Też o tym wczoraj pomyślałam
I może mój M mówił Ci już, ale dałam Młodemu do spróbowania wczoraj waszego chrupka Był zaskoczony nowym smakiem ale chyba Mu się spodobało.
mówił - a mówiłam, że malemu posmakuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też o tym wczoraj pomyślałam
I może mój M mówił Ci już, ale dałam Młodemu do spróbowania wczoraj waszego chrupka Był zaskoczony nowym smakiem ale chyba Mu się spodobało.
to może się widziałyśmyJa spaceruję po alejkach przy dworcowej- zołnierska, a czasami w tym dużym parky przy głowackiego , a czasami to chodze głownymi ulicami, bo przy nich co prawda głośno ale zawsze są słoneczne a między drzewami i blokami to różnie
Crazy Rita to współczuje lekarza.Ja bym takiego zmieniła.A powiedz jak ty bys sie zaszczepila przeciw grypie to nie mialabys zadnych dolegliwosci?
Nie, ponieważ zdrowy organizm i prawidłowe szczepienie nie spowodują gorączki. Sama pisałaś, że Twój syn jej nie miał /przy okazji innego szczepienia/
Mój M z racji zawodu szczepi się przeciwko grypie. Nigdy nie miał gorączki czy objawów grypopodobnych.