W Koemi w Alfie jest duży wybór bielizny, tylko nie jest tam zbyt tanio, czasami lepiej jest przymierzyć obczaić i kupić na allegro
.
ja dziewczynki super poprawiłam sobie humor przedłużonymi rzęskami oko wyglada super i nawet nie pomalowana jakoś tak wyglądam fajniej
A co do figury, celulitu, rozstępów, brzydkiej skóry to polecam masaże !!! Moja krawcowa na masażu brzucha zgubiła 8cm, których właśnie nie mogła się pozbyć po ciąży, a intensywnie ćwiczyła, między innymi spinning kilka razy w tygodniu.
Ja na masaże wyszczuplające chodzę już od kilku lat, ważę w okolicach 60 kg, więc wcale nie jakoś super mało przy wzroście 160cm, ale z ciałka ogólnie zawsze byłam w miarę zadowolona, bo dupcia byla gładka i jędrna własnie dzięki masażom
. Mam taki glupie zdjęcie ja i dwie moje koleżanki a właściwie nasze pupy w strojach ( kolega się dopadł do aparatu), one sporo szczuplejsze odemnie, ale .... ich tyłeczki w dziureczki a moja pupka gładka i wiecie co od tamtej pory zdałam sobie sprawę, że grunt aby jędrne
, a masaże naprawdę rewelacyjne formują ciałko
Przy karmieniu piersią faktycznie wga spada powolutku, ale spada
, u mnie tak sie uszyło właśnie w 4 miesiącu więc u Ciebie pewnie tez ruszy
, nie ma co sie stresować. Jak pisze CrazyRita 2 godzinny mars z wózkiem ( ja do tego zaciskam pośladki, a co tam niech się męczą) i efekty same przyjdą...
I kobietki my jesteśmy piękne bezwzgledu na wymiary, czy wałeczki... Jesteśmy piękne najbardziej wtedy gdy w to wierzymy, bo otacza nas wtedy taka ładna aura
, więc uszy do góry.
Miki1982 na bioderka dostajesz skierowanie jak wychodzisz ze szpitala, dobrze zapisać się w miarę szybko po porodzie bo dość długo się czeka, a na pierwszą kontrolę najlepiej iść ok 4 tygodnia więc zapisuj się jak tylko się maluszek urodzi
.
Co do szczepień to po urodzeniu odwiedza cię w domku położna środowiskowa ustala pierwszą datę szczepienia i wybierasz pediatrę
przy najmniej u mnie tak było