reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olsztyńskie mamy.

reklama
gratuluję :tak::tak::tak:
My we wtorej jedziemy oglądać porodówki , jak wszystko będzie dobrze - wybieramy miejski tak jak poleca większość z Was :tak::tak:

Czesc dziewczyny;-)
ja mam miec planowana cesarke wlasnie w wojewodzkim...jesli mozecie podzielcie sie ze mna opiniami swoich kolezanek. Ja wrecz przeciwnie o miejskim slyszalam, ze sie skiepscil ostatnio...hmmm naprwade bardzo chcetnie poznam dodatkowe opinie - troche czasu jeszcze mam, wiec moge zawsze zmienic zdanie. A jakiego lekarza polecacie w szpitalu miejskim i kogo odradzacie w wojewódzkim?

Z gory dziekuje za jakiekolwiek informacje:tak:

Czesc dziewczyny;-)
ja mam miec planowana cesarke wlasnie w wojewodzkim...jesli mozecie podzielcie sie ze mna opiniami swoich kolezanek. Ja wrecz przeciwnie o miejskim slyszalam, ze sie skiepscil ostatnio...hmmm naprwade bardzo chcetnie poznam dodatkowe opinie - troche czasu jeszcze mam, wiec moge zawsze zmienic zdanie. A jakiego lekarza polecacie w szpitalu miejskim i kogo odradzacie w wojewódzkim?

z własnego doświadczenia Ci nie powiem, ale ogólnie moje koleżanki twierdzą, że począwszy od warunków sanitarnych do traktowania ciężarnej to masakra.
Wyobraź sobie - koleżanka urodziła córeczkę na pierwszy rzut oka wszystko było ok - ale po zrobieniu badań lekarz przyszedł i powiedział - "proszę przygotować się na pogrzeb, bo córka ma mukowiscydozę, może żyć 5 lat a może 5 dni" - panika, strach ciągły płacz, straciła pokarm - ale na szczęście pojechała z córką do Wa-wy na badania - okazało się, że żadnej mukowiscydozy mała nie ma, i nie miała.

a co do lekarzy - to nie masz wpływu na lekarza który może przyjmie Twój poród - wszystko zależy od tego jaki będzie miał właśnie dyżur - chyba że zapłacisz wybranemu - wtedy to On będzie robił Ci CC

A ja chciałam was powitać świątecznie. Ostatnio nie mam czasu na bb, nawet na czerwcu 2008 bywam rzadko, ale chciałam Wam przekazać informację o zajęciach jakie będą niebawem odbywały się w Olsztynie:

GIMNASTYKA DLA KOBIET W CIĄŻY - Póki co proponuję od stycznia w piątki 17-18.00- (grupa powstaje przy min. 5 osobach) -szczegóły i zapisy u
Moniki Wojczulanis 600 553 743

JOGA (wtorki/ czwratki) 19.00-20.00- szczegóły i zapisy u Moniki Wojczulanis 600 553 743

W sprawie gimnastyki dla matek z dziećmi ustaliłam z prowadząca zajęcia z jogi - Moniką, że zrobimy pilotażowy kurs od lutego kilka spotkań dla rozeznania czy będą chętni i ile osób?Warunkiem będą dzieci do 1,5 roku!( plus 2 miesiące)

Wszystkie zajęcia odbywają się w szkole tańca orientalnego, irlandzkiego i flamenco
na Nagórkach
Studio Animacji Ruchowej RYTM
sprawdzałam na stronie i jest tylko JOGA w piątki - może któraś z Was już była - jakieś opinie

Czesc dziewczyny;-)

Na temat Wojewódzkiego nie wypowiadam się, bo tam nie rodziłam.

Natomiast rodziłam w Miejskim. Już pisałam o tym, że jestem zachwycona tym szpitalem. Poród skończył się cesarką (niestety). Położna anioł, taka świetna "duża" babka. :-)
Lekarze, którzy robili cc - sądzę, że zrobili świetną robotę. Na drugi dzień po cc śmigałam i wszytko robiłam (oczywiście bez przesady :-p)
Trafiłam z małą na pojedynczą salę (ponoć po cc trafia się na pojedynczą). Na oddziale noworodkowym babki świetne. Bardzo mi pomogły z laktacją :-)
Nie mogę ani jednego złego słowa powiedzieć na temat Szpitala Miejskiego.

Na temat Wojewódzkiego nie wypowiadam się, bo tam nie rodziłam.

Natomiast rodziłam w Miejskim. Już pisałam o tym, że jestem zachwycona tym szpitalem. Poród skończył się cesarką (niestety). Położna anioł, taka świetna "duża" babka. :-)
Lekarze, którzy robili cc - sądzę, że zrobili świetną robotę. Na drugi dzień po cc śmigałam i wszytko robiłam (oczywiście bez przesady :-p)
Trafiłam z małą na pojedynczą salę (ponoć po cc trafia się na pojedynczą). Na oddziale noworodkowym babki świetne. Bardzo mi pomogły z laktacją :-)
Nie mogę ani jednego złego słowa powiedzieć na temat Szpitala Miejskiego.
może pamiętasz jak nazywa się ta położna ??

Izaa ale mi ochoty na poród narobiłaś:-D:-D:-D
A szpital miejski to ten na wojska polskiego ?
Bo jest jeszcze jeden ten obok mc donalda to żebym ja się nie wpakowała w coś gorszego niż wojewódzki :-):-):-)

reklama
Izaa ale mi ochoty na poród narobiłaś:-D:-D:-D
Mariola wstrzymaj się trochę, na tą "przyjemność" przyjdzie czas:sorry2:
Po Twoim suwaczku zauważyłam, ze mamy praktycznie ten sam termin porodu. Jak się czujesz? Bo ja mam wrażenie jakbym wpadła w "stado rozwścieczonych kiboli" - całe prawe żebro mam skopane :zawstydzona/y: szczególnie siedzenie sprawia ból - masakra. :wściekła/y:

Do góry