reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Nie wiem dlaczego mnie to tak przeraża:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y: z niecierpliwością czekam na książeczkę, może w niej będzie coś napisane...

Kurde moja pediatra powiedziala zeby zacząć od soku jablkowego a wy zaczynacie od deserków i kaszek...ja chyba pójdę w wasze ślady:-p:-p:-p

Tygrysku my zaczynamy od soboty...podam Julci jabłuszko...juz nie moge doczekac się...;-)

Zakupiłam juz zastawę stołową...dzisiaj właśnie przyszła...cudna, łyżeczki, miseczka wszystko z Tommee Tippee i dodatkowo te smoczki wieloprzepływowe żeby nie trzeba było dodatkow dziurawić smoczków do kaszek:tak::tak::tak:

O ja też muszę zakupić!!!

Marzycielko a jak spała Oliwia po kaszce???

Po kaszce 6 h :-)

Ja sie boje jak zareaguje moje kochanie na nowe jedzonko gdyz moje malenstwo ma pewne problemy brzuszkowe reaguje na normalne mleczko np kupkami z krewk i duza iloscia sluzu, bolem brzuszka dlatego moje obawy i strach przed rozszezaniem diety teraz jestesmy na Nutramigenie ktory jest pozbawiony wszelakich substancji ktore by podraznialy brzuszek i jest ok ale po podaniu np normalnej kaszki moze sie to niestety powtorzyc i wtedy trzeba bedzie nam jesc kaszki dla alergikow a tego bym nie chciala:-:)-( gdybym pewnie nie przechodzila sparw z tymi kupkami pewnie tak jak ty podchodzilabym do sprawy zywienia dziecka alle niestety w obecnej chwili troszke sie tego boje.

Masz prawo sie obawiać i martwić ale dacie rade zobaczysz :-)
Po malutku i będzie ok .

Dziewczyny wlasnie dostalam na meila fajna kiazeczke z przepisami na potrawy przecierkowe dla maluszkow podzielona na miesiace jesli ktos zainteresowany to w wolnej chwili przesle:tak::tak:

Ja też ja też poproszę!!!:-)

katarzyna.maryan@wp.pl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My dzis spedzilismy caly dzien na sloneczku ale maly mial radoche :-D:-D przyszlismy do domku tylko zjesc i znow na dworek piekna pogoda byla...
a po poludniu bylismy na usg bioderek i usg nerek standard tutaj doktor powiedzial ze nereczki zdrowe i bioderki tez tylko jedno jeszcze sie ksztaltuje i kazal przez miesiac zakladac dodatkowy pampers i w maju na nastepne usg.
Pojechalismy na to usg nieszczesne wozkiem i maly mi usnol a pozniej jak go wyjelam z wozka to sie zaczol koncert w dodatku lekarz kazal mi go trzymac nieruchomo a on nigdy nie byl tak trzymany i tak plakallllll ze odkad sie urodzil tak nie plakal moje malenstwo a mnie tak sie cisnienie podnioslo, normalnie o malo mi serce nie peklo wiedzialam ze to dla jego dobra, a ten doktor nic sobie z tgo nie robil i kontynuowal. Juz z tych nerwow myslalam ze jemu przyloze oczywiscie doktorkowi. Ale Alus byl szybszy i najpierw go osikall :-D:-D a pozniej z tego placzu puscil takiego baczka ze szokkkkkk :-D:-D:-D:-D
a jak go juz ubieralam to maly sie smiallll i gaworzyl :-D:-D:-D. uff a zanim mieslimy wejsc do gabinetu rozbolal mnie brzuch ze stresu :tak::tak: a gdy tylko weszlismy o wszytkim zapomnialam i myslalam tylko o moim baczku.:tak::tak:
Tygrysku ja tez poprosze te przepisy zabka_198@o2.pl

reklama
My dzis spedzilismy caly dzien na sloneczku ale maly mial radoche :-D:-D przyszlismy do domku tylko zjesc i znow na dworek piekna pogoda byla...
a po poludniu bylismy na usg bioderek i usg nerek standard tutaj doktor powiedzial ze nereczki zdrowe i bioderki tez tylko jedno jeszcze sie ksztaltuje i kazal przez miesiac zakladac dodatkowy pampers i w maju na nastepne usg.
Pojechalismy na to usg nieszczesne wozkiem i maly mi usnol a pozniej jak go wyjelam z wozka to sie zaczol koncert w dodatku lekarz kazal mi go trzymac nieruchomo a on nigdy nie byl tak trzymany i tak plakallllll ze odkad sie urodzil tak nie plakal moje malenstwo a mnie tak sie cisnienie podnioslo, normalnie o malo mi serce nie peklo wiedzialam ze to dla jego dobra, a ten doktor nic sobie z tgo nie robil i kontynuowal. Juz z tych nerwow myslalam ze jemu przyloze oczywiscie doktorkowi. Ale Alus byl szybszy i najpierw go osikall :-D:-D a pozniej z tego placzu puscil takiego baczka ze szokkkkkk :-D:-D:-D:-D
a jak go juz ubieralam to maly sie smiallll i gaworzyl :-D:-D:-D. uff a zanim mieslimy wejsc do gabinetu rozbolal mnie brzuch ze stresu :tak::tak: a gdy tylko weszlismy o wszytkim zapomnialam i myslalam tylko o moim baczku.:tak::tak:
Tygrysku ja tez poprosze te przepisy zabka_198@o2.pl

:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale fajny z niego facecik :-)

Do góry