reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

A moze dziewczyny ktore juz dostały mogą wysłac innym. Bedzie szybciej i odciązycie tygryska?:tak:

Dziekujemy za głosiki:tak:

landryneczka tu tez lekarze tacy bezduszni. Hania jak sie darla po szczepieniu to udawal ze nie słyszy:crazy:

Jesuuuuu nas jeszcze czeka szczepienie :szok::szok::szok: juz mam stresa :-(pewnie znow bedzie plakal :-(a ja bede sie pocic jak mysz z nerwow:-D
TYGRYSKU mnie pominelas z ta ksiazeczka :tak::tak: zabka_1982@o2.pl

reklama
A moze dziewczyny ktore juz dostały mogą wysłac innym. Bedzie szybciej i odciązycie tygryska?:tak:

Dziekujemy za głosiki:tak:

landryneczka tu tez lekarze tacy bezduszni. Hania jak sie darla po szczepieniu to udawal ze nie słyszy:crazy:

Jesuuuuu nas jeszcze czeka szczepienie :szok::szok::szok: juz mam stresa :-(pewnie znow bedzie plakal :-(a ja bede sie pocic jak mysz z nerwow:-D
TYGRYSKU mnie pominelas z ta ksiazeczka :tak::tak: zabka_1982@o2.pl

Landryneczko wyslalam tylko przyszedl mi zwrot ze wiadomosc niedoreczona ale sprobowalam teraz jeszcze raz zobacz:tak::tak:

Tygrysku jesli masz dobrą lekarkę pediatre, to idz na pewno Filipka osłucha i zbada zeby nie było potem problemów, ale jeśli podejrzewasz ze to poczatek infekcji to opisz dokładnie objawy na pewno podejmie słuszną decyzję.:tak:

Ja tez mam cykora przed szczepieniami bo sie głupia w ciąży jeszcze naczytałam o powikłaniach, ale patrzac racjonalnie to sie baaaardzo rzadko zdaza i jak wiele rzeczy sie nie da w 100% przewidzieć to tak jak z tym przysłowiem ze " jak Ci pisane to i w drewnianym kościele cegłówka ci na głowe spadnie"
A my szczepienie mamy za tydzień i ryk bedzie z cała pewnoscia przy ostatnim to prawie szyby w oknach przychodni popękały :szok::baffled::baffled:

Tygrysku jesli masz dobrą lekarkę pediatre, to idz na pewno Filipka osłucha i zbada zeby nie było potem problemów, ale jeśli podejrzewasz ze to poczatek infekcji to opisz dokładnie objawy na pewno podejmie słuszną decyzję.:tak:

Ja tez mam cykora przed szczepieniami bo sie głupia w ciąży jeszcze naczytałam o powikłaniach, ale patrzac racjonalnie to sie baaaardzo rzadko zdaza i jak wiele rzeczy sie nie da w 100% przewidzieć to tak jak z tym przysłowiem ze " jak Ci pisane to i w drewnianym kościele cegłówka ci na głowe spadnie"
A my szczepienie mamy za tydzień i ryk bedzie z cała pewnoscia przy ostatnim to prawie szyby w oknach przychodni popękały :szok::baffled::baffled:

Wlasnie jestesmy po zapaleniu gardelka bylam na kontroli w tamtym tygodniu i powiedziala mi ze kaszelek moze jeszcze troszke sie utrzymywac ale zeby az tak dlugo:-:)-( pojde chyba jutro przeciez przed szczepieniem go przebada i zadecyduje czy szczepic czy nie:-:)-( tylko ze maz specjalnie na szczepienie bierze sobie urlop ech

hej
Jestem mega niewyspana. Mały juz o 19 jest nieprzytomny i chce isc spac, wiec go kąpie, nakarmie i o 20 juz spi. No wiec ja ten czas wykorzystuje na sprzatanie, prasowanie i takie tam, nim sie z tym wszystkim uporam to juz jest 24. Ide spac, mały mi sie budzi tak około 3-4 rano. potem 5-6. No i juz jest wyspany tzn. jak sie obudzi o 5 to jeszcze przysnie z godzinke ale jak juz o 6 to juz jest chetny do rozmów. Mi rano nerwy puszczaja z niewyspania .... i teraz mam wyrzuty sumienia :-(, bo on sie do mnie tak pieknie usmiechał, a ja byłam taka zła :-(. Tylko mnie zabic.
No to ponarzekałam sobie sama na siebie.

reklama
Do góry