reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Blizniaki ja też uważam, że on się nudzi, ale zupełnie nie wiem jak go zająć:baffled:
Mi się wydaje, ze to nawet nie chodzi o to że on sie nudzi, tylko że nie umie, nie chce się zajac sam sobą czy jakąs zabawką i ciągle wymaga żebyś Ty mu umilała czas, a na spacerku pchasz wózek i on nie jest zabawiany i chyba dlatego tak, chyba już namieszałam

A u nas jakby malo bylo to jeszcze Kacperek zarazil sie odemnie i ma straszny katar. Spi po 5 min i zaraz budzi sie z placzem bo mu nosek zatyka. Cala noc nieprzespana. Ciagle tylko na rekach biedulka chce byc, przytula sie tak mocno, az serce sciska. Jeszcze jak sobie pomysle o jutrzejszym dniu, o tym usg i wogole wizycie u tej doktorki to normalnie dostaje drgawek. Jutro sie okarze czy czeka nas szpital czy nie.:frown:

Mi się wydaje, ze to nawet nie chodzi o to że on sie nudzi, tylko że nie umie, nie chce się zajac sam sobą czy jakąs zabawką i ciągle wymaga żebyś Ty mu umilała czas, a na spacerku pchasz wózek i on nie jest zabawiany i chyba dlatego tak, chyba już namieszałam

Ale w domu potrafi się sam sobą zająć. Pewnie, że woli jak się wszyscy nim interesują itd. Ale najgorzej nie jest...

A u nas jakby malo bylo to jeszcze Kacperek zarazil sie odemnie i ma straszny katar. Spi po 5 min i zaraz budzi sie z placzem bo mu nosek zatyka. Cala noc nieprzespana. Ciagle tylko na rekach biedulka chce byc, przytula sie tak mocno, az serce sciska. Jeszcze jak sobie pomysle o jutrzejszym dniu, o tym usg i wogole wizycie u tej doktorki to normalnie dostaje drgawek. Jutro sie okarze czy czeka nas szpital czy nie.:frown:
bidulki:-:)-:)-( trzymamy kciuki:tak:

reklama
Ale w domu potrafi się sam sobą zająć. Pewnie, że woli jak się wszyscy nim interesują itd. Ale najgorzej nie jest...
No to ja juz nie wiem, chyba nie lubi spacerków:szok::-D

My już po wizycie u pediatry, mały jest zdrowy, rozwija się świetnie :tak:
Waży 10 300, ma 72 cm, w główce 45cm, a w klacie 49cm :tak:
Ładne wymiarki;-), no i podobają sie mamusi, a to najważniejsze, teściówka zadowolona:-)

Do góry