reklama
gratuluję
My we wtorej jedziemy oglądać porodówki , jak wszystko będzie dobrze - wybieramy miejski tak jak poleca większość z Was
ja też będę rodziła w miejskim - te koleżanki które miały "szczęście" rodzenia w wojewódzkim odradzają jak mogą
OwcaII
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny;-)
ja mam miec planowana cesarke wlasnie w wojewodzkim...jesli mozecie podzielcie sie ze mna opiniami swoich kolezanek. Ja wrecz przeciwnie o miejskim slyszalam, ze sie skiepscil ostatnio...hmmm naprwade bardzo chcetnie poznam dodatkowe opinie - troche czasu jeszcze mam, wiec moge zawsze zmienic zdanie. A jakiego lekarza polecacie w szpitalu miejskim i kogo odradzacie w wojewódzkim?
Z gory dziekuje za jakiekolwiek informacje
ja mam miec planowana cesarke wlasnie w wojewodzkim...jesli mozecie podzielcie sie ze mna opiniami swoich kolezanek. Ja wrecz przeciwnie o miejskim slyszalam, ze sie skiepscil ostatnio...hmmm naprwade bardzo chcetnie poznam dodatkowe opinie - troche czasu jeszcze mam, wiec moge zawsze zmienic zdanie. A jakiego lekarza polecacie w szpitalu miejskim i kogo odradzacie w wojewódzkim?
Czesc dziewczyny;-)
z własnego doświadczenia Ci nie powiem, ale ogólnie moje koleżanki twierdzą, że począwszy od warunków sanitarnych do traktowania ciężarnej to masakra.
Wyobraź sobie - koleżanka urodziła córeczkę na pierwszy rzut oka wszystko było ok - ale po zrobieniu badań lekarz przyszedł i powiedział - "proszę przygotować się na pogrzeb, bo córka ma mukowiscydozę, może żyć 5 lat a może 5 dni" - panika, strach ciągły płacz, straciła pokarm - ale na szczęście pojechała z córką do Wa-wy na badania - okazało się, że żadnej mukowiscydozy mała nie ma, i nie miała.
a co do lekarzy - to nie masz wpływu na lekarza który może przyjmie Twój poród - wszystko zależy od tego jaki będzie miał właśnie dyżur - chyba że zapłacisz wybranemu - wtedy to On będzie robił Ci CC
sprawdzałam na stronie i jest tylko JOGA w piątki - może któraś z Was już była - jakieś opinieA ja chciałam was powitać świątecznie. Ostatnio nie mam czasu na bb, nawet na czerwcu 2008 bywam rzadko, ale chciałam Wam przekazać informację o zajęciach jakie będą niebawem odbywały się w Olsztynie:
GIMNASTYKA DLA KOBIET W CIĄŻY - Póki co proponuję od stycznia w piątki 17-18.00- (grupa powstaje przy min. 5 osobach) -szczegóły i zapisy u
Moniki Wojczulanis 600 553 743
JOGA (wtorki/ czwratki) 19.00-20.00- szczegóły i zapisy u Moniki Wojczulanis 600 553 743
W sprawie gimnastyki dla matek z dziećmi ustaliłam z prowadząca zajęcia z jogi - Moniką, że zrobimy pilotażowy kurs od lutego kilka spotkań dla rozeznania czy będą chętni i ile osób?Warunkiem będą dzieci do 1,5 roku!( plus 2 miesiące)
Wszystkie zajęcia odbywają się w szkole tańca orientalnego, irlandzkiego i flamenco
na Nagórkach
Studio Animacji Ruchowej RYTM
Czesc dziewczyny;-)
Na temat Wojewódzkiego nie wypowiadam się, bo tam nie rodziłam.
Natomiast rodziłam w Miejskim. Już pisałam o tym, że jestem zachwycona tym szpitalem. Poród skończył się cesarką (niestety). Położna anioł, taka świetna "duża" babka. :-)
Lekarze, którzy robili cc - sądzę, że zrobili świetną robotę. Na drugi dzień po cc śmigałam i wszytko robiłam (oczywiście bez przesady )
Trafiłam z małą na pojedynczą salę (ponoć po cc trafia się na pojedynczą). Na oddziale noworodkowym babki świetne. Bardzo mi pomogły z laktacją :-)
Nie mogę ani jednego złego słowa powiedzieć na temat Szpitala Miejskiego.
może pamiętasz jak nazywa się ta położna ??Na temat Wojewódzkiego nie wypowiadam się, bo tam nie rodziłam.
Natomiast rodziłam w Miejskim. Już pisałam o tym, że jestem zachwycona tym szpitalem. Poród skończył się cesarką (niestety). Położna anioł, taka świetna "duża" babka. :-)
Lekarze, którzy robili cc - sądzę, że zrobili świetną robotę. Na drugi dzień po cc śmigałam i wszytko robiłam (oczywiście bez przesady )
Trafiłam z małą na pojedynczą salę (ponoć po cc trafia się na pojedynczą). Na oddziale noworodkowym babki świetne. Bardzo mi pomogły z laktacją :-)
Nie mogę ani jednego złego słowa powiedzieć na temat Szpitala Miejskiego.
reklama
OwcaII
Zaciekawiona BB
Mariola wstrzymaj się trochę, na tą "przyjemność" przyjdzie czasIzaa ale mi ochoty na poród narobiłaś
Po Twoim suwaczku zauważyłam, ze mamy praktycznie ten sam termin porodu. Jak się czujesz? Bo ja mam wrażenie jakbym wpadła w "stado rozwścieczonych kiboli" - całe prawe żebro mam skopane szczególnie siedzenie sprawia ból - masakra.