reklama
<Karola>
Początkująca w BB
O losie, ale cisza. Czyzby wszystkie mamusie byly takie zaganiane? No dobra, u nas drugi zabek No i zaczelismy jesc zupki. Zocha wcina jak szalona. Wiecie moze gdzie sloiczki z obiadkami sa najtansze bo w sumie sporo tego idzie
Melakarmelata
Zaangażowana w BB
wczoraj były w realu słoiczki bobowita 190g x 2 po 6,29zł, albo 6,40 zł w promocji i jogurciki dla dzieci 7,99 za 4pak
I te z rossmana są po ok 3,50 i w rossmanie dużo promocji na jedzonko dla dzieci, dobre ceny mają... Tylko nie wiem jak jakościowo te słoiczki rosmanowskie skład oki, a co wy sądzicie, kupiłam dwa na próbę i małemu nawet smakują
noooo cicho sza
I te z rossmana są po ok 3,50 i w rossmanie dużo promocji na jedzonko dla dzieci, dobre ceny mają... Tylko nie wiem jak jakościowo te słoiczki rosmanowskie skład oki, a co wy sądzicie, kupiłam dwa na próbę i małemu nawet smakują
noooo cicho sza
Trzeba polować właśnie na promocje, często się opłaca.
Rossmanowych słoików nie kupowałam - jakoś nie mogę się odważyć
A ostatnio wsadziłam do koszyka na szybkiego słoiczek z deserkiem (jabłka, jagody) z bobo vity i tam w składzie był cukier...
Zwiększyłam ilość porcji w dzień, no i daję Młodemu też papki z mięsem (czego wcześniej nie robiłam). No i zaryzykowałam kaszę po 6 m-cu z glutenem.
Jesteśmy u dziadków i oni wszystko dają małemu "polizać"... aż zamykam oczy żeby na to nie patrzeć ) Chyba jestem za bardzo asekuracyjna.
Noce mamy przesypiane i ... bardzo wczesne porankowe pobudki Ostatnio kładę się do łóżka prawie razem z Miłoszem
Zębów nadal nie mamy - widać, że Młodego swędzą te dziąsła i normalnie czasami aż mi Go szkoda (albo mam ochotę Go udusić bo jest taki wredny) ale cóż... nadejdzie w końcu ten czas
A pogoda jest do doopy
Kurczaki ... to już 7 miesiąc ))
Rossmanowych słoików nie kupowałam - jakoś nie mogę się odważyć
A ostatnio wsadziłam do koszyka na szybkiego słoiczek z deserkiem (jabłka, jagody) z bobo vity i tam w składzie był cukier...
Zwiększyłam ilość porcji w dzień, no i daję Młodemu też papki z mięsem (czego wcześniej nie robiłam). No i zaryzykowałam kaszę po 6 m-cu z glutenem.
Jesteśmy u dziadków i oni wszystko dają małemu "polizać"... aż zamykam oczy żeby na to nie patrzeć ) Chyba jestem za bardzo asekuracyjna.
Noce mamy przesypiane i ... bardzo wczesne porankowe pobudki Ostatnio kładę się do łóżka prawie razem z Miłoszem
Zębów nadal nie mamy - widać, że Młodego swędzą te dziąsła i normalnie czasami aż mi Go szkoda (albo mam ochotę Go udusić bo jest taki wredny) ale cóż... nadejdzie w końcu ten czas
A pogoda jest do doopy
Kurczaki ... to już 7 miesiąc ))
Melakarmelata
Zaangażowana w BB
Nabuu mały przesypia Ci nocki jak tego dokonałaś, mój cycuch dalej jak w zegarku 22, 1, 4, 5 6 ... a ostatnio to miał takie fazy, że nawet co godzina się budził buuu
Ja kupiłam na próbę słoiczek z rossmana i sama nie wiem małemu smakuje, jak dla mnie taki sam jak wszystkie, skład niby oki, ale tak czy tak powoli przestawiam na swoje zupki brokułową mojej produkcji je . Ja tam tez daję wszystkiego polizać, jak jadłam loda w rożku to mały sie rwał, że szok ...
A z ząbkami to zobaczysz z dnia na dzien wyskoczy rano nie będzie a po południu już tak, mojej koleżanki córeczce wyszły trzy naraz w 7dmym miesiącu
Ja kupiłam na próbę słoiczek z rossmana i sama nie wiem małemu smakuje, jak dla mnie taki sam jak wszystkie, skład niby oki, ale tak czy tak powoli przestawiam na swoje zupki brokułową mojej produkcji je . Ja tam tez daję wszystkiego polizać, jak jadłam loda w rożku to mały sie rwał, że szok ...
A z ząbkami to zobaczysz z dnia na dzien wyskoczy rano nie będzie a po południu już tak, mojej koleżanki córeczce wyszły trzy naraz w 7dmym miesiącu
Nic nie robiłam Sam się przestawił Jedna pobudka w nocy jest, o najróżniejszych godzinach - raz o 23, raz o 3 rano
Za ząbkami nie tęsknię bo uwielbiam jak Miłosz uśmiecha się tymi swoimi dziąślakami, ale wiem, że Jemu byłoby lżej gdyby te siekacze już wyszły
Za ząbkami nie tęsknię bo uwielbiam jak Miłosz uśmiecha się tymi swoimi dziąślakami, ale wiem, że Jemu byłoby lżej gdyby te siekacze już wyszły
<Karola>
Początkująca w BB
Hej kobitki Ale upal.... istna meczarnia. Mamy mieszkanie na poddaszu i sie tu pieknie gotujemy. Najgorzej jest noca... U nas dzis w nocy bylo prawie 27 stopni Nie za bardzo wiem jak ubierac mala do snu. Jak Wy sobie z tym radzicie w takie upalne noce?
reklama
Melakarmelata
Zaangażowana w BB
Ja tylko body i w dzień to przykrywam pieluszką, a w nocy kołderką, ale u nas sypialnia na poddaszu, mega gorąca 25 stopni, młody wiecznie zgrzany ...