedzonka to ja Niuńce podaje jabłuszko już od dwóch tygodni i jest ok :tak: i unormowały się nam w końcu kupki:tak:
Dziewczyny wlasnie dostalam na meila fajna kiazeczke z przepisami na potrawy przecierkowe dla maluszkow podzielona na miesiace jesli ktos zainteresowany to w wolnej chwili przesle:tak::tak:
ja również bardzo proszę :tak: s.szumska@vp.pl

biedny tygrysek tyle meili wyslac teraz chyba zaluje ze zaporoponowala ksiazeczke :-D:-D nie domyslala sie ze taki popyt bedzie :tak::tak:...

witajcie
byłam dziś z Lenka u okulisty na badaniu oczek i darło się to moje dziecko niemiłosiernie :tak: a ja się biedna upociłam i nalatałam żeby ją uspokoić
co do jedzonka to ja Niuńce podaje jabłuszko już od dwóch tygodni i jest ok :tak: i unormowały się nam w końcu kupki:tak:

ja również bardzo proszę :tak: s.szumska@vp.pl
O kurczę tez muszę z Małą okulisty, dobrze ze mi przypomniałaś :zawstydzona/y:
Też już niedługo zacznę podawać, tylko boję sie zeby jej sie nie rozregulowały i żeby nie robiła jeszcze częściej, bo i tak wali kupiszony przy każdym jedzonku.

biedny tygrysek tyle meili wyslac teraz chyba zaluje ze zaporoponowala ksiazeczke :-D:-D nie domyslala sie ze taki popyt bedzie :tak::tak:...
:-D:-D:-D

O kurczę tez muszę z Małą okulisty, dobrze ze mi przypomniałaś :zawstydzona/y:
Też już niedługo zacznę podawać, tylko boję sie zeby jej sie nie rozregulowały i żeby nie robiła jeszcze częściej, bo i tak wali kupiszony przy każdym jedzonku.

:-D:-D:-D
moja Lenka robiła kupkę raz na 7-8 dni i to z wielkimi bólami i płaczem, dlatego pediatra kazał podawać jej już jabłuszka, jak widać pomogło teraz robi kupki co drugi dzień
też się bałam że może Niuńka jest za mała jeszcze na jabłuszka i że coś może jej rozregulować, tym bardziej że ja karmię ja tylko cycem, ale na szczęście jest ok zaczęłam od pół łyżeczki pierwszego dnia, następnego dostała już łyżeczkę itd i teraz już zjada nawet1/3 słoiczka :tak:

moja Lenka robiła kupkę raz na 7-8 dni i to z wielkimi bólami i płaczem, dlatego pediatra kazał podawać jej już jabłuszka, jak widać pomogło teraz robi kupki co drugi dzień
też się bałam że może Niuńka jest za mała jeszcze na jabłuszka i że coś może jej rozregulować, tym bardziej że ja karmię ja tylko cycem, ale na szczęście jest ok zaczęłam od pół łyżeczki pierwszego dnia, następnego dostała już łyżeczkę itd i teraz już zjada nawet1/3 słoiczka :tak:
Moja jak była na cycu to też robiła tak żadko, raz na tydzień i aż dziwne, bo na modyfikowanym dzieci zcęsto mają problemy z zaparciami, a moja wali przy każdym karmieniu:-D

A moze dziewczyny ktore juz dostały mogą wysłac innym. Bedzie szybciej i odciązycie tygryska?:tak:

Dziekujemy za głosiki:tak:

landryneczka tu tez lekarze tacy bezduszni. Hania jak sie darla po szczepieniu to udawal ze nie słyszy:crazy:

Blizniaki z tymi kupkami to chyba nie ma reguły kazda dzidzia po swojemu:-p

Sawuś - a od razu dałaś ze słoiczka jabłuszko?? A można zetrzeć samemu i takie dać??

Moja jak była na cycu to też robiła tak żadko, raz na tydzień i aż dziwne, bo na modyfikowanym dzieci zcęsto mają problemy z zaparciami, a moja wali przy każdym karmieniu:-D
Bliźniaki - u mnie sytuacja rozwija się tak samo jak u Ciebie. Odstawiłam od cycunia wtedy co Ty i jest tak jak u Ciebie - najpierw rzadko robiła (przy cycu) a teraz b. często, to super!!

reklama
Do góry