reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

Crazy Riita a jakie sa rozmiarówki tych ciuszków?? Moj nosi 92,98 bo bym moze wziela :) przy okazji kawke bysmy wypiły :)

a co do wyprzedazy to ja chetnie tez ze swoimi rzeczami wpadne .

reklama
hej dziewczyny,
ja troszke z innej beczki teraz
mam do sprzedania jedno opakowanie mleka NAN pro 2 powyz. 6 miesiaca 300g, data waznosci 09.2012, mleczko nienaruszone, maly ma skaze bialkowa wiec jest od jakiegos czasu na bebilonie pepti, nie wykorzystamy juz tego mleczka. szkoda mi wyrzucic wiec jesli znajdzie sie ktos chetny do kupienia za 8zł prosze o wiadomosc na priva:) jesli w okolicach jarot lub centrum to moge dowiezc do domku.

hej dziewczątka dawno mnie nie było ale urodziłam po dwóch ciężkich dobach Natalkę 17 sierpnia o 19.35 w szpitalu wojewódzkim po cięciu cesarskim. mała jest śliczna ale strasznie męczą ją kolki macie jakieś sposoby?

uważaj na to co jesz, ja na początku to jadłam głównie rosół, pierś i buraki :), może herbatka koperkowa, u nas pomagał troszkę espumisan, termoforek na brzuszek, trzeba pilnować żeby dziecko odbiło i czekać aż samo przejdzie :)

uszy do góry 99% sukcesu to Twój spokój :)

karmie mlekiem modyfikowanym bo niestety po cc pokarmu juz nie mam wcale... próbowałam już róznych wynalazków tj. lacido baby, windi, water grip, herbatek a nawet tej dziwnej amerykańskiej butli :( i nic nie działa masaże też nawet dzwięk odkurzacza... moze ktoś ma do odsprzedania krople sab simplex?

maaga oj rozumiem cię doskonale nam pomógł właśnie sab mam jeszcze połowę buteleczki ale ona już rok jest otwarta także nie wiem czy lek może tak długo leżeć? Spróbuj na allegro poszukać
Pozdrawiam i życzę wytrwałości

Trzymam kciuki by kropelki pomogły a i nie polecam herbatki z kopru bo podawana w większych ilościach przynosi odwrotny skutek!!! To nie jest tylko moje spostrzeżenie ale i opinia lekarzy

słuchajcie moje drogie dziewczątka :) moje maleństwo jest na modyfikowanym dokładnie na bebilonie od jakiegoś czasu mała ma czerwone plamy na oczku, czółku i teraz na policzkach a do tego krostki lekko czerwone z białym środkiem a może to skaza i dlatego mała tak cierpi czyzby wina mleka? czy ktoś może coś wie na temat bebilonu pepti i nutramigenu?

reklama
U nas mały też miał takie krostki, nie wiem co to było czy potówki, czy może trądzik niemowlęcy. Przeszło same, może dlatego że trochę cieniej cieniej go ubieramy. Mój jest na piersi

Do góry