Dzięki za info!! Pozdrowionka dla szkrabka i całej rodzinki!!!pierwsze jabłuszka ścierałam sama, dopiero niedawno zaczęłam podawać ze słoiczka
reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
ja czekam.Nie spieszy mi sie do sloiczkow...podgrzewania,plucia,wciskania lyzeczki do buzi;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Justyna ja chcę jak najdłużej karmić, ale oczywiście w granicach rozsądku. Na pewno nie podam wcześniej niż w 5 miesiącu.
renia200
mama Victorki :)
Justynko moja dostaje raz dziennie butle... reszte dnia na cycu i tez bede czekac do piatego - szustego miesiaca chyba ze wczesniej lekarka pozwoli
Wczoraj poszlismy z małym prywatnie do pediatry w zwiazku z brzuszkiem. Kazała zrobic usg brzuszka, mocz, posiew moczu, moftologie. Dzis ide do rodzinnej po skierowanie, mam nadzieję, ze wypisze bo jestesmy przed wyplata
Nasza rodzinna nas olewa, mowie, ze boli go brzuszek, ze ma nawracająca wysypke, a ona nic na to
Nasza rodzinna nas olewa, mowie, ze boli go brzuszek, ze ma nawracająca wysypke, a ona nic na to
M
marzycielka
Gość
Wczoraj poszlismy z małym prywatnie do pediatry w zwiazku z brzuszkiem. Kazała zrobic usg brzuszka, mocz, posiew moczu, moftologie. Dzis ide do rodzinnej po skierowanie, mam nadzieję, ze wypisze bo jestesmy przed wyplata
Co to może być?? Kurcze dasz znać jak wyjdą wyniki?
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Agawar a może Bartek ma alergię?
Moja miała taką dziwną wysypkę tylko na buzi ale żadnych problemów brzuszkowych i lekarka kazała mi odstawic nabiał i czekoladę i okazało się że trafiła. Od tygodnia nie miałam niz z zakazanych rzeczy w ustach i małej wkońcu się buziolek wygładza. Trochę mnie to zdziwiło bo akurat czekoladę i jogurty to żarłam odkąd się urodziła a uczulenie wyszło jej dopiero jakis miesiąc temu.
Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego.
Tygrysku ja też poproszę o te przepisy
kokusia3@buziaczek.pl
Ja polecam taką stronkę
Przepisy dla dzieci - serwis eDziecko.pl
wystarczy wpisac wiek dziecka i wyskakuja przepisy.
Justyna ja nie zamierzam tak długo czekac z wprowadzaniem nowości. Natalka w niedzielę dostała już pierwsze tarte jabłuszko i do dzis nic się niepokojącego nie wydażyło więc zacznę podawac więcej. Już męża po jabłka pogoniłam.
Moja miała taką dziwną wysypkę tylko na buzi ale żadnych problemów brzuszkowych i lekarka kazała mi odstawic nabiał i czekoladę i okazało się że trafiła. Od tygodnia nie miałam niz z zakazanych rzeczy w ustach i małej wkońcu się buziolek wygładza. Trochę mnie to zdziwiło bo akurat czekoladę i jogurty to żarłam odkąd się urodziła a uczulenie wyszło jej dopiero jakis miesiąc temu.
Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego.
Tygrysku ja też poproszę o te przepisy
kokusia3@buziaczek.pl
Ja polecam taką stronkę
Przepisy dla dzieci - serwis eDziecko.pl
wystarczy wpisac wiek dziecka i wyskakuja przepisy.
Justyna ja nie zamierzam tak długo czekac z wprowadzaniem nowości. Natalka w niedzielę dostała już pierwsze tarte jabłuszko i do dzis nic się niepokojącego nie wydażyło więc zacznę podawac więcej. Już męża po jabłka pogoniłam.
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
biedny tygrysek tyle meili wyslac teraz chyba zaluje ze zaporoponowala ksiazeczke nie domyslala sie ze taki popyt bedzie ...
siedziałabym cichutko a tak powaznie to chyba juz wszystkim wysłałam jesli ktos został pominiety to się przypomniec a naprawie swoj bład
witajcie
byłam dziś z Lenka u okulisty na badaniu oczek i darło się to moje dziecko niemiłosiernie a ja się biedna upociłam i nalatałam żeby ją uspokoić
co do jedzonka to ja Niuńce podaje jabłuszko już od dwóch tygodni i jest ok i unormowały się nam w końcu kupki
ja również bardzo proszę s.szumska@vp.pl
kurcze My tez musimy sie do okulisty wybrac ech
a tak wogule to ja na skleroze juz bardzo zaawansowana cierpie ubzduralam sobie ze mamy w tym tygodniu odwiedzic ortopede wiec zadzwonilam umowilam sie na spotkanie ale cos mnie tchnelo zagladam do ksiazeczki a tam lekarz wpisal ze nastepna kontrola dopiero koniec marca poczatek kwietnia a ja nie wiem dlaczego myslalam ze teraz
mam ez problem jutro mamy szczepienie a Filip jeszcze pokasluje i nie wiem co robic czy odkladac szczepienie czy isc na nie . ma tylko kaszelek:--(