reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Nie wiem dlaczego mnie to tak przeraża:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y: z niecierpliwością czekam na książeczkę, może w niej będzie coś napisane...

Kurde moja pediatra powiedziala zeby zacząć od soku jablkowego a wy zaczynacie od deserków i kaszek...ja chyba pójdę w wasze ślady:-p:-p:-p

Tygrysku my zaczynamy od soboty...podam Julci jabłuszko...juz nie moge doczekac się...;-)

Zakupiłam juz zastawę stołową...dzisiaj właśnie przyszła...cudna, łyżeczki, miseczka wszystko z Tommee Tippee i dodatkowo te smoczki wieloprzepływowe żeby nie trzeba było dodatkow dziurawić smoczków do kaszek:tak::tak::tak:

O ja też muszę zakupić!!!

Marzycielko a jak spała Oliwia po kaszce???

Po kaszce 6 h :-)

Ja sie boje jak zareaguje moje kochanie na nowe jedzonko gdyz moje malenstwo ma pewne problemy brzuszkowe reaguje na normalne mleczko np kupkami z krewk i duza iloscia sluzu, bolem brzuszka dlatego moje obawy i strach przed rozszezaniem diety teraz jestesmy na Nutramigenie ktory jest pozbawiony wszelakich substancji ktore by podraznialy brzuszek i jest ok ale po podaniu np normalnej kaszki moze sie to niestety powtorzyc i wtedy trzeba bedzie nam jesc kaszki dla alergikow a tego bym nie chciala:-:)-( gdybym pewnie nie przechodzila sparw z tymi kupkami pewnie tak jak ty podchodzilabym do sprawy zywienia dziecka alle niestety w obecnej chwili troszke sie tego boje.

Masz prawo sie obawiać i martwić ale dacie rade zobaczysz :-)
Po malutku i będzie ok .

Dziewczyny wlasnie dostalam na meila fajna kiazeczke z przepisami na potrawy przecierkowe dla maluszkow podzielona na miesiace jesli ktos zainteresowany to w wolnej chwili przesle:tak::tak:

Ja też ja też poproszę!!!:-)

katarzyna.maryan@wp.pl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My dzis spedzilismy caly dzien na sloneczku ale maly mial radoche :-D:-D przyszlismy do domku tylko zjesc i znow na dworek piekna pogoda byla...
a po poludniu bylismy na usg bioderek i usg nerek standard tutaj doktor powiedzial ze nereczki zdrowe i bioderki tez tylko jedno jeszcze sie ksztaltuje i kazal przez miesiac zakladac dodatkowy pampers i w maju na nastepne usg.
Pojechalismy na to usg nieszczesne wozkiem i maly mi usnol a pozniej jak go wyjelam z wozka to sie zaczol koncert w dodatku lekarz kazal mi go trzymac nieruchomo a on nigdy nie byl tak trzymany i tak plakallllll ze odkad sie urodzil tak nie plakal moje malenstwo a mnie tak sie cisnienie podnioslo, normalnie o malo mi serce nie peklo wiedzialam ze to dla jego dobra, a ten doktor nic sobie z tgo nie robil i kontynuowal. Juz z tych nerwow myslalam ze jemu przyloze oczywiscie doktorkowi. Ale Alus byl szybszy i najpierw go osikall :-D:-D a pozniej z tego placzu puscil takiego baczka ze szokkkkkk :-D:-D:-D:-D
a jak go juz ubieralam to maly sie smiallll i gaworzyl :-D:-D:-D. uff a zanim mieslimy wejsc do gabinetu rozbolal mnie brzuch ze stresu :tak::tak: a gdy tylko weszlismy o wszytkim zapomnialam i myslalam tylko o moim baczku.:tak::tak:
Tygrysku ja tez poprosze te przepisy zabka_198@o2.pl

reklama
My dzis spedzilismy caly dzien na sloneczku ale maly mial radoche :-D:-D przyszlismy do domku tylko zjesc i znow na dworek piekna pogoda byla...
a po poludniu bylismy na usg bioderek i usg nerek standard tutaj doktor powiedzial ze nereczki zdrowe i bioderki tez tylko jedno jeszcze sie ksztaltuje i kazal przez miesiac zakladac dodatkowy pampers i w maju na nastepne usg.
Pojechalismy na to usg nieszczesne wozkiem i maly mi usnol a pozniej jak go wyjelam z wozka to sie zaczol koncert w dodatku lekarz kazal mi go trzymac nieruchomo a on nigdy nie byl tak trzymany i tak plakallllll ze odkad sie urodzil tak nie plakal moje malenstwo a mnie tak sie cisnienie podnioslo, normalnie o malo mi serce nie peklo wiedzialam ze to dla jego dobra, a ten doktor nic sobie z tgo nie robil i kontynuowal. Juz z tych nerwow myslalam ze jemu przyloze oczywiscie doktorkowi. Ale Alus byl szybszy i najpierw go osikall :-D:-D a pozniej z tego placzu puscil takiego baczka ze szokkkkkk :-D:-D:-D:-D
a jak go juz ubieralam to maly sie smiallll i gaworzyl :-D:-D:-D. uff a zanim mieslimy wejsc do gabinetu rozbolal mnie brzuch ze stresu :tak::tak: a gdy tylko weszlismy o wszytkim zapomnialam i myslalam tylko o moim baczku.:tak::tak:
Tygrysku ja tez poprosze te przepisy zabka_198@o2.pl

:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale fajny z niego facecik :-)

Do góry