reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

No i ja się tez martwię kochana. Trzymaj się oby wszystko było dobrze. Ja bym nie wytrzymałą i już bym była u lekarza.Kciukasy zaciśnięte

reklama
Kachurek, moja siostra też tak plamiła w trzeciej ciąży (środkową straciła). I lekarz kazał się położyć... co również łatwe niebyło bo miała synka 2 letniego wtedy. I też taka świeża krew u niej. I lekarz kazał brać nospę i leżeć, i absolutnie się nieprzemęczać i niedźwigać. Trzymam kciuki i wysyłąm dużo pozytywnej energii. Musi być dobrze...

Ostatnia edycja:
Kucharek trzymaj sie kochana:tak::tak::tak: wszystko będzie na pewno dobrze!!

dziewczyny jak tam wczoraj było na Kangurku??:-)
Nikula jak tam Marcelek się czuje??:happy:

Kachurek jak będziesz wiedziała coś więcej to daj znać. Trzymam kciukasy za Ciebie żeby było wszysstko dobrze i wysyłam pozytywną energię!!

Nikula zdjęcia które robiłam na Kangurze na których jest Marceli wyszły fajnie aczkolwiek pewnie je skrytykujesz :-pAla ja jestem zadowolona. Jutro podeślę linka do zdjęć :happy: A miałam Ci powiedzieć że chyba z Małego Marcelka wyrośnie śpiewak operowy:-)

A na kangurach było rewelacyjnie - jak zawsze i było nas nawet sporo.

moze i my z Maksiem bysmy zawitali do kangura...ale kurcze tak jak czytam tam głównie z hustami..a my nosidełko mamy:zawstydzona/y:

No Ola zapraszamy :happy: Nie musisz mieć chusty , przyjdziesz zobaczysz i pobędziesz trochę z nami mamami i Twój Maksiu pozna nowych kolegów i koleżanki:-) A jakie masz nosidło?

nosidło Fisher Price..no oczywiście zaciągnęłabym ze soba znajoma która tez urodzila synka kilka dni przede mną ;) tylko musze wysledzić kiedy będzie następne spotkanie....

Ola2in1 jeżeli nic się niezmieni i niebędzie jakiś problemów too powinno być 21 miarca... w dzień wiosny :-)

reklama
mimo iz maly nie spi to planuje film obejrzeć to nie tak jak myslisz kotku..zobaczymy czy seans będzie spokojny :-D

Do góry