reklama
hej dziewczyny,
ja troszke z innej beczki teraz
mam do sprzedania jedno opakowanie mleka NAN pro 2 powyz. 6 miesiaca 300g, data waznosci 09.2012, mleczko nienaruszone, maly ma skaze bialkowa wiec jest od jakiegos czasu na bebilonie pepti, nie wykorzystamy juz tego mleczka. szkoda mi wyrzucic wiec jesli znajdzie sie ktos chetny do kupienia za 8zł prosze o wiadomosc na priva jesli w okolicach jarot lub centrum to moge dowiezc do domku.
ja troszke z innej beczki teraz
mam do sprzedania jedno opakowanie mleka NAN pro 2 powyz. 6 miesiaca 300g, data waznosci 09.2012, mleczko nienaruszone, maly ma skaze bialkowa wiec jest od jakiegos czasu na bebilonie pepti, nie wykorzystamy juz tego mleczka. szkoda mi wyrzucic wiec jesli znajdzie sie ktos chetny do kupienia za 8zł prosze o wiadomosc na priva jesli w okolicach jarot lub centrum to moge dowiezc do domku.
maaga
Zaangażowana w BB
hej dziewczątka dawno mnie nie było ale urodziłam po dwóch ciężkich dobach Natalkę 17 sierpnia o 19.35 w szpitalu wojewódzkim po cięciu cesarskim. mała jest śliczna ale strasznie męczą ją kolki macie jakieś sposoby?
Melakarmelata
Zaangażowana w BB
uważaj na to co jesz, ja na początku to jadłam głównie rosół, pierś i buraki , może herbatka koperkowa, u nas pomagał troszkę espumisan, termoforek na brzuszek, trzeba pilnować żeby dziecko odbiło i czekać aż samo przejdzie
uszy do góry 99% sukcesu to Twój spokój
uszy do góry 99% sukcesu to Twój spokój
maaga
Zaangażowana w BB
karmie mlekiem modyfikowanym bo niestety po cc pokarmu juz nie mam wcale... próbowałam już róznych wynalazków tj. lacido baby, windi, water grip, herbatek a nawet tej dziwnej amerykańskiej butli i nic nie działa masaże też nawet dzwięk odkurzacza... moze ktoś ma do odsprzedania krople sab simplex?
maaga
Zaangażowana w BB
mam szczescie jutro mojaciotka wyjezdza do niemieckiego kraju już w poniedziałek powinnyśmy miec w Polsce oby zadziałały
maaga
Zaangażowana w BB
słuchajcie moje drogie dziewczątka moje maleństwo jest na modyfikowanym dokładnie na bebilonie od jakiegoś czasu mała ma czerwone plamy na oczku, czółku i teraz na policzkach a do tego krostki lekko czerwone z białym środkiem a może to skaza i dlatego mała tak cierpi czyzby wina mleka? czy ktoś może coś wie na temat bebilonu pepti i nutramigenu?
reklama
gosiaczek_1
Zaciekawiona BB
U nas mały też miał takie krostki, nie wiem co to było czy potówki, czy może trądzik niemowlęcy. Przeszło same, może dlatego że trochę cieniej cieniej go ubieramy. Mój jest na piersi